Surdumarcel Reputație: 3 Postat Aprilie 25 Oras:reghin Oras:reghin Partajează Postat Aprilie 25 0756898763 are anunt pe public face masajla reghin stiti ce servicii ofera? Link spre comentariu
Surdumarcel Reputație: 3 Postat Iulie 11 Oras:reghin Oras:reghin Autor Partajează Postat Iulie 11 am reusit sa o vizitez, cirecta la programare permisiva si face treaba buna Link spre comentariu
florinmoldovan Reputație: 15 Postat Iulie 12 Oras:tg mures , reghin , bistrita Oras:tg mures , reghin , bistrita Partajează Postat Iulie 12 Da-ne detalii.....doar masaj sau si altceva .... Link spre comentariu
catalin43 Reputație: 150 Postat Octombrie 14 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat Octombrie 14 buna colegul,ce inseamna permisiva?( accepta sa pui mana ,cunni,degetele etc)....multumesc Link spre comentariu
Surdumarcel Reputație: 3 Postat Octombrie 14 Oras:reghin Oras:reghin Autor Partajează Postat Octombrie 14 accepta in limita bunului simț, iar daca esti gentil se poate msi mult Link spre comentariu
florinmoldovan Reputație: 15 Postat Octombrie 15 Oras:tg mures , reghin , bistrita Oras:tg mures , reghin , bistrita Partajează Postat Octombrie 15 Mai mult ce ? ai incercat sa-i propui sex ? sau ce inseamna mai mult.... Link spre comentariu
Surdumarcel Reputație: 3 Postat Octombrie 17 Oras:reghin Oras:reghin Autor Partajează Postat Octombrie 17 Mai dnu Florin dar tu esti in tema cu Reghinul sti care ce fac ,care se arde care nu de ce mai esti curios,pt ca tu leai vizitat pe toate!Am vazut ca sti totul despre fiecare fata nu mai fi curios pt ca mori repede! Pune o recenzie un raspuns sa vedem la ce fete ai fost! Link spre comentariu
Surdumarcel Reputație: 3 Postat Octombrie 17 Oras:reghin Oras:reghin Autor Partajează Postat Octombrie 17 La 14.10.2024 la 13:16, catalin43 a spus: buna colegul,ce inseamna permisiva?( accepta sa pui mana ,cunni,degetele etc)....multumesc daca vrei mai multe detaliiscrie mi in privat Link spre comentariu
florinmoldovan Reputație: 15 Postat Octombrie 17 Oras:tg mures , reghin , bistrita Oras:tg mures , reghin , bistrita Partajează Postat Octombrie 17 ce-ai boss....de te ataci asa....ti numa pt tine comoara ?😀.....frumos am intrebat...nu pe scandal Link spre comentariu
Surdumarcel Reputație: 3 Postat Octombrie 17 Oras:reghin Oras:reghin Autor Partajează Postat Octombrie 17 Nu fac scandal uitate ce zici tu despre fetele din reghin!Si apoi vorbește! Link spre comentariu
florinmoldovan Reputație: 15 Postat Octombrie 18 Oras:tg mures , reghin , bistrita Oras:tg mures , reghin , bistrita Partajează Postat Octombrie 18 Cred ca ma confunzi....ia arata-mi ce am zis rau... Link spre comentariu
sexdrivee2 Reputație: 0 Postat Octombrie 19 Oras:31 Oras:31 Partajează Postat Octombrie 19 Faceți careva care ați fost o recenzie cat de cat va rog? Eu am vrut sa merg săptămâna trecută dar a zis că nu lucrează și astăzi nu a răspuns la telefon Link spre comentariu
Surdumarcel Reputație: 3 Postat Octombrie 19 Oras:reghin Oras:reghin Autor Partajează Postat Octombrie 19 Ai citit anunțu? Citi ani ai?Nu primește tineri sub 35 de ani ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum