Jump to content

๐ŸฅตMada ๐Ÿฅต

Mada44

Recommended Posts

• Telefon: 0757611801
  • Oras:Cluj
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bunฤƒย dragilorโค๏ธAjung la voi รฎn oraศ™,ศ™i รฎmi doresc sฤƒ rฤƒmรขn plฤƒcut surprinsฤƒ,de toate momentele petrecute cu voiโค๏ธโ˜บ๏ธ๐Ÿคช

ย Ofer servicii domnilorย ๐Ÿ’Žmanieraศ›i ศ™i generoศ™i. Sunt o brunetฤƒย ๐Ÿงฟdulce ศ™i atrฤƒgฤƒtoare cu mult bun simศ›ย ๐Ÿšฟศ™i igienฤƒ maximฤƒ. Cรขteva calitฤƒศ›i de-๐Ÿ”‘ale mele sunt : Elegantฤƒ rafinatฤƒ ศ™iย โ˜บ๏ธmereu cu zรขmbetul pe buze... Restulย ๐Ÿ˜‰va las pe voi sa le descoperiศ›i. Dacฤƒย ๐Ÿ˜ศ™i tu รฎศ›i doreศ™ti un moment intim ศ™i deย ๐Ÿ˜neuitat atunci contacteazฤƒ-mฤƒ. ย Sรขniย ๐Ÿคชmari naturali .Servicii de vis ศ™i deย ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ™‚โ€โ†•๏ธneuitat.ย Senzuala ศ™i ispititoare ...ย ๐Ÿฅต๐Ÿค‘Lasฤƒ-te รฎnvฤƒluit รฎn pasiune ศ™i extazย โ—๏ธalฤƒturi de o brunetฤƒ finuศ›ฤƒ, foarte senzualฤƒ corpolentฤƒ ศ™i cu bun simศ›. Anunศ›ul se adreseazฤƒ domnilor ce vor experienศ›ฤƒ nouฤƒ รฎn compania unei ย tipe stilate, ศ™i cu simศ›ulumorului . Pun accent pe discreศ›ie ศ™i seriozitateย ๐Ÿ’Ž

โ—โ—‰๐‘บ๐‘ฌ๐‘น๐‘ฝ๐‘ฐ๐‘ช๐‘ฐ๐‘ฐ๐‘ณ๐‘ฌย ๐‘ด๐‘ฌ๐‘ณ๐‘ฌ

๐Ÿ’–๐‘บ๐’‚๐’“๐’–๐’•๐’‚๐’“๐’Š ๐’”๐’Š ๐’Ž๐’‚๐’๐’ˆ๐’‚๐’Š๐’†๐’“๐’Š ๐’‘๐’† ๐’„๐’๐’“๐’‘

๐Ÿ’–๐‘ถ๐’“๐’‚๐’ ๐’‘๐’“๐’๐’•๐’†๐’‹๐’‚๐’•/๐’๐’†๐’‘๐’“๐’๐’•๐’†๐’‹๐’‚๐’• ๐’Š๐’ย ๐’‡๐’–๐’๐’„๐’•๐’Š๐’† ๐’…๐’† ๐’Š๐’ˆ๐’Š๐’†๐’ฤƒ!

๐Ÿ’–๐‘ต๐’๐’“๐’Ž๐’‚๐’ ๐’…๐’๐’‚๐’“ ๐’‘๐’“๐’๐’•๐’†๐’‹๐’‚๐’•

๐Ÿ’–๐‘ซ๐’Š๐’‡๐’†๐’“๐’Š๐’•๐’† ๐’‘๐’๐’›๐’Šศ›๐’Š๐’Š

๐Ÿ’–๐‘ด๐’‚๐’”๐’‚๐’‹ ๐’…๐’† ๐’“๐’†๐’๐’‚๐’™๐’‚๐’“๐’† ๐’…๐’๐’‚๐’“ ๐’๐’‚ ๐’๐’“๐’‚

๐Ÿ’–69

๐Ÿ’–๐‘ซ๐’–๐’” ๐’Š๐’Ž๐’‘๐’“๐’†๐’–๐’๐’‚ ๐’„๐’– ๐’Ž๐’Š๐’๐’† (50 ๐’๐’†๐’Š)

๐Ÿ’–๐’‡๐’๐’๐’•๐’‹๐’๐’ƒ

๐Ÿ’–๐’‡๐’‚๐’๐’•๐’†๐’›๐’Š๐’Š, ๐’Š๐’ ๐’๐’Š๐’Ž๐’Š๐’•๐’‚ ๐’ƒ๐’–๐’๐’–๐’๐’–๐’Š ๐’”๐’Š๐’Žศ›

๐Ÿ’–๐‘ญ๐’Œ (50 ๐’๐’†๐’Š ๐’Š๐’ ๐’‡๐’–๐’๐’„๐’•๐’Š๐’† ๐’…๐’† ๐’„๐’๐’Ž๐’‘๐’‚๐’•๐’Š๐’ƒ๐’Š๐’๐’Š๐’‚๐’•๐’†)

๐Ÿ’–๐‘ญ๐’Š๐’๐’‚๐’๐’Š๐’›๐’‚๐’“๐’† ๐’„๐’๐’“๐’‘๐’๐’“๐’‚๐’๐’‚

๐Ÿ’–sex intre saniย 

๐Ÿ’–hand jobย 

๐Ÿ’ฅ๐‘ช๐‘จ๐‘ซ๐‘ถ๐‘ผ๐‘ณ ๐‘บ๐‘ฌ ๐‘ถ๐‘ญ๐‘ฌ๐‘น๐‘จ ๐‘ณ๐‘จ ๐‘ฐ๐‘ต๐‘ช๐‘ฌ๐‘ท๐‘ผ๐‘ป๐Ÿ’ฅ

โค๏ธ200 ย ๐’‡๐’Š๐’๐’‚๐’๐’Š๐’›๐’‚๐’“๐’†๐’‚ (30 ๐’…๐’† ๐’Ž๐’Š๐’๐’–๐’•๐’†)

โค๏ธ350 2 ๐’‡๐’Š๐’๐’‚๐’๐’Š๐’›๐’‚๐’“๐’Š (60 ๐’Ž๐’Š๐’)

โณ๏ธ๐‘ท๐’“๐’๐’ˆ๐’“๐’‚๐’Žฤƒ๐’“๐’Š ๐’˜๐’‰๐’‚๐’•๐’”๐’‚๐’‘๐’‘ ๐’”๐’‚๐’– ๐‘บ๐‘ด๐‘บย 

๐Ÿ•œ๐‘ฝฤ‚ ๐‘น๐‘ถ๐‘ฎ ๐‘บฤ‚ รŽ๐‘ด๐‘ฐ ๐‘บ๐‘ท๐‘ฌ๐‘ช๐‘ฐ๐‘ญ๐‘ฐ๐‘ช๐‘จลข๐‘ฐ ๐‘ณ๐‘จ ๐‘ช๐‘ฌ

๐‘ฐ๐‘ต๐‘ป๐‘ฌ๐‘น๐‘ฝ๐‘จ๐‘ณ ๐‘ซ๐‘ฌ ๐‘ป๐‘ฐ๐‘ด๐‘ท ๐‘ท๐‘ถ๐‘ป ๐‘นฤ‚๐‘บ๐‘ท๐‘ผ๐‘ต๐‘ซ๐‘ฌย ๐‘ณ๐‘จ ๐‘ด๐‘ฌ๐‘บ๐‘จ๐‘ฑ๐‘ฌ,SI ๐‘ชร‚๐‘ป ๐‘ป๐‘ฐ๐‘ด๐‘ท ๐‘ซ๐‘ถ๐‘น๐‘ฐ๐‘ป๐‘ฐ ๐‘บ๐‘จ ๐‘ท๐‘ฌ๐‘ป๐‘น๐‘ฌ๐‘ด รŽ๐‘ด๐‘ท๐‘น๐‘ฌ๐‘ผ๐‘ต๐‘จ ๐‘ท๐‘ฌ๐‘ต๐‘ป๐‘น๐‘ผ ๐‘จ ๐‘ต๐‘ผ ๐‘ฐ๐‘ต๐‘ช๐‘ผ๐‘น๐‘ช๐‘จ๐‘ท๐‘น๐‘ถ๐‘ฎ๐‘น๐‘จ๐‘ด๐‘จ๐‘น๐‘ฐ๐‘ณ๐‘ฌย 

๐‘น๐’๐’ˆ ๐’‘๐’† ๐’„๐’†๐’Š ๐’„๐’‚๐’“๐’† ๐’…๐’๐’“๐’†๐’”๐’„ ๐’‡๐’Œ ๐’”๐’‚ ๐’‚๐’๐’–๐’๐’•๐’† ๐’‘๐’† ๐’˜๐’‚๐’‘๐’‘ ๐’Š๐’‚๐’“ ๐’๐’‚ ๐’‡๐’‚๐’•๐’‚ ๐’๐’๐’„๐’–๐’๐’–๐’Š ๐’—๐’๐’Š ๐’‚๐’๐’†๐’ˆ๐’† ๐’…๐’†๐’„๐’Š๐’›๐’Š๐’‚ ๐’‡๐’Š๐’๐’‚๐’๐’‚ย 

๐‘ถ ๐’…๐’๐’“๐’Š๐’๐’•๐’‚ ๐’‚ ๐’Ž๐’†๐’‚ ๐’†๐’”๐’•๐’† ๐’”๐’‚ ๐’‡๐’Š๐’† ๐’†๐’™๐’‘๐’๐’Š๐’„๐’‚๐’• ๐’Ž๐’๐’…๐’–๐’ ๐’Š๐’ ๐’„๐’‚๐’“๐’† ๐’”๐’† ๐’…๐’๐’“๐’†๐’”๐’•๐’† ๐’”๐’‚ ๐’‡๐’Š๐’† ๐’…๐’†๐’”๐’‡ฤƒศ™๐’–๐’“๐’‚๐’•ฤƒ ๐’‚๐’„๐’•๐’Š๐’–๐’๐’†๐’‚ ( ๐’๐’– ๐’Ž๐’–๐’๐’•๐’Š๐’—๐’๐’“ ๐’ˆ๐’‡๐’†...๐’”๐’‚๐’– ๐’‚๐’๐’•๐’†๐’๐’† ..)ย 

๐‘ฐ๐’ˆ๐’Š๐’†๐’๐’Š๐’›๐’‚๐’“๐’†๐’‚ ๐’๐’‚ ๐’๐’๐’„๐’‚๐’•๐’Š๐’† ๐’†๐’”๐’•๐’† ๐’๐’ƒ๐’๐’Š๐’ˆ๐’‚๐’•๐’๐’“๐’Š๐’† ๐’‚๐’—๐’†๐’•๐’Š ๐’‘๐’“๐’๐’”๐’๐’‘๐’†๐’ , ๐’ˆ๐’†๐’ ๐’…๐’† ๐’…๐’–๐’” ๐’”๐’Š ๐’…๐’†๐’๐’…๐’๐’“๐’‚๐’๐’• ๐’…๐’† ๐’ƒฤƒ๐’“๐’ƒ๐’‚ศ›๐’Šย 

๐‘น๐’๐’ˆ ๐’‘๐’† ๐’„๐’†๐’Š ๐’๐’†๐’„๐’๐’Ž๐’–๐’๐’Š๐’„๐’‚๐’•๐’Š๐’—๐’Š ๐’”๐’‚ ๐’Ž๐’‚ ๐’†๐’—๐’Š๐’•๐’† ( ๐’†๐’– ๐’”๐’–๐’๐’• ๐’ ๐’‡๐’Š๐’“๐’† ๐’„๐’๐’Ž๐’–๐’๐’Š๐’„๐’‚๐’•๐’Š๐’—๐’‚ ๐’”๐’Š ๐’๐’‚ ๐’Ž๐’Š๐’๐’† ๐’†๐’”๐’•๐’† ๐’๐’†๐’„๐’†๐’”๐’‚๐’“ ๐’”๐’‚ ๐’„๐’๐’Ž๐’–๐’๐’Š๐’„๐’‚๐’Ž ๐’„๐’‰๐’Š๐’‚๐’“ ๐’”๐’Š ๐’Š๐’ ๐’•๐’Š๐’Ž๐’‘๐’–๐’ ๐’”๐’†๐’™๐’–๐’๐’–๐’Š )ย 

๐‘ต๐’– ๐’๐’‡๐’†๐’“ ๐’‘๐’๐’›๐’† ๐’Š๐’ ๐’‘๐’“๐’Š๐’—๐’‚๐’• , ๐’‘๐’“๐’†๐’•๐’–๐’“๐’Š ๐’”๐’Š ๐’๐’๐’„๐’‚๐’•๐’Š๐’† ๐’‘๐’†๐’๐’•๐’“๐’– ๐’„๐’‚ ๐’‚๐’—๐’†ศ›๐’Š ๐’•๐’๐’• ๐’„๐’† ๐’†๐’”๐’•๐’† ๐’๐’†๐’—๐’๐’Š๐’† ๐’‘๐’† ๐’‡๐’๐’“๐’–๐’Ž

๐‘ต๐‘ผ ๐‘จ๐‘ช๐‘ช๐‘ฌ๐‘ท๐‘ป !!!! ๐‘ด๐‘จ๐‘น๐‘ฐ๐‘ด๐‘ฐ ๐‘ด๐‘จ๐‘น๐‘ฐ , ๐‘ฉ๐‘ฐ๐‘ณ๐‘ฌ ๐‘บ๐‘ฐย ๐‘จ๐‘ณ๐‘ป๐‘ฌ ๐‘จ๐‘ช๐‘ช๐‘ฌ๐‘บ๐‘ถ๐‘น๐‘ฐ๐‘ฐย ย 

๐‘ท๐’“๐’†๐’•๐’–๐’“๐’Š๐’๐’† ๐’Ž๐’†๐’๐’† ๐’“ฤƒ๐’Žรข๐’ ๐’๐’†๐’”๐’„๐’‰๐’Š๐’Ž๐’ƒ๐’‚๐’•๐’† ๐’—๐’‚ ๐’“๐’๐’ˆ ๐’”๐’‚ ๐’๐’– ๐’…๐’†๐’“๐’‚๐’๐’‹๐’‚๐’•๐’Š ๐’‘๐’†๐’๐’•๐’“๐’– ๐’๐’†๐’ˆ๐’๐’„๐’Š๐’†๐’“๐’Šย ย 

โ—‰โ—โ€ขโ—ฆ

Ma gฤƒsiศ›i (stradฤƒ Rozmarinului nr 1) Lรขngฤƒ sala de jocuri JUNONA GAMES ๐Ÿซถ๐Ÿ˜˜

ย 

ย 

ย 

ย 

• Inimioara 1
  • cleopatra01 changed the title to โŒ๐ŸฅตMada 0751708968โ€ฌ โŒ๐Ÿฅต
  • Membru Premium
  • Oras:Mรขrgu-Tureศ™
  • Oras:Mรขrgu-Tureศ™
Posted

ย 

• Like 4

bucilescelmaifaincur

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bