emilianus Reputație: 10 Postat Mai 17 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Mai 17 17 hours ago, alexu271 said: Am vizitat o zilele trecute pentru un masaj de relaxare dar când am ajuns la ea i am cerut și alte servicii. Nu a acceptat, a spus că face doar masaj dar mi-a spus că mai are o colega care acceptă și altceva înafara de masaj. După ce am negociat puțin a venit o alta fata care a acceptat un masaj cu finalizare orala. Cred că făcea mai mult dar era în perioada aceea a lunii M am simțit super, o sa mai revin sa facem și ........ Că arată super!!!!! Da mai multe detalii despre colega te rog, cum arată, cat ai plătit, etc
dodo87 Reputație: 112 Postat Mai 27 Oras:Europa Oras:Europa Postat Mai 27 On 5/16/2025 at 6:15 PM, alexu271 said: Am vizitat o zilele trecute pentru un masaj de relaxare dar când am ajuns la ea i am cerut și alte servicii. Nu a acceptat, a spus că face doar masaj dar mi-a spus că mai are o colega care acceptă și altceva înafara de masaj. După ce am negociat puțin a venit o alta fata care a acceptat un masaj cu finalizare orala. Cred că făcea mai mult dar era în perioada aceea a lunii M am simțit super, o sa mai revin sa facem și ........ Că arată super!!!!! Salutare Am vorbit , ieri cu ea pe whatsapp, spunea ca nu mai are colega si ca este plecata si nu stie cand se intoarce colega . 1
Titel1986 Reputație: 0 Postat Mai 28 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Mai 28 Salutare ! Am fost și eu la Doamna prin iarna in locația de pe Stefan cel Mare și am avut parte Doar de masaj cu finalizare prin tehnici de masaj și nu s-a pus problema de sex sau de vreo colega și nici nu cred că ar fi avut unde sa stea colega in garsoniera aia mica .
indragostitul Reputație: 709 Postat August 23 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat August 23 De ceva vreme urmaream anuntul doamnei astfel ca la prima ocazie am luat legatura cu ea. Evident ca la momentul programarii mi-a cerut poza pe WhatsApp dar a acceptat un scurt apel video. Doamna are 35-40 de ani ,un fizic pe gustul meu ,slim cu sani marimea 3 . Locatia in fata la Mall , micuta cu o baie mica , o bucatarie mica si camera in care se desfasoara actiunea dotata cu o masa de masaj si un pat foarte comod. Am ales varianta de 1 ora tantric masaj pentru care am platit 250 lei. Masajul a fost de departe cel mai bun de care am avut parte in ultima perioada. De cand au disparut saloanele de masaj erotic din Bacau , e cam singura fata care presteaza masajul erotic si se pricepe foarte bine . Chiar am intrebat-o daca a lucrat in perioada cand inca mai erau deschise saloanele dar raspunsul a fost negativ. Este foarte senzuala si ii place sa creeze o tensiune erotica in timpul masajului ,exact ce imi place . Chiar o recomand daca va doriti doar un masaj erotic fara alte asteptari sexuale. Nu pot baga mana in foc ca nu se poate ajunge si la mai mult insa in cazul meu nu s-a intamplat , finalizarea fiind in urma masajului erotic. In rest va las pe voi sa o descoperiti. Am bagat 2 vizite si imi pare rau ca nu o mai pot vedea curand. Era de abonament saptamanal . Spor
3dfxbc Reputație: 0 Postat August 24 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat August 24 Salutare! Confirm si eu cele spuse de antecolegi, o domnisoara slim, politicoasa, ai ce vorbi cu ea. Nu ofera servicii sexuale insa consider ca nu este un minus, masajul fiind superlativ. Ofera doua feluri de masaj, la 150 ron de relaxare unde te maseaza ca pe un sportov pe masa de masaj, al doilea pt 250 ron beneficiezi de un masaj tandric ( erotic), actiunea se muta pe pat unde se freaca cu tot trupul si iti ofera niste experiente foarte misto. Foloseste ulei fara parfum, un atuu. Apartament micut, dar potrivit pentru activitate. O recomand fara ezitare!
