LOKATA Reputație: 49 Postat Iunie 2, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iunie 2, 2024 De evitat...am vb cu ea pe watshapp, mi-a dat lista de preturi și ce oferă ea...ii trimit bani..150 roni...și blochează numărul...numai trimite nimic înapoi...amândouă numerele sunt ale ei. Bafta sa aveți! 1
axelov90 Reputație: 1407 Postat Iunie 2, 2024 Oras:România Oras:România Postat Iunie 2, 2024 Fără supărare , dar cum va duce mintea să trimiteți așa banii înainte fără să cunoașteți persoana ?? Asa ceva în viața mea 🙈 1
LOKATA Reputație: 49 Postat Iunie 2, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Iunie 2, 2024 Nu e absolut nici o supărare. Sincer mi-a trecut asta prin gând...dar pe partea aialaltă am trimis bani pt web la alta și a fost ok...încă foarte bine....și la nr asta am văzut pozele ok ( cel puțin îmi plac mie)...și am zis sa încerc norocul...acuma mare problema pt mine nu e...dar pt alții sa nu fie
Nelu40 Reputație: 56 Postat Iunie 2, 2024 Oras:Ar Tm Oras:Ar Tm Postat Iunie 2, 2024 Acum 15 ore, LOKATA a spus: De evitat...am vb cu ea pe watshapp, mi-a dat lista de preturi și ce oferă ea...ii trimit bani..150 roni...și blochează numărul...numai trimite nimic înapoi...amândouă numerele sunt ale ei. Bafta sa aveți! Mai puteai 50 și mergeai la o fată să o și simți nu doar să îți de-a vrăjeală video
LOKATA Reputație: 49 Postat Iunie 6, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Iunie 6, 2024 La 02.06.2024 la 18:39, LOKATA a spus: Nu e absolut nici o supărare. Sincer mi-a trecut asta prin gând...dar pe partea aialaltă am trimis bani pt web la alta și a fost ok...încă foarte bine....și la nr asta am văzut pozele ok ( cel puțin îmi plac mie)...și am zis sa încerc norocul...acuma mare problema pt mine nu e...dar pt alții sa nu fie A mai apărut cu un nr. 0744810253. Pozele sunt la fel ca la primele două numere.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum