Jump to content

Alina 0752620317

Recommended Posts

• Oras:Zalau
Posted

Salut, am fost la domnisoara, mai bine zis doamna (Cred ca avea peste 40-45 de ani) din anunturile de mai jos, ca sa specific saptamana asta pe la inceput a avut alte planuri tarifare, dar azi cand am vrut sa ma duc la ea, de nicaieri era ridicat tariful, de la 150 halatul la 200 fara vreo explicatie sau sens.

Doamna pe langa ca desi pozele arata ok din anumite unghiuri, in special la fund, dar la sani, n-ai mai nimic cu ce sa te joci, lasati, chiar daca nu sunt mari, si nici mici, dar nu si-a intretinut corpul deloc, dar ca sa revenim, m-a primit inauntru, nici macar un salut calumea, m-a invitat direct in camera, ma intrebat daca vreau doar o sesiune sau 2, am intrebat daca dupa ce am prima, nu se poate extinde, asta daca are si ea timp si nu are alte programari, dar ea a spus ca nu, ca daca o suna cineva intre timp si vrea sa o vada imediat.

Am hotarat sa merg cu o sesiune, am intrebat-o daca face oral neprotejat, a zis ca doar cu protectie, ok, inteleg de ce, dar nici macar nu s-a jucat cu scula sau cu coaiele sa ma intaresc putin, imediat ce am fost dezbracat a pus guma pe el, cand inca era moale si nu aveai cum sa simti ceva. A durat ceva pana s-a intarit, ca nu are asa mare talent la supt, desi poate daca era neprotejat altfel se simtea, dar cu guma pusa de la inceput si chinuiduse sa o tot aseze la cateva secunde, aproape ca imi murise si vroiam sa zic pas, dar am hotarat sa incerc mai departe, ca doar a fost deja decartata valuta la doamna.

Dupa i-am zis sa incercam cu ea stand capra, dar nici un pic de ajutor nu a oferit sa ma ajute sa o penetrez, ca labiile asa de mari le avea ca aproape ca n-am reusit sa fac ceva. A schimbat pozitia in cea regulata de missionary, dupa unpic de ghidare am reusit sa o penetrez, desi era pe jumatate moale dupa ce ca nu reusisem sa i-o dau inainte, si m-am chinuit 9-10 min ca sa mi se intareasca si sa ma simt si eu bine, dar cand statea si in acea pozitie, aproape ca nici o satisfactie nu aveam, ea nu schita nimic, nu zicea nimic, doar respira mai greu si cu ochii inchisi. Daca vroiam sa fut un manechin sau sex doll, ma duceam si imi cumparam unul si ieseam mai ieftin. 

In concluzie:

ON: 3 - cu indulgenta, nici unpic de interes de a performa cum trebuie si sa pleci de la ea satisfacut. 

NP: 4 - ok din punctul ca am reusit sa imi dau drumul intr-un final ca ma gandeam la altcineva, dar in orice caz mai bine stateam in banca mea, ca mi-a dat semne inca viata astazi ca si cum sa nu ma duc la ea, mai bine ascultam :))))

GFE : Linistit un 2 - nu te grabeste dar nici nu vorbeste sau sa comunice cu tine, si dupa fapt a luat doar cateva servetele umede si in loc, ca si alte fete din brasla care au clasa si stil, te pune ea sa dai jos prezervativul, sa te cureti si dupa atat ca le preia ea si le arunca la cos, dar nici macar sa te intrebe daca vrei la baie sau ceva.

Locatie: 5 - ii ok locatia vizavi de Sandinex, am mai fost in trecut la alta colega tot acolo, dar macar acea colega a fost draguta si ma dus in dormitor, nu pe o canapea dint-o camera micuta in care abia ai loc sa te intorci. si abia ai loc sa faci ceva pe canapeua respectiva, ca imi era frica la un moment dat ca voi cadea cu ea de pe canapea.

Deci clar, cea mai proasta investitie, 200 pe halat, 300/ora nu se merita la dansa, nici 150. Pana nu ia niste lectii de la unele colege care stiu cum sa se comporte, sa nu para plictisite si obosite, in special cand trebuie sa primeasca pe cineva la ele, pana atunci un CATEGORIC NU.

Cine nu ma crede, sa mearga sa se convinga, dar dupa parerea mea am dat destule detalii ca sa stiti de cine si de ce sa va feriti. Pierdere de bani si timp.

• Like 1
  • Inimioara 1
Posted

Salut! Am aflat și eu de aceste forum și am văzut că lumea scrie aici experiența lor cu fetele de pe site și am zis sa o fac și eu .Nu prea am experiența în "domeniu" și am fost la puține fete din Zalău. Până acum nu prea am nimerit fete reale să arate că în prozele de pe site .Dar ea este reală și asta ma bucurat.Ceea ce mi-a plăcut este că este comunicativă a vorbit cu mine ma ascultat si nu ma dat afară rapid. Când am intrat ma întrebat dacă doresc sa fac dus am zis nu deoarece făcusem înainte să ajung.Mam întins pe pat și preț de 10 min mi-a făcut un masaj relaxant in timp ce povesteam . După acea mi-a făcut puțin oral iar după m-am pus peste ea .Ceea ce mi-a plăcut este igiena bună si nu este găleată și de aceea m-am terminat rapid . Pentru mine a fost o întâlnire reușită având în vedere că am găsit ce am văzut în poze și cu  prețul de 150 finalizarea si 300 ora . O să mai revin

Posted

Daca citesti bine si te uiti putin peste ce a scris si cum a scris, cel mai important. Clar ii cont facut in graba de ea, si a incercat sa isi faca o recenzie mai buna, dar nu a reusit, lasa ca oricum cei care stiu, merg la cele testate si bune :)