aldomichelle Reputation: 2 Posted July 22, 2024 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Posted July 22, 2024 Ce facem fara Dna estera alte doamne.mature 50+ genul esterei gasim?
Membru Premium papura voda Reputation: 2277 Posted March 6 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Posted March 6 On 7/22/2024 at 9:21 PM, aldomichelle said: Ce facem fara Dna estera alte doamne.mature 50+ genul esterei gasim? Căutăm,căutăm,dar fără succes! De clasa și talentul doamnei Estera este greu să te apropii.
Oldredhead Reputation: 229 Posted May 16 Oras:București Oras:București Posted May 16 Nu cred ca vom găsi curând ceva de nivelul ei
Membru Premium derwall Reputation: 768 Posted July 7 Oras:București Oras:București Membru Premium Posted July 7 Cercetez piata de dame de companie periodic, mai ales pe www.publi24.ro. Am in vizor o dama matura din Bucuresti, am discutat telefonic cu ea de mai multe ori, este de viata, ai ce discuta cu ea, stie de gluma dar : - o poti suna dupa orele 17:00, are si serviciu - daca iti raspunde, spune ca trebuie sa ajunga la locatie ( actiunea sexuala este intr-o alta locatie, aproape de Bd. Marasesti...) - ar incepe programul doar dupa orele 19:30. Greu de gasit la telefon si greu de sincronizat cu programul si toanele ei. Asta ma incita si mai mult, desi are servicii limitate( unele surse spun ca are tehnica si clasa). Doar OP si NP, fara alte extra-uri...pret rezonabil. Mai incerc. Mai cautati si voi, greu de gasit asa ceva. P.S. Nu am cunoscut-o pe Estera...😋☺ 1
fane07 Reputation: 81 Posted July 7 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Posted July 7 Un link sau un Nr de contact?
Recommended Posts