Fucker84 Reputație: 78 Postat Septembrie 2 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Septembrie 2 După o perioada de "tatonare" am decis și eu sa fac o vizita domnitei în cauza și bine am făcut Mi-a trezit ceva amintiri de acum circa 10 ani, când erau fete care arătau f bine și practicau aceasta meserie cu dedicație Am optat pt masajul tantric ( 250) a fost exact masajul erotic ala reușit pe care-l țineam minte Are un fizic f frumos , sâni medii naturali, sfârcuri erctile și bune de muscat, deși fac parte din categoria "fructul interzis" Are o tehnica foarte faina , atât de a face masaj cu corpul, cu sânii, cât și cu mâinile.... Într-adevăr, acțiunea nu merge mai departe de un masai erotic cu finalizare, dar am avut multiple discuții și tachinari reciproce, în ceea ce privește eventuala "acțiune ", dându-mi câteodată speranța că poate poate, facem ceva, dar era doar o tactica de excitare, de a te stârni și mai tare....Are acel mod de a spune "nu", care da senzația sa fie spre da, după care te face iar sa te resemnezi🤣😅 Cred ca e singura din Bacau care practica masaj erotic și știe cu ce se mănâncă acesta taină ... Experienta f plăcută, cu siguranță de repetat, pleci de la ea, golit, relaxat și cu un vine bun 1
Girex Reputație: 185 Postat Septembrie 7 Oras:Oriunde e frumos Oras:Oriunde e frumos Postat Septembrie 7 Hai noroc, Cu gandul la un masaj bun si totusi dornic sa vad ce inseamna pentru unii un masaj erotic bun am decis sa fac o vizita acestei domnite. Locatia ok, poate prea ,,expusa” nota 7 Comunicarea ok prin mesaje pe whatsup cu raspunsuri destul de rapide, nota 10. Nu am cerut si nici nu mi s-a solicitat poza la confirmarea programării, deci nu stiu, am trecut de pasul acesta fara prea multe verificari. Actiunea a inceput cu masaj senzual si s-a terminat cu artificii la final. A fost o tatonare comuna foarte placuta realizand ca ii place joaca am intrat in filmul ei. Recomand si pentru masaj de relaxare, stie sa il faca foarte bine. Ar fi o idee buna daca s-ar combina cu una dintre fetele de top sa poti face o sesiune de sex si apoi masaj de relaxare sau invers, un masaj erotic si apoi o partida de threesome nebun…😈…auauu ce idee imi vin. As alege oricand un masaj la aceasta fata decat un oral plictisit si futai cu lipsa de implicare sau alte nasolii. Hai spor, 1
LeLupSmecher Reputație: 17 Postat Septembrie 19 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 19 Salutare confrati! Am optat si eu la "doamna" (mie nu mi s-a parut ca are mai mult de 32/33) pentru un masaj tantric. Este comunicativa, implicata, dar actiunea in sine mi s-a parut mediocra. Sa nu ma intelegeti gresit. Nu m-am simtit naspa/grabit, dar nu e o experienta pe care as repeta-o pentru 250ron.
Fucker84 Reputație: 78 Postat Septembrie 20 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Septembrie 20 Acum 19 ore, LeLupSmecher a spus: Salutare confrati! Am optat si eu la "doamna" (mie nu mi s-a parut ca are mai mult de 32/33) pentru un masaj tantric. Este comunicativa, implicata, dar actiunea in sine mi s-a parut mediocra. Sa nu ma intelegeti gresit. Nu m-am simtit naspa/grabit, dar nu e o experienta pe care as repeta-o pentru 250ron. Probabil ca ai standarde mai înalte, decât mulți dintre noi...Bacăul e un oraș în care aceasta meserie a fost dispărută pt mulți ani, cel puțin pt publicul larg..momentan din ce știu, e unica care o practica cu adevărat si pt gusturile mele, chiar o face foarte bine.( bineînțeles comparând cu amintirilede acum mai multi ani) ...dacă știi pe cineva care sa ofere experiente și mai placute decât doamna/domnișoară de mai sus, eu chiar aștept recomandari, recenzii 1
LeLupSmecher Reputație: 17 Postat Septembrie 21 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 21 Acum 22 ore, Fucker84 a spus: Probabil ca ai standarde mai înalte, decât mulți dintre noi...Bacăul e un oraș în care aceasta meserie a fost dispărută pt mulți ani, cel puțin pt publicul larg..momentan din ce știu, e unica care o practica cu adevărat si pt gusturile mele, chiar o face foarte bine.( bineînțeles comparând cu amintirilede acum mai multi ani) ...dacă știi pe cineva care sa ofere experiente și mai placute decât doamna/domnișoară de mai sus, eu chiar aștept recomandari, recenzii Posibil si sa am eu standarde mai inalte, colegule. Oricum, recenziile sunt subiective. Daca aflu de ceva mai bun, dau de stire 😁 dar greu de crezut pe Bacau...
Ionutsnow Reputație: 21 Postat Septembrie 21 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Septembrie 21 Acum 1 oră, LeLupSmecher a spus: Posibil si sa am eu standarde mai inalte, colegule. Oricum, recenziile sunt subiective. Daca aflu de ceva mai bun, dau de stire 😁 dar greu de crezut pe Bacau... E normal sa ai anumite standarde mai ales dacă ai o experienta în spate într o astfel de latura, pentru plăcerea ta plătești și îți dorești sa te simți bine, sa pleci împlinit de acolo, atât timp cât nu sunt duse la extrem pretențiile Probabil sunt si persoane perfecționiste care se agata de orce mic detaliu nu contest acest aspect
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum