Sari la conținut

Postări Recomandate

AM revenit, foarte incantat si multumit.Are corpul unei pustoaice, mai ales de la coapse in jos ( fund, craci ) super, sanii de virgina :) mici. Doamna aceasta chiar stie cum sa te faca sa te simti bine, e f curata, camera e f ok, pune muzica, e ascultatoare. Cel mai tare e ca ii place f mult sexul, poti sa dai non-stop la ea ca nu se supara. Eu am stat peste o ora, si am muncit amandoi din greu, insa a meritat pe deplin. Geme, are orgasm ( cu mine cred ca a avut vreo 3 :D , acuma stii cum e, na, cel putin asa cred ) , se implica la maxim.FK, GFE, CIM, pozitii, oral super, desi nu DT oricum intra destul. Mi-a placut sa o trag de parul scurt, prima mea experienta cu o femeie tunsa scurt. Nice. Sa zic si ceva minus, altfel ati zice ca am fost la Jenna Jameson :D - e cam uscata in pasarica, si mi s-a uscat si mie gura de la atata efort - nu a fost pregatita cu suc / apa, poate nu se astepta sa stam atat de mult. O experienta reusita cu o matura ! Atitudine 11, implicare 10, oral 8,normal 9.Bagati si voi impresii dak mergeti.

Link spre comentariu

am vizitat-o si eu pe doamna saptamana trecuta,ca si precizare nu mai sta pe deceballocatia este la dristor,blocul din fata rompetrol si mai sta cu inca o doamna pe care nu am vazut-o si nici nu si-a facut prezentaca si impresie.....idem materrozza mai bine nu cred ca pot descrie :)

Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Salut!O stiu si eu pe doamna, am vizitat-o acum ceva vreme. O cheama Claudia ( cred ca e numele de scena ) .Se poarta foarte frumos cu clientul, arata f. bine pt. varsta ei de la mijloc in jos, oral bunicel cum a spus si materozza, dar nu reuseste DT, normal ok.O dezavantajeaza faptul ca la fata si maini isi arata varsta cu prisosinta.Per total merita nota 8, daca tinem cont si de faptul ca pretul e bun, 150 ron/ora.Bafta si ciocane tari!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...