Sari la conținut

Vizita.


Postări Recomandate

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Buna ziua dragi clujeni.


 


Doresc sa va anunt  ca in perioada 24.03.2014 - 28.03.2014  ma voi afla in orasul vostru.


Daca vrei sa ai parte de momente de tandrete si pasiune sunt doar la un telefon distanta.


Ofer sex oral neprotejat ( in functie de igiena), sex normal protejat si masaj. 


Cadoul este 150 Ron - o finalizare


              200 Ron - o ora


                 250 Ron - 1.5 ora


                      


Pot fi contactata la numarul de telefon 0749-556769 sau PM.


 


Va astept sa petrecem momente frumoase si fierbinti impreuna.


 


Va pup.   :* 


 


http://nimfomane.com...e-8#entry300774

post-46249-0-47629400-1395246101_thumb.jpg

post-46249-0-42123300-1395246125_thumb.jpg

post-46249-0-33547800-1395246137_thumb.jpg

post-46249-0-77266300-1395246146_thumb.jpg

post-46249-0-97451900-1395246204_thumb.jpg

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Buna ziua. Datorita unor probleme personale, din pacate nu mai pot ajunge la Cluj saptamana asta. Imi cer scuze celor cu care am discutat la telefon sau prin PM. Sper sa ma intelegeti ca nu a fost nimic intentionat. Voi anunta aici cand voi putea veni. Va pup.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

                  Buna seara!

                            Vazand posul Andreei cum ca a ajuns in Cluj, m-am gandit sa imi fac o programare. Am sunat-o in jurul orei12:00 si am facut o programare pentru ora 18:00, urmand sa revin cu un telefon la 17:30 pentru confirmare. Astfel, asa cum ne-am inteles am revenit cu telefonul de confirmare, mi-a comunicat adresa  care e in Marasti aproape de linia ferata intr-un bloc nou construit. Am urcat sus, unde cand m-am intalnit cu Andreea face to face am ramas uimit. In spatele usii a aparut o domnisoara blonda cu niste ochi superbi, micuta de inaltime aproximativ 1,65-1,70, cu un par blond si o expresie vioaie pe fata. M-am astptat in bikini, o camasa alba care lasa sa se vada un funduletz foarte obraznic si pantofi cu toc negri cu tinte(cei din poza de mai sus).

                            Locatia este o garsoniera simpla, curata si moderna. M-a poftit in bucatarie unde m-a servit cu un pahar de suc si pret de o tigara, fumata de ea, (intrucat eu nu sunt fumator) am povestit astfel incat sa aflam cate cv unul despre altul. Dupa ce a terminat de fumat tigara m-a intrebat daca nu vreau sa fac dus, ceea ce i-am spus k nu, intrucat facusem acasa in urma cu 15 minute.

                           Acestea fiind spuseam achitat dinainte petul de 200 de Ron pentru o ora ne-am dezbracat si am inceput sa ne sarutam cateva minute,(are niste buze foarte moi si dulci din care mi-a facut foarte mare placere sa le gust), dupa care a inceput un ON care a fost chiar foarte placut cu atentie la zonele adiacente si cu DP. Dupa aceaea mi-am zis ca ar fi frumos din partea mea s ii intorc serviciul, asa k la propunerea mea s-a intins pe spate si am inceput sa ii fac eu oral ei. Are o piersicuta foarte curata, epilata si dulce fara niciun fel de mirosuri. La oras se excita destul de bn si geme foarte frumos. Fiind destul de excitat, am propus sa trecem la normal, astfel m-am intins pe spate, Andreea a montat un prezervativ, a pus putin lubrifiant si am inceput cu LOT unde se misca foarte bine. Am continuat asa pret de cateva minute bune, in care ne-am imbratisat, si sarutat. Dupa, am trecut la dogy unde imaginea funduletului este una desavarsita, pozitie in care am reusit sa o termin. Insa, vrand sa ii privesc din nou ochii aceia frumosi am propus sa schimbam in misionar, pozitie in care am si terminat.

                          Ne-am dus impreuna la baie pentru a ne igieniza. Baia este curata si dotata corespunzator, adica, prosop curat si usct, gel de dus si sapun. Dupa igienizare am mai stat putin de povesti inainte de a trece la cel de-al doilea numar.

                          Cea de-a doua finalizare era cat pe ce sa nu seintample (that happens to me all the time), deoarece dupa ce mi-a facut un ON cateva minute bune "Moby Dick" nu dadea niciun semn de viata. Mi-a propus atunci sa imi faca un masaj, pentru ca a zis ca nu vrea sa ma lase asa ( un + de la mn pentru asta). Am fost de acord, insa dupa ce am inceput sa ne sarutam destul de pasional timp in care ea il stimulam amndoi pe "Moby", acesta a dat in sfarsit un semn de viata, asa ca am montat prezervativul si am trecut la cel de-al doilea numar inceput si finalizat in misionar.

                          Epuizand cu greu si al doilea numar ne-am dus impreuna la baie pentru igienizare, am mai povestit pret de cateva minute, timp in care m-am inmbracat, deoarece depasisem putin timpul alocat intalnirii noastre.

                          Per total a fost o experienta mai mult decat placuta, pe care cu siguranta o voi repeta la urmatoarea ei vizita la Cluj care din cate am inteles s-ar putea sa aiba loc undeva dupa pasti.

                          Note: Locatie: 10 draguta, simpla si discreta.

                                    ON:9,5

                                    NP:10 stie cum sa se miste astfel incat sa te incite si excite.

                                    GFE:10 nu stiu cum e cu amantele.......dar pe mine m-a facut sa ma simt ca si cum as fi cu o prietena foarte buna pe care o cunosc de mult timp si cu care s-a intamplat sa facem.......sex e putin spus.

                           Din punctul meu de vedere e de recomandat, dupa cum am spus si mai sus voi repeta aceasta experienta la urmatoarea ei vizita in Cluj sau chiar mai repede daca voi avea ocazia sa vizitez Oradea.     

  • Like 14
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Am fost si eu la dama aceasta- pe atunci tariful era 400 lei/ 1h. Am fost primit bine de catre Andreea, mi-zis ca ptr ce vreau eu tariful e de 4 trandafiri. M-am conformat si intors de la dus i-am observat corpul frumos, bronzat, catifelat numai bine de futut. A inceput cu ON destul de bine executat, am trecut dupa o pauza la nr 2 - NP. Se misca bine tipa m-a dat gata repede- e stramta. Am luat-o pe la spate sa-i vad posteriorul bombat. M-am simtit destul de bine in compania ei- totusi mi s-a parut c-am scump pretul platit. Notele pe care i le dau sunt: Locatie 10. Corp 9, ON 9, NP 10, atitudine 9. De revenit. Acum la tariful perceput merita vizitata. Bafta la futut.

Link spre comentariu

Stimati confutadori,

am avut nespusa placere de a o cunoaste pe Andreea, titulara acestui topic. vazand ca urmeaza sa vina in Cluj am contactat-o pe forum, mi-a raspus si am stabilit o intalnire pe luni. Luni la ora stabilita am sunat-o, mi-a raspuns, am primit adresa, in Marasti pe langa calea ferata si am purces spre locul de intalnire, (in zona este o spalatorie auto asa ca cei care vreti sa impuscati doi iepuri deodata puteti pleca si cu masina spalata, cel putin eu asa am facut, urasc sa astept prin spalatorii pana-i gata masina). 

Revenind la topic, sun, imi deschide, primesc numarul apartamentului, urc si wow! Ma asteapta o fata frumoasa, blonda, cam 1,65, cu un corp bronzat, superb de 20 de ani, niste sani tari ca piatra, un fundic bombat si o pereche de ochi albastro-verzui superbi!!!

Stabilisem in schimbul de mesaje ca voi sta o ora jumate ca sa nu fum pe fuga. Era imbracata in sutien, chiloti, ciorapi cu banda, pantofii cu tinte si o camasa alba, abia m-am abtinut sa nu sar direct pe ea. Am stat pret de o tigara (eu nu fumez dar nu ma deranjeaza, chiar consider ca in combinatie cu anumite parfumuri gustul de tigara e unul placut) am baut un pic de suc, ne-am reimprospatat si am trecut la actiune.

Primul numar a inceput cu un oral forte bine executat, cu momente in care soldatul disparea cu totul in dulcea gura a domnisoarei Andreea. Am montat prezervativul, am trecut la un lady on top si apoi mai multe pozitii terminand in misionar. A fost de vis, greu de descris in cuvinte, Dupa pauza de rigoare si o mica reimprospatare la dus am reluat "ostilitatile" si am luptat impreuna cam pe acelasi tipar ca cel anterior dar cu si mai multa intensitate. Am trecut prin diverse stari si diverse pozitii pana am finalizat din nou. Am mai stat de povesti, chiar am gasit ce povesti, dush, imbracat, multumit, pupat si la treaba. Intentia ei e de a sta pana la sfarsitul saptamanii, poate se razgandeste si sta mai mult.

Locatia: 9,5 - un apartament in regim hotelier in Marasti, langa calea ferata. Curat, geluri de dus, prosoape de unica folosinta, totul ok. Cand am fost eu inca nu avea draperii (poate intre timp a remediat aceasta problema) cei mai timizi sau pudici s-ar putea sa aveti o problema cu prea multa lumina in apartament, eu n-am avut si mi-a placut sa-i admir formele superbe.

Modalitati de contact: PM pe forum sau numarul din topic

Program de lucru: din ce am inteles de la Andreea doar ziua, pana la ce ora nu stiu.

Note:

Atitudine 10 de gasca, fara fite, comunicativa, fara stresuri pre mari, ce mai, de nota 10.

GFE 10 - desi la inceput un pic mai retinuta dupa ce ne-am cunoscut mai bine si-a dat drumul, eu m-am simtit ca si cu o amanta sau o iubita. Cred ca asteapta sa vada cam care e stilul, sa se muleze pe cerintele celuilalt. Se implica, ii place se manifesta si traieste din plin actiunea.

Oral: 9,50 (neprotejat) cu atentie la zonele adiacente, umed si adanc, nu face CIM, (lipsa CIM-ului nu m-a deranjat dar il mentionez pentru rigurozitate si pentru colegii pentru care CIM e obligatoriu),

Normal: 10, (protejat) cu umezire naturala, implicare, placere, multa actiune, de toate. Igiena impecabila, proaspat epilata, curata si frumoasa. Un fund bombat bestial, o piele dulce, o pereche de sani cu care nu te mai saturi sa te joci, niste buze savuroase, un pachet de nota 10.

Overall: 9,9, este intr-adevar o escorta de top, eu m-am simtit forte bine cu ea si daca s-ar putea as lua-o acasa :).

Tarifare: 250 RON ora jumate, platiti la sfarsit.

Daca recomand: DA, claaar DA (3 de DA :) ). Cei care vor sa petreaca cateva momente memorabile alaturi de o papusica blonda cu niste ochi superbi si corp asisderea sa o sune cu incredere. 

Jinks out.

 

  • Like 16
Link spre comentariu
  • Oras:depestetot
  • Oras:depestetot

Da am vizitat-o si eu pe Andreea, locatie Marasti laga calea ferata. Recenziile pozitive si faptul ca e in top in Oradea m-au facut curios... normal nu ?

Am plecat cu gandul la o ora la 200 lei. Ajuns,  fata draguta 21 anisori, blond vopsit, micuta spre medie, corp frumos, sani frumosi. Povesti un pic, dus si apoi actiune.

Oral neprotejat bun spre foarte bun, normal e asemenea ok. DAR ..... am ramas doar juma e ora, am platit doar 150 lei . De ce ???? Cu toata dragalasenia ei , fata era c-am plictisita : telefon  in mana tot timpul cand nu am fost in actiune e cand am intrat si imeiat dupa actiune pana am plecat....sms-uri sau stie pula ce facea. Telefon dat ma maxim si suna ka naiba cand iti era mai mare dragul, pe scurt o atitudine deloc profesionista. In timpul actiunii cat  de cat s-a concentrat, dar pacat de atitudinea ei.

ON - 9,5

NP - 9

GFE - 5 (chiar daca saruta placut , atituinea descrisa mai sus m-a facut sa o depunctez)

 De recomandat  ? Dar  va zic dupa ce o sa o mai prind in Cluj sa va daca va fi tot asa  de plictisita sau ba

  • Like 11
Link spre comentariu

Da am vizitat-o si eu pe Andreea, locatie Marasti laga calea ferata. Recenziile pozitive si faptul ca e in top in Oradea m-au facut curios... normal nu ?

Am plecat cu gandul la o ora la 200 lei. Ajuns,  fata draguta 21 anisori, blond vopsit, micuta spre medie, corp frumos, sani frumosi. Povesti un pic, dus si apoi actiune.

Oral neprotejat bun spre foarte bun, normal e asemenea ok. DAR ..... am ramas doar juma e ora, am platit doar 150 lei . De ce ???? Cu toata dragalasenia ei , fata era c-am plictisita : telefon  in mana tot timpul cand nu am fost in actiune e cand am intrat si imeiat dupa actiune pana am plecat....sms-uri sau stie pula ce facea. Telefon dat ma maxim si suna ka naiba cand iti era mai mare dragul, pe scurt o atitudine deloc profesionista. In timpul actiunii cat  de cat s-a concentrat, dar pacat de atitudinea ei.

ON - 9,5

NP - 9

GFE - 5 (chiar daca saruta placut , atituinea descrisa mai sus m-a facut sa o depunctez)

 De recomandat  ? Dar  va zic dupa ce o sa o mai prind in Cluj sa va daca va fi tot asa  de plictisita sau ba

 

La pomu' laudat sa nu te duci cu sacul .

  • Like 7
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

@ jinks, nu vrei sa faci putina lumina in acest caz ... in timpul intalnirii voastre, sau mai exact in micile pauze ... a folosit sau nu telefonul;

la 200 lei/ora, mi se pare de minim bun simt sa nu abuzezi de telefon ... ca sa nu zic ca poate in mod normal, ar trebui sa fie pe silent si pus in dulap;

 

 
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Am vizitat eu aceasta dsoara, nam de adaugat nimic nou fata de recenziile de mai sus asta din punct de vedere tehnic dar ca si atitudine Andreea a fost f.tare preocupata de noua achizitie : acel smartpfone.

Mam dus la ea cu gandul de a ramane la doua finalizari, prima venind repede( eu fiind cam nefutut ) urmand dupa imaginatia mea o scurta pauza si sa trecem din nou la treaba numai ca Andreea fiind asa captivata de acest smartpfone , mie alungandu-mi cheful de futai.

Si din pacate nu este singurul defect al acestei d- soare, intal nirea mea cu ea avand

  • Like 2
Link spre comentariu

@ cristi borcea. Eu n-am avut aceasta problema cu ea. Ne-am conversat inainte, in pauza si dupa iar telefonul nu constituia o atractie irezistibila pentru ea. E adevarat ca am avut privilegiul de a fi primul client din Cluj si atunci inca nu se instalase "oboseala" specifica activitatilor intense desfasurate in timpul vizitelor de scurta durata si cu multi vizitatori.

In timpul actiunii mie mi-a sunat telefonul o data si al ei personal (smart-ul) a vibrat o data dar era in bucatarie impreuna cu cel de servici. Insa n-a sarit din pat sa fuga la el :)

Ca o paranteza, cand ai 5-10 clienti pe zi (10-20 de numere) se vede la "prestatie", oricat de multa bunavointa ar avea escorta. Chiar si la scumpele de maramuresence care fac eforturi mari sa nu fie o diferenta. Si am patit-o si eu cu escorte de top de prin Bucuresti la care am ajuns pe final de program si erau "rupte" si fara chef. Daca mai pui si ca nu am facut click experienta a fost una dezamagitoare.

Cu Andreea am avut noroc, am prins-o fresh, cu chef si am facut si click, imi pare rau pentru colegi daca experienta n-a fost la nivelul asteptarilor :(.

Jinks out.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Am vizitat eu aceasta dsoara, nam de adaugat nimic nou fata de recenziile de mai sus asta din punct de vedere tehnic dar ca si atitudine Andreea a fost f.tare preocupata de noua achizitie : acel smartpfone.

Mam dus la ea cu gandul de a ramane la doua finalizari, prima venind repede( eu fiind cam nefutut ) urmand dupa imaginatia mea o scurta pauza si sa trecem din nou la treaba numai ca Andreea fiind asa captivata de acest smartpfone , i-a rasfoit meniul si  aplicatiile mie alungandu-mi cheful  de un al doilea numar de futai.

Si din pacate nu este singurul defect al acestei d- soare, intalnirea mea cu ea avand loc la ora 8 dimineata, am ajuns la ea in locatie si am  cerut sa fac dush( desi am mai facut unul acasa), baia  si locatia destul dezordonate, lucruri si lenjerie  imprastiate aiurea, dar ciudat  a fost faptul ca Andreea a spus ca ea a facut dush , doar cada  nu era uda, probabil  facuse cu o zi inainte.Acest fapt m-a  descurajat sa gust din frumoasa piersicuta, nu am simtit mirosuri neplacute dar nici  de ,,fresh". La fel si prosopul,  inmanat direct de pe sfoara din balcon, umed , mic si uzat de timp si folosinta , nu mirosea a fresh dar nici nu putzea. Dupa parerea mea aceste dubii n-ar trebui sa le ai la o escorta de top.

Punctul intalnirii la pus ea cu urmatoarea replica,, pffff.....asa is de satula de pppppp....pula ,,( am  scris EXACT  cuvintele ei).Replica a fost spusa dupa prima finalizare(si ultima) in  timp ce fumam o tigara in micuta bucatarie. La auzul  replicii am achitat  suma de 150 ron  , ceruta de ea  si tirrraaa.

Nu regret intalnirea si suma cheltuita , dar nici nu consider ca am vizitat o escorta de top !

  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

imi cer mii de scuze daca unii dintre voi nu  so simtit bn in compania mea  poate data vitoare osa  fie mai bn va pup

 

Poate data viitoare nu va fi maltrata nici limba romana.

Ce zici?

Crede-ma, chiar nu e greu,

Link spre comentariu
  • Oras:depestetot
  • Oras:depestetot

Concluia mea : fata o vrut sa-si schimbe telefonul.... venit , prestat, cumparat telefon si apoi hai la vrajeala ca trebe sa vad ce poate scula...(telefonul adica...). O fi fost scump telefonul....:)))))))

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...