Sari la conținut

Roxana, zona Calea Mosilor 0765408096

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
3 hours ago, futaciosuhan said:

rafinata, dulce, sociabila, 36 ani. Te astept, pup 

https://www.anuntul.ro/anunt-roxana-zona-calea-mosilor-26wlkB

300 ora 200 fin Se pot și limbi Oral neprotejat și fin orală in funcție de igiena Program 10-18 luni - vineri

Calea Moșilor banca Transilvania punct reper

Ce faci colegu??

Promovezi fetele? Sau ne explici ce servicii ofera ? Ai fost la ea? Sau ne informezi ca ai adus ceva noutati pe piata? 

Am vazut ca mai ai un topic deschis , pt o alta fata si tot aceleasi detalii le dai. 

Revino cu mai multe detalii daca ai , daca nu     .  .   ...lasa-le sa se promoveze singure.

Postat
Acum 19 ore, luciano1978 a spus:
Acum 23 ore, futaciosuhan a spus:

Ce faci colegu??

Promovezi fetele? Sau ne explici ce servicii ofera ? Ai fost la ea? Sau ne informezi ca ai adus ceva noutati pe piata? 

Am vazut ca mai ai un topic deschis , pt o alta fata si tot aceleasi detalii le dai. 

Revino cu mai multe detalii daca ai , daca nu     .  .   ...lasa-le sa se promoveze singure.

Da, a-și vrea să promovez fete care oferă fin orală, anal, sunt fete aici care cer și mai mult și oferă doar protejat, am văzut și alți care cer detalii la anunțuri care le plac fără spună ce servicii oferă, fetele care le-am pus aici mi-au răspuns, dacă nu fac bine să-mi spună ADMINUL

Sunt în căruț nu pot merge, fetele care le-am pus m-au acceptat și vor să vină la hotel dar îmi e teamă pt că am avut alte experiențe neplăcute cu fete de pe publi..... Poate vă plac și le testați voi, așa ne ajutăm uni pe alți

• Like 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Dacă poți însoți atunci anunțurile pe care le afișezi aici de o opinie a ta personală legată de experiența cu ele ai trece la un nivel mai comfortabil de relevanță pe forum.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...