Sari la conținut

Pustoaice Ana 20 și Andreea 21 - 0748579577

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Doua pustoaice  apărute recent pe zona București .  Ana 20 ani și Andreea  21 ani  zic ele ca sunt surori  ! 

Leam vizitat și eu de citeva ori , au anunț pe publi24 și pe anunțul. Ro  

Un tarif bun pt servicii  foarte ok  

Ana și Andreea  venite recent de prin zona Moldovei nu prea știu cum e mersul prin București  

Fetele sunt de etnie dar sunt curate și  cu bun simt , sunt haioase cu accent de Moldova 

Ana e o fata cu forme frumoasa  175,vreo 55kg  fata de asiatica  creola  par brunet , ii place sa o tragi de par cind io dai pe la spate , e mai kinky , sânii medii dar  frumoși  ! 

Andreea  e roscata cu ochi verzi  ten alb  are cam 167 si vreo 50 kg  un corp superb  un fundulet   super , sinii  micuti  , geme frumos gfe  ridicat din punctul asta de vedere 

Ca și servicii oferă  OP/ ON în funcție de  igiena și compatibilitate,  cu mine a fost ok ,adică ON ,  un oral bunicel  și cu tentative de deep , chiar ok !  

Normal doar protejat   , stau în orice poziție le pui , leam testat pe amândouă și pe Ana și pe Andreea   , sunt foarte ok fetele nu comentează și nu fac fițe ca altele ,  la început mia zis sa nu dau tare pina se încălzește,  

Săruturi,  nu chiar french Kiss  , acum depinde și de persoana dacă ii place sau nu , cu uni se pupa cu alții nu , de la persoana la persoana 

69 tot asa în funcție de cum se simte cu persoana respectivă,  cu mine a fost ok 

Anal nu fac !  

Finalizare orala nu face nici una , o suge fără prezervativ  dar zice sa finalizezi pe sânii sa pe corp , nu în gura ! 

Gfe ridicat ,chiar foarte ok și atitudinea și cum sau comportat 

Nu fac programări, asta e un dezavantaj  , leam sugerat ca pe viitor sa facă asta altfel pierd clienți,   au zis ca or sa tina cont de sugestie ,   asa primul venit primul servit ! 

Cel mai ok a fost ca  sunt foarte comunicative și nu te grăbește la finalizare !  

Finalizarea era 100 RON și ora era 250 RON  asta pina azi ca , miau zis ca au văzut cum merge treaba prin București și  or sa crească tariful la 150 Finalizare 300 ora , dar tot e ok pt ca  fac servicii super ok fata de ce e pe piața din București acum 

Partea buna ca poți întra și cu amândouă o data sa faci un trio , zice ca e 500 ora și 300 Finalizarea cu amândouă 

Leam contactat pe whatapp pt ca pe telefon sa suni  sar putea sa sune ocupat , suna  mulți și le prinzi cam greu , asa ca pe mesaje whatapp  răspunde mai repede 

Au program în funcție de cum se trezesc și cit au chef sa lucreze , adică de obicei  deschid prăvălia pe la 12, 14 , și stau pina seara târziu 3, 4 , 5 dimineață   cum au chef ! 

Locatie e  prin zona mall vitan , pe zizin  , e o garsoniera  micuta la parterul unui bloc , zona e ok , gasesti loc de parcare , prin zona 

Narațiunea 

Locație  8 , curat  , dus  , prosoape mai trebuie au dar nu suficiente 

Atitudinea  9 , foarte ok fetele 

Aspect  9, 10  frumușele amândouă 

Oral  9  foarte ok  , o suge cit vrei și cum vrei 

Normal 10  sta la poziti , se mișcă  chiar foarte ok 

Eu unu  o sa revin  pt ca  sau comportat foarte ok !  

De vizitat !  Spor  la futut 

Link 

https://m.anuntul.ro/anunt-te-astept-la-noi-eeMxjy#XwVRPQ

• Like 5
  • Inimioara 1
  • cleopatra01 a schimbat titlul în Pustoaice Ana 20 și Andreea 21 - 0748579577
Reputație: 28
Postat

Mergi cu incredereb  , nu exista miros de peste !   Și sincer eu nu dau note mari  doar dacă merita  !   Fetele chiar merita !   GFE  ridicat ! Zici ca io tragi   iubitei   tale asa e senzația  !  Tocmai de accea leam dat 10 la futut ,  acum depinde și de fiecare cum se comporta cu ele ! 

Le-am și sugerat sa  lucreze pe programări altfel  o sa piardă clienți 

Sunt prospături!  Profitați acum  cit mai sunt prin zona , ca sar putea sa își ia zborul  , cine știe cit o sa stea și pe aicea 

Reputație: 1934
Postat
42 minutes ago, Bonoo4u said:

Mergi cu incredereb  , nu exista miros de peste !   Și sincer eu nu dau note mari  doar dacă merita  !   Fetele chiar merita !   GFE  ridicat ! Zici ca io tragi   iubitei   tale asa e senzația  !  Tocmai de accea leam dat 10 la futut ,  acum depinde și de fiecare cum se comporta cu ele ! 

Le-am și sugerat sa  lucreze pe programări altfel  o sa piardă clienți 

Sunt prospături!  Profitați acum  cit mai sunt prin zona , ca sar putea sa își ia zborul  , cine știe cit o sa stea și pe aicea 

Mulțumesc pentru recenzie. O să încerc să ajung și eu la ele săptămâna viitoare și o să las o recenzie. 

Reputație: 163
Postat

Par cam exploatate așa... 

Reputație: 280
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
La 29.06.2024 la 16:05, Bonoo4u a spus:

Doua pustoaice  apărute recent pe zona București .  Ana 20 ani și Andreea  21 ani  zic ele ca sunt surori  ! 

Leam vizitat și eu de citeva ori , au anunț pe publi24 și pe anunțul. Ro  

Un tarif bun pt servicii  foarte ok  

Ana și Andreea  venite recent de prin zona Moldovei nu prea știu cum e mersul prin București  

Fetele sunt de etnie dar sunt curate și  cu bun simt , sunt haioase cu accent de Moldova 

Ana e o fata cu forme frumoasa  175,vreo 55kg  fata de asiatica  creola  par brunet , ii place sa o tragi de par cind io dai pe la spate , e mai kinky , sânii medii dar  frumoși  ! 

Andreea  e roscata cu ochi verzi  ten alb  are cam 167 si vreo 50 kg  un corp superb  un fundulet   super , sinii  micuti  , geme frumos gfe  ridicat din punctul asta de vedere 

Ca și servicii oferă  OP/ ON în funcție de  igiena și compatibilitate,  cu mine a fost ok ,adică ON ,  un oral bunicel  și cu tentative de deep , chiar ok !  

Normal doar protejat   , stau în orice poziție le pui , leam testat pe amândouă și pe Ana și pe Andreea   , sunt foarte ok fetele nu comentează și nu fac fițe ca altele ,  la început mia zis sa nu dau tare pina se încălzește,  

Săruturi,  nu chiar french Kiss  , acum depinde și de persoana dacă ii place sau nu , cu uni se pupa cu alții nu , de la persoana la persoana 

69 tot asa în funcție de cum se simte cu persoana respectivă,  cu mine a fost ok 

Anal nu fac !  

Finalizare orala nu face nici una , o suge fără prezervativ  dar zice sa finalizezi pe sânii sa pe corp , nu în gura ! 

Gfe ridicat ,chiar foarte ok și atitudinea și cum sau comportat 

Nu fac programări, asta e un dezavantaj  , leam sugerat ca pe viitor sa facă asta altfel pierd clienți,   au zis ca or sa tina cont de sugestie ,   asa primul venit primul servit ! 

Cel mai ok a fost ca  sunt foarte comunicative și nu te grăbește la finalizare !  

Finalizarea era 100 RON și ora era 250 RON  asta pina azi ca , miau zis ca au văzut cum merge treaba prin București și  or sa crească tariful la 150 Finalizare 300 ora , dar tot e ok pt ca  fac servicii super ok fata de ce e pe piața din București acum 

Partea buna ca poți întra și cu amândouă o data sa faci un trio , zice ca e 500 ora și 300 Finalizarea cu amândouă 

Leam contactat pe whatapp pt ca pe telefon sa suni  sar putea sa sune ocupat , suna  mulți și le prinzi cam greu , asa ca pe mesaje whatapp  răspunde mai repede 

Au program în funcție de cum se trezesc și cit au chef sa lucreze , adică de obicei  deschid prăvălia pe la 12, 14 , și stau pina seara târziu 3, 4 , 5 dimineață   cum au chef ! 

Locatie e  prin zona mall vitan , pe zizin  , e o garsoniera  micuta la parterul unui bloc , zona e ok , gasesti loc de parcare , prin zona 

Narațiunea 

Locație  8 , curat  , dus  , prosoape mai trebuie au dar nu suficiente 

Atitudinea  9 , foarte ok fetele 

Aspect  9, 10  frumușele amândouă 

Oral  9  foarte ok  , o suge cit vrei și cum vrei 

Normal 10  sta la poziti , se mișcă  chiar foarte ok 

Eu unu  o sa revin  pt ca  sau comportat foarte ok !  

De vizitat !  Spor  la futut 

Link 

https://m.anuntul.ro/anunt-te-astept-la-noi-eeMxjy#XwVRPQ

Tu esti Cosmin?

Reputație: 224
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salut! Din ce vazusem pe alt site au revenit la 100/250.

• Membru Premium
Reputație: 4116
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat

cum se pot contacta printesele? whatsapp nu este functional pt numarul postat

Postat
4 minutes ago, 71laciport said:

cum se pot contacta printesele? whatsapp nu este functional pt numarul postat

Acelasi număr de mobil e si pe site-ul paralel unde mai postează fetele. Eu am trimis mesaj pe Wapp acum o oră și s-a trimis dar încă n-am primit răspuns. Posibil să nu lucreze Duminica. 

• Mersi 1
  • Membru Premium
Postat

Un da hotarat! Trec in etapa urmatoare, surorile placerii , vesele, glumete, pline de viata si entuziasm cu participare totala la sesiunea de 3some la care le am "convocat" o roscata ai o bruneta...si ce bruneta!!!Andreea care este sefa ai c@pul rautatilor, inalta cu trasaturi de moldoveanca &Ana 20 ani inalta cu un corp armonios de pantera, m au luat pe indelete la mangaiat, oral protejat(mai sigur) dupa care schimbat cateva pozitii cu fiecare, (sters prez.cu sevetel umed la schimb de pi zda) o incantare sa le vezi pe ambele prezente sexy langa si sub tine sub privirile celeilalte, plus oglinda in care poti urmqri intreaga actiune. Locatie ok , folosita si de alte domnisoare (una dintre ele chiar recent) 200 lei futut doua surori pe deasupra si frumoade pare in momentul de fata si este :BEST FUCK FOR THE BUCK !voi reveni cu siguranta  el putin de cateva ori poate in varianta aingle doar cu Ana care m a captivat pein prezenta ei, pana dispar din peisaj20.07 cand se duc in :tabara de copii" din Constanta.

"YOU ARE NEVER TOO OLD TO SET ANOTHER GOAL OR TO DREAM A NEW DREAM"

• Mersi 1
Postat
1 hour ago, 71laciport said:

Un da hotarat! Trec in etapa urmatoare, surorile placerii , vesele, glumete, pline de viata si entuziasm cu participare totala la sesiunea de 3some la care le am "convocat" o roscata ai o bruneta...si ce bruneta!!!Andreea care este sefa ai c@pul rautatilor, inalta cu trasaturi de moldoveanca &Ana 20 ani inalta cu un corp armonios de pantera, m au luat pe indelete la mangaiat, oral protejat(mai sigur) dupa care schimbat cateva pozitii cu fiecare, (sters prez.cu sevetel umed la schimb de pi zda) o incantare sa le vezi pe ambele prezente sexy langa si sub tine sub privirile celeilalte, plus oglinda in care poti urmqri intreaga actiune. Locatie ok , folosita si de alte domnisoare (una dintre ele chiar recent) 200 lei futut doua surori pe deasupra si frumoade pare in momentul de fata si este :BEST FUCK FOR THE BUCK !voi reveni cu siguranta  el putin de cateva ori poate in varianta aingle doar cu Ana care m a captivat pein prezenta ei, pana dispar din peisaj20.07 cand se duc in :tabara de copii" din Constanta.

"YOU ARE NEVER TOO OLD TO SET ANOTHER GOAL OR TO DREAM A NEW DREAM"

Salut, 200/30 de minute cadoul pentru trio?

• Like 1
  • Membru Premium
Reputație: 3998
Postat
Acum 1 oră, 71laciport a spus:

sters prez.cu sevetel umed la schimb de pi zda)...

Neglijență maximă privind transmiterea bts-urilor ele între ele. Categoric nu ceva ok.

Reputație: 22
Postat

Salutare !  Vizitat fetele  săptămâna trecută  ! 

Luat legătura prin whatapp   , răspund foarte greu   , pt ca au  futaci pe saturate  !  Deși am făcut programare  , a trebuit sa aștept  20 minute pt ca îl bagase pe altu în fata mea !  Lipsa seriozitatea!   Adică primul venit primul servit,   

A luat un nr cu  roșcată  150 lei  finalizarea  , și un nr cu bruneta  total 300   

Nu e cine știe ce senzație,  asa ca nu va entuziasmați prea tare   , pt ca  toate serviciile sunt protejate și plus de asta   nu  e cel mai tare futai cum zic alți  !   Un oral banal  , și  un futai  la fel de banal   ,  titele  lăsate  , zicea ca care copil  roșcată și   bruneta  e mai ok da sta lemn  !  Nu merita 150 , poate  100 cu 200  , 

După ce leam futut pe rand  am revenit   a doua zi sa vad cum e cu amândouă  , preț 200 finalizarea,   deci poți negocia cu ele  , da nu se merita sa dai 200 sa futi doua  pt ca  una  sta și privește nu se implica și alta sta ca lemnul  

Dezamăgire totala   , mai șterge și cu  șervețelul cind o scoți din pizda sa o bagi în cealaltă  , ti se culca pina o șterge,  

Doar asa ,zici hai sa vezi cum e cu doua , da  nu e cine știe ce , și îți dai seama ca ai dat bani degeaba cind puteai sa  le futi  cu 200 cite un nr pe amândouă 

Am intales ca preturile sunt în funcție de clienți  la uni e 150 la alți 100 ,  

Ce am mai auzit ca o fac și fara prezervativ dacă le dai extra  mony 

Iar cu igiena , ar trebui sa facă dus mai des ca miroseau a transpirație,  probabil dacă au futaci conținu nici dus nu mai au timp sa facă,   e coada la ele acolo , 

Cind am plecat au venit vreo 5 pakistanezi  sa le futa , e clar  , cred ca sunt pline de boli dacă se fut cu cioroi  infecți  ,  bine ca leam futut cu prezervativ 

De evitat pe viitor  

Note 

La fata  7 o fata banala amândouă sunt țigănci spalacite 

Corp   7  corp  normal nimic special la trăsături  tate mici lăsate 

Oral   5  un oral  mediocru   nimik special  

Sex 7  nimik special , sta în ce poziție o pui da  banal  nu se mișcă, scânduri 

Locație  5  o garsoniera pe zizin 10  , în care una sta în bucătărie și alta se fute  , și în timp ce futi întra alți peste tine  ! Ai senzația ca au venit pești sa te sechestreze  

Pești stau  afara , am văzut la plecare erau niște cioroi  la scara  

De revenit  , nu cred ca voi reveni ,  de evitat mai bine ,ca nu sti ce surpriza poți sa ai cu  ciorile astea  ,cu  pești la scara ! 

• Like 4
  • Mersi 3
  • Inimioara 1
Postat
Acum 1 oră, Zedded a spus:

Salutare !  Vizitat fetele  săptămâna trecută  ! 

Luat legătura prin whatapp   , răspund foarte greu   , pt ca au  futaci pe saturate  !  Deși am făcut programare  , a trebuit sa aștept  20 minute pt ca îl bagase pe altu în fata mea !  Lipsa seriozitatea!   Adică primul venit primul servit,   

A luat un nr cu  roșcată  150 lei  finalizarea  , și un nr cu bruneta  total 300   

Nu e cine știe ce senzație,  asa ca nu va entuziasmați prea tare   , pt ca  toate serviciile sunt protejate și plus de asta   nu  e cel mai tare futai cum zic alți  !   Un oral banal  , și  un futai  la fel de banal   ,  titele  lăsate  , zicea ca care copil  roșcată și   bruneta  e mai ok da sta lemn  !  Nu merita 150 , poate  100 cu 200  , 

După ce leam futut pe rand  am revenit   a doua zi sa vad cum e cu amândouă  , preț 200 finalizarea,   deci poți negocia cu ele  , da nu se merita sa dai 200 sa futi doua  pt ca  una  sta și privește nu se implica și alta sta ca lemnul  

Dezamăgire totala   , mai șterge și cu  șervețelul cind o scoți din pizda sa o bagi în cealaltă  , ti se culca pina o șterge,  

Doar asa ,zici hai sa vezi cum e cu doua , da  nu e cine știe ce , și îți dai seama ca ai dat bani degeaba cind puteai sa  le futi  cu 200 cite un nr pe amândouă 

Am intales ca preturile sunt în funcție de clienți  la uni e 150 la alți 100 ,  

Ce am mai auzit ca o fac și fara prezervativ dacă le dai extra  mony 

Iar cu igiena , ar trebui sa facă dus mai des ca miroseau a transpirație,  probabil dacă au futaci conținu nici dus nu mai au timp sa facă,   e coada la ele acolo , 

Cind am plecat au venit vreo 5 pakistanezi  sa le futa , e clar  , cred ca sunt pline de boli dacă se fut cu cioroi  infecți  ,  bine ca leam futut cu prezervativ 

De evitat pe viitor  

Note 

La fata  7 o fata banala amândouă sunt țigănci spalacite 

Corp   7  corp  normal nimic special la trăsături  tate mici lăsate 

Oral   5  un oral  mediocru   nimik special  

Sex 7  nimik special , sta în ce poziție o pui da  banal  nu se mișcă, scânduri 

Locație  5  o garsoniera pe zizin 10  , în care una sta în bucătărie și alta se fute  , și în timp ce futi întra alți peste tine  ! Ai senzația ca au venit pești sa te sechestreze  

Pești stau  afara , am văzut la plecare erau niște cioroi  la scara  

De revenit  , nu cred ca voi reveni ,  de evitat mai bine ,ca nu sti ce surpriza poți sa ai cu  ciorile astea  ,cu  pești la scara ! 

Cum naiba sunt recenziile astea atât de diferite….unu mai sus le ridica în slăvi iar altul le face în toate felurile…hai să zicem ca trecem peste chestia cu etnia…dar faza cu transpirația ?!!!! Ce plm….

• Confuz 1
Reputație: 127
Postat

Eu am făcut  programare și când am ajuns mi-au zis sa mai aștept ca are pe cineva la finalizare. Tind sa îl cred pe colegu de mai sus... Par varza fetele. 

Reputație: 218
  • Oras:Ro
  • Oras:Ro
Postat

Le-am sunat, mi-au dat ocupat cu mesaj retur "te rog sa-mi scrii un sms". Le-am scris: "vreau sa va fut pe amandoua, sunteti disponibile?". Raspuns : pauza

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat

Este pur, chestie de subiectivism,perceptie, asteptari, atitudine, chimie si or mai fi si alti factori care pun la poli opusi recenziile si trairile, a tranapiratie sigur nu miroseau , pot sa spun ca eu am transpirat insa, apartenenta etnica nu ma priveste. La 100 finalizarea trebuie sa iei in calcul trafic greu, surmenaj, plictiseala, fast fuck (care in cazul meu nu au fost pentru ca am reusit sa destind atmosfera si fetele sunt de "caterinca") dar daca toate serviciile sunt protejate ,nu vad risc de bts,  protectori nu am vazut sau daca erau, nu le am simtit prezenta si m am invartit ceva cu partajarea locatiei pe care mi au trimis o, care m a plimbat de cateva ori prin fata locatiei, neavand adresa completa transmisa . La ora la care am programat, am si intrat fara nicio intarziere, programare facuta cu o zi inainte confirmata in ziua respectiva dimineata. Le intrebasem daca intra la 3some si nu am considerat normal sa aleg pe cea care m a atras mai mult(Ana) cand am ajuns la locatie, pentru ca fetele au facut posibil sa fie ambele disponibile pentru programare. Scanduri nu au stat pentru ca le am pus sa interactioneze si le a iesit chiar daca am simtit o ezitare cel putin din partea cele mici (20) cand ne am  pus la treaba, dupa si a intrat bine in rol,ma mangaiau si au pus mana pe pula cand o penetram si la pizda celeilalte. Oral protejat facut de ambele alternant, timp in care cealalta ma masa pe testicole. Cu mine asa au decurs lucrurile, poate cu altii nu poate cu altii va fi mai bine, ce am mentionat insa a fost faptul ca pentru 100(respectiv 200 cu ambele) merita. Ce tarif au acum sau daca mai fac 3some nu stiu si nu ma intereseaza

O nelamurire, nu inteleg d c a revenit a doua zi zeded sa le futa pe ambele  daca le a tras o fiecareia in parte si nu a fost multumit si daca miroseau a transpiratie?

Bafta

Reputație: 41
Postat

Nu va mai agitați atât   ! Am fost eu ieri la ele  , și am întrat cu roșcată   , e 100 finalizare,  250 , ora   da zicea ca o sa crească tariful cind vin de la mare    sunt pe zizin   ,

Am luat o finalizare  ,da era coada la ele , o grămadă de   curvari  care stăteau la rand  , deabea  am prins-o la telefon , cind am ajuns la locație  am așteptat juma de ora ca erau alți înainte 

Ea zice hai te aștept,  și cind ajungi sunt alți 3  care așteaptă 

E pe fast fack  , ca așteaptă alți  !   

La dublu a zis ca nu mai întra ca  sunt prea solicitate  și au clienți  garla  

Lipsa de seriozitate  ,  de evitat  !  

De curat e curatica  , nu am simțit  mirosuri  de transpirație,   da   cind sti ca te grăbește  ca așteaptă alți  la rand   e clar ca nu  e  treaba bună 

Sincer prefer sa merg la Alessia sai dau 400 sa stau o ora relaxat  decit sa dau 100  și  sa stau cu stres  

Miros de pești nu am văzut, era ziua   probabil stau în zona  

Da cind zici de zizin e clar ca e  o zona rău famata  cu curve și pești  

Oral 5   norma  7     corp 8   sâni  lăsați   , roșcată   ,cred ca dacă s-ar fi pus niște silicoane  arata mai bine !   

E cam retarda   vb numai aiureli    are acces de Moldova   probabil  moldovence   

La fete ieftine vin și clienți pe măsură  doar jegoși  boscheți  și   cine nu-și permite sa dea 200 pt un sex relaxant  , asa de o finalizare merge la palmares ,da sa mergi  sa îți faci abonament,  nu  au  prestația necesara pt abonament 

Eu unu am mers am văzut  am futut  , da  nu e cine știe ce senzație asa ca   nu revin  

Cine nu-și permite o Larisa   cu 400 ora porno   french Kiss  finalizare orala   igiena   sex  porno 

Sau o Alessia  drăguță  soft  oral  neprotejat Kiss   

Bono  tu cine ești de le faci reclama   guvidu 

Dacă erau piese nu se futeau pe 100  de lei  

Ce curve se mai fut  pe 100 de lei în București  doar grasele uralele și depravate 

Gagicile nu arata rău  da la prețul asta  le vin toți  raiosi  jegoși și boschetari   

• Like 1
Postat

Salut!

Am ajuns și eu la fetele acestea, dacă s-a tot vorbit despre ele pe aici și pe site-ul paralel mai ales că în 2024 o finalizare la 100 de pisoi este o super ofertă. Vă las mai jos experiența mea.

Programare

Am trimis mesaj pe WhatsApp Duminică, dar n-au răspuns, așa că am revenit luni dimineață și pe la 13 am primit răspuns. Au răspuns repede la întrebările despre servicii și program, dar când să fac programare mi-au zis că nu se poate, că nu lucrează așa. Am mai vorbit cu ele într-o altă zi să-mi confirme că sunt libere de la ora la care puteam eu ajunge. Am confirmat pe WhatsApp că într-o oră sunt la ele și când am ajuns, am sunat să le anunț că sunt la locație. Erau libere, așa că am urcat imediat sus.

Locație

Acum sunt pe Zizin 8, weekendul trecut era Adelle/Rebe acolo. Apartamentul este ok, dar parcă era mai curat când am fost la Adelle... La baie este ok, un gel de duș Balea pentru cei interesați :laugh2, fără apă de gură la dispoziție.

Fetele

Andreea: E roșcată, cam 165 cm, slim, sâni micuți și lăsați, fund okish, piele albă iar pe picioare se simțea puțin că nu e proaspăt epilată. La față nu e urâtă, dar nici nu are ceva care să te atragă, o față comună.

Ana: E brunetă, cam 175 cm, sâni micuți și un fund mai bombat, e slim dar mai cu forme, pielea mai bronzată și plăcută la atingere. La față arată mai bine ca sora ei, mie mi-a plăcut, are niște ochi frumoși, trăsăturile feței frumoase, dar are niște buze mai subțiri.

M-au așteptat în bikini și sutien. Am făcut cunoștință și am fost întrebat cu cine vreau să intru. Am ales să intru cu Andreea prima dată, mi-a dat un prosop curat și am mers la duș.

Acțiune

Andreea

De la duș am ajuns în dormitor, Andreea aranja patul și după aceea a mers la ea la baie, probabil a făcut o igienizare rapidă în zona intimă. Când a revenit, am mai schimbat câteva vorbe în timp ce-mi freca 🍆 și după s-a apucat de oral. M-a întrebat cum vreau și i-am zis fără gumă. La ON i-aș da un 7, e soft dar cu presiune bunicică, fără atenție la bobine și destul de umed. I-am zis să o ia mai adânc și s-a conformat, dar nu putea complet. Partea bună e că atunci când s-a oprit să mă întrebe de NP și i-am zis că mai vreau ON, a continuat până am oprit-o eu. La NP i-am zis să vină LOT, s-a udat natural, și s-a infipt bine în 🍆, s-a mișcat binisor, zâmbea, m-a sărutat pe gât iar când a obosit, am luat-o eu la futut, gemea frumos. După 2-3 minute cât am mitraliat-o am schimbat în misionar, am dat și aici mai sportiv, am luat-o și la umeri crăci, dar eram după o zi lungă și mai avusesem o escapadă la altă fată de pe forum pe la prânz, așa că n-am mai insistat și am pus stop că am simțit ca n-am cum să termin.

Am zis să încerc un număr și cu Ana, din prima mi s-a părut mai drăguță, dar nu știu de ce am zis că intru cu Andreea (probabil influențat de recenzii), inițial voiam să stau doar pentru 1 finalizare. Am fost iar la duș și înapoi în cameră.

Ana

Am așteptat 2 minute cât s-a pregătit Ana și când a intrat în cameră, am mai stat 5 minute de vorbă despre nimicuri. I-am zis să trecem la treabă și am început un mic preludiu cu săruturi pe corp din partea amândurora. Era încă cu chiloțeii și sutienul pe ea, așa că am descotorosit-o încet de ele și am mai continuat preludiul. Când 🍆 era gata de acțiune, mi-a pus prezervativul și a început un OP destul de slăbuț (nota 5), eu oricum nu sunt fan OP, s-a așezat și în lateral cu spatele la mine, așa că nu aveam o priveliște ok. Oricum, eram deja încins de la numărul precedent, așa că nu am lăsat-o prea mult la OP și i-am zis să trecem la NP. Aici, surprinzător, a fost foarte bine. Am venit eu deasupra și am început ușurel, a dat înainte cu niște salivă, iar după am început să dau mai tare, gemea plăcut. M-a luat în brațe, m-a sărutat pe gât și în focul acțiunii am ajuns și la FK, foarte bun, chiar DFK (are și un piercing în limbă). Am continuat așa minute bune, sincer nu credeam că termin, dar Ana a fost foarte pasională, am luat-o în brațe și am dat tare în timp ce ne sărutam până am umplut gumarul. Nu m-a grăbit să mă ridic, am mai stat așa penetrând-o încet și continuând cu FK.

Mi-a zis că o să vină un client, dar nu m-a grăbit să plec. Am mai stat în pat mai bine de 5 minute și am mai vorbit până când Andreea l-a primit pe futac în apartament. 🤦‍♂️ La capitolul discreție... nota 0. L-au băgat pe individ în balcon și eu am mers repede la duș. Când am ieșit, individul era tot în balcon, care are vedere în dormitor, unde aveam hainele. Ana s-a pus în dreptul geamului, dar oricum eu l-am văzut pe el, nu știu dacă și el pe mine. Mi-am luat hainele și m-am îmbrăcat repede în living și am plecat.

Concluzie

La 100 finalizarea, 200 cu totul, nu pot să zic că a fost rău. Fetele au fost curate, Andreea a făcut duș înainte și Ana mirosea frumos a parfum ieftin. Cu mine, ambele au fost implicate și nu m-au grăbit, m-am simțit bine cu amândouă, dar dacă ar fi să revin, aș merge la Ana. Este mai drăguță la față și cu ea am avut și o conexiune mai bună. Legat de baieți cu branhii, eu n-am văzut pe nimeni pe lângă scara blocului nici când am venit, nici când am plecat. Futacul care a venit după mine părea un tip ok, nu vreun jegos.

Nu contest ce au zis colegii mai sus, clar că la 100 finalizarea nu poți să ai multe pretenții, dar per total n-a fost o experiență rea. O să mai încerc o vizită la Ana să văd cum e a doua oară.

Amendă

200 de pisoi - o oră (30 de min cu Andreea și 30 de minute cu Ana)

• Like 2
  • Mersi 1
  • Telefon: 0700000000
  • Telefon: 0700000000
Postat
Acum 3 ore, covidu a spus:

Este foarte bine, fetele au scăzut prețul,probabil din cauza cererilor reduse.

Sa sperăm că se hotărăsc să rămână la ultimul preț. 100 cu 250

Reputație: 22
Postat

Bravo  frate  ,  ce curve   scad prețul de la 150 la  100 lei  , doar penalele și infectele  , probabil sunt pline de BTS  uri    ca altfel creșteau  preturile dacă erau  ceva de calitate  , cred ca au sifilis  după bubele de pe corp  ,  bine ca leam futut cu prezervativ  , da am intales  ca dacă le dai ceva în plus o fac și fara prezervativ   , e clar ca  sunt infecte  !  Și nu le mai faceți reclama   ca nu aveți cui  sa faceți,  probabil guvizi le fac reclama  !   Acum sau mutat  de la zizin 10 o garsoniera infecta   ,la zizin 8  la blocul cu mega  , stau la etajul 5  la apartamentul 52   unde stătea Rebe  și Adelle  alte dou curve , astea măcar aveau preturi mai  mari sem ca se respectau  

Concluzia e ca ar fi bine sa le evitați  ,sa nu ajungeți pe la  Victor Babeș   internați cu  sifilis și hepatita  

Ma gândesc ce curve  scad prețul de la 300 ora la 250   , e clar  cu cine aveți desface  niște jegoase care au descoperit apa la dus  , probabil la Moldova în cătunul lor  nu aveau nici apa   , probabil au și râie  ,la bubele care le au pe corp și față  !  

Astea ar trebui interzise pe București   sunt genul ala cum erau  jegoasele alea de pe mosilor  290   tot asa erau doua țigănci jegoase   la care stăteau pakistanezi  cit 10  așteptau sa le futa , asa sunt și țigăncile astea  , stau  indieni  cite 5, 10 sa futa și ei ceva ieftin  

Eu zic sa le ocoliți ca sar putea sa va infectați cu  râie sau  cine știe ce BTS uri 

• Membru Premium
Postat

esti pornit tare pe ele...ai procedat si neregulamentar, expunand in postarea ta intreaga lor adresa si totusi nu inteleg, ai spus ca ai revenit a doua zi?? te ai dus cu izoleta si ai purtat costum de protectie antichimica? si inca ceva, nu le face nimeni reclama, este exact problema lor cu cati, cu cat, se fut. nici macar nu s a pus problema de oral fara prezervativ, tu ai informatii ca se si fut, fara, baga probe si te cred

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...