Jump to content

🌸ELIZA🌸 0740456144

Guest

Recommended Posts

Guest
Posted

Hello 🌞 disponibilă pentru programări ❤️

Guest
Posted

Bună dimineața ️ disponibilă pentru programări . Cele neconfirmate la timp vor fi automat anulate 💖📌adora park 😘

Guest
Posted

Bună dimineața 🌞 disponibilă pentru programări 💋

• Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Posted
1 hour ago, Eliza04 said:

Bună dimineața 🌞 disponibilă pentru programări 💋

De ce nu ne mai incânți cu câte o poză? Nu ai facut-o demult.

Guest
Posted

Bună dimineața ☺️😘 disponibilă pentru programări ❤️

Guest
Posted

hello 😘 disponibilă pentru programări 😘

Guest
Posted

Bună dimineața 💖 disponibilă pentru programări 😘📌 adora park . 

Guest
Posted

Hello 💋 disponibilă pentru programări până la ora 19:00. Vă rog să îmi specificați până la ce oră vă pot contacta pentru a nu crea neplăceri. O săptămână frumoasă să avem ❤️🌞

Guest
Posted

Bună dimineața ❤️ disponibilă pentru programări 💋

Guest
Posted
La 13.08.2025 la 14:57, Eliza04 a spus:

Bună dragilor ❤️Numele meu este Eliza, am 30 de ani , înălțime 1.75 . Mă prezint a fi o fire sociabilă și amuzantă. Timpul și dorințele voastre sunt mereu respectate,îmi place punctualitatea, corectitudinea și respectul ! Am o personalitate șarmantă , călduroasă și prietenoasă. Mă descriu a avea o silueta sexy , picioare frumoase și forme feminine.Igiena pentru mine este foarte importantă, de aceea aș dori și din partea voastră același lucru ‼️Posibilitatea de a face duș înainte și după întâlnire 🙈💋Pun la dispoziția voastră :lenjerie curată prosoapegel dedușapa de gurădeodorant . Programările se fac pe wtp și vor fi confirmate cu 60 de minute înainte de întâlnire ( cele neconfirmate la timp vor fi automat anulate , iar numărul va fi blocat )  . Întâlnirile au loc doar în locația mea , nu fac deplasări !   Serviciile mele sunt următoarele: raport normal(întotdeauna protejat ) , sex oral (protejat ) , sex oral adânc(DP), sex cu mâna (hand job ), sex cu picioarele (foot job ) , sex între sâni , sărutări corporale , 69, finalizare corporală , diverse poziții de sex , facesitting , masaj de relaxare 🧖‍♂️ Cadoul 2️⃣0️⃣0️⃣-30 min ( o finalizare ) ; 4️⃣0️⃣0️⃣ -60 min (2 finalizări/ 2 finalizări + masaj 💆) . Pentru domnii pasionați de lucruri mai “picante “ , ofer și servicii de dominare jocuri de impact(slapping) jocuri de temperatură (ceara / gheață ) fetiș (latex , fetiș de picioare 🦶🏼, tocuri 👠)dresaj jocuri de saliva 👅umilire verbală bondage (a fi legat ) facesittingprivarea orgasmului tortura sânilor (nippletorture)masaj prostatic fisting penetrare ( diverse mărimi ) . Cadoul pentru serviciile de dominare 3️⃣0️⃣0️⃣-30 minute ; 4️⃣5️⃣0️⃣- 60 minute . ‼️Nu îmi negociez prețul ‼️Toate serviciile mele sunt protejate ‼️Nu accept persoane în stare de ebrietate , sub influența substanțelor interzise, cu bile sau alte accesorii , nu tolerez sub nicio formă lipsa de respect! “Respectă ca să fii respectat !” , iar întâlnirea noastră va fi una reușită. Nu accept dimensiuni mari ! Nu răspund la mesaje de genul “bună”(și numai spui nimic )”detalii , preț , e valabil anunțul “ etc .. prefer să primesc persoane ce s-au interesat de serviciile mele din moment ce toate sunt scrise ✍️ aici ! La cerere pot purta anumite ținute Lucrez doar cu acest forum , pe baza de programare! îmi rezerv dreptul de a decide cine mă va vizita încă de la primul mesaj ! Ofer și cer seriozitate! Vă aștept cu drag 😊💯❤️

☺️

Guest
Posted

Hello băieți 😘 disponibilă pentru programări până la ora 19:00. ❤️

Guest
Posted

Bună dimineața 🌞️ Disponibilă pentru programări 💋📌 Adora park , vă rog să îmi specificați până la ce oră vă pot contacta pentru a nu crea neplăceri. Programările se fac pe wtp ( nu răspund la apeluri ) o zi faină să avem 🌞❤️

Guest
Posted
La 13.08.2025 la 14:57, Eliza04 a spus:

Bună dragilor ❤️Numele meu este Eliza, am 30 de ani , înălțime 1.75 . Mă prezint a fi o fire sociabilă și amuzantă. Timpul și dorințele voastre sunt mereu respectate,îmi place punctualitatea, corectitudinea și respectul ! Am o personalitate șarmantă , călduroasă și prietenoasă. Mă descriu a avea o silueta sexy , picioare frumoase și forme feminine.Igiena pentru mine este foarte importantă, de aceea aș dori și din partea voastră același lucru ‼️Posibilitatea de a face duș înainte și după întâlnire 🙈💋Pun la dispoziția voastră :lenjerie curată prosoapegel dedușapa de gurădeodorant . Programările se fac pe wtp și vor fi confirmate cu 60 de minute înainte de întâlnire ( cele neconfirmate la timp vor fi automat anulate , iar numărul va fi blocat )  . Întâlnirile au loc doar în locația mea , nu fac deplasări !   Serviciile mele sunt următoarele: raport normal(întotdeauna protejat ) , sex oral (protejat ) , sex oral adânc(DP), sex cu mâna (hand job ), sex cu picioarele (foot job ) , sex între sâni , sărutări corporale , 69, finalizare corporală , diverse poziții de sex , facesitting , masaj de relaxare 🧖‍♂️ Cadoul 2️⃣0️⃣0️⃣-30 min ( o finalizare ) ; 4️⃣0️⃣0️⃣ -60 min (2 finalizări/ 2 finalizări + masaj 💆) . Pentru domnii pasionați de lucruri mai “picante “ , ofer și servicii de dominare jocuri de impact(slapping) jocuri de temperatură (ceara / gheață ) fetiș (latex , fetiș de picioare 🦶🏼, tocuri 👠)dresaj jocuri de saliva 👅umilire verbală bondage (a fi legat ) facesittingprivarea orgasmului tortura sânilor (nippletorture)masaj prostatic fisting penetrare ( diverse mărimi ) . Cadoul pentru serviciile de dominare 3️⃣0️⃣0️⃣-30 minute ; 4️⃣5️⃣0️⃣- 60 minute . ‼️Nu îmi negociez prețul ‼️Toate serviciile mele sunt protejate ‼️Nu accept persoane în stare de ebrietate , sub influența substanțelor interzise, cu bile sau alte accesorii , nu tolerez sub nicio formă lipsa de respect! “Respectă ca să fii respectat !” , iar întâlnirea noastră va fi una reușită. Nu accept dimensiuni mari ! Nu răspund la mesaje de genul “bună”(și numai spui nimic )”detalii , preț , e valabil anunțul “ etc .. prefer să primesc persoane ce s-au interesat de serviciile mele din moment ce toate sunt scrise ✍️ aici ! La cerere pot purta anumite ținute Lucrez doar cu acest forum , pe baza de programare! îmi rezerv dreptul de a decide cine mă va vizita încă de la primul mesaj ! Ofer și cer seriozitate! Vă aștept cu drag 😊💯❤️

❤️

Guest
Posted

Bună dimineața 🌞️ Disponibilă pentru programări  11:00-19:00 💋📌 Adora park , vă rog să îmi specificați până la ce oră vă pot contacta pentru a nu crea neplăceri. Programările se fac pe wtp ( nu răspund la apeluri ) o zi faină să avem 🌞❤️

Guest
Posted

Revenit din nou la titulara topicului 

Multe lucruri extra nu aș avea de spus despre întâlnire, absolut totul a rămas la fel de misto , de la modalitatea de contact ușoară până la la întâlnirea în sine , este exact pe placul meu de aceea revin săptămânal 

Am avut parte de o întâlnire relaxantă , o finalizare prin handjob iar a doua a fost bineînțeles și cu sex , totul plăcut și ca la carte , ne cunoaștem de atâta timp , nu are ce să iasă rău 

Voi revenii mereu și mereu cu același drag ✌️

O zi frumoasă și un sfârșit de săptămână excelent 👌

@Eliza04 Te îmbrățișez 😘

Guest
Posted

Bună dimineața ️ Disponibilă pentru programări până la ora 19:00. Programările se fac pe wtp ( nu răspund la apeluri) , vă rog să îmi specificați până la ce oră vă pot contacta . O săptămâna ușoară să avem 💖 P.S Programările se fac cu minim 30 minute înainte . 

Guest
Posted

Bună dimineața ️ Disponibilă pentru programări până la ora 19:00. Programările se fac pe wtp ( nu răspund la apeluri) , vă rog să îmi specificați până la ce oră vă pot contacta . 💖 P.S Programările se fac cu minim 30 minute înainte . 

Guest
Posted

Bună dimineața ️ Disponibilă pentru programări până la ora 17:00. Programările se fac pe wtp ( nu răspund la apeluri) , vă rog să îmi specificați până la ce oră vă pot contacta . 💖 P.S Programările se fac cu minim 30 minute înainte . 

Guest
Posted

HELLO ❤️ disponibilă pentru programări până la ora 17:00. Programările se fac pe wtp ( nu răspund la apeluri ) zi faină să avem 🤗

Guest
Posted

Hello 💋 disponibilă pentru programări până la ora 19:00. Vă rog să îmi specificați până la ce oră vă pot contacta pentru a nu crea neplăceri. O săptămână frumoasă să avem ❤️🌞

Guest
Posted
La 05.09.2025 la 11:05, Johnn0 a spus:

Revenit din nou la titulara topicului 

Multe lucruri extra nu aș avea de spus despre întâlnire, absolut totul a rămas la fel de misto , de la modalitatea de contact ușoară până la la întâlnirea în sine , este exact pe placul meu de aceea revin săptămânal 

Am avut parte de o întâlnire relaxantă , o finalizare prin handjob iar a doua a fost bineînțeles și cu sex , totul plăcut și ca la carte , ne cunoaștem de atâta timp , nu are ce să iasă rău 

Voi revenii mereu și mereu cu același drag ✌️

O zi frumoasă și un sfârșit de săptămână excelent 👌

@Eliza04 Te îmbrățișez 😘

Îți mulțumesc pentru vizită 💖 😘

Guest
Posted

Bună dimineața ️ disponibilă pentru programări . Vă rog să îmi specificați până la ce oră vă pot contacta pentru a nu crea neplăceri. Programările se fac cu minim 30 min înainte ❤️📌 Adora park 

Guest
Posted

Bună dimineața ️ Disponibilă începând cu ora 11:30.  Programările se fac pe wtp ( nu răspund la apeluri) , vă rog să îmi specificați până la ce oră vă pot contacta . 💖 P.S Programările se fac cu minim 30 minute înainte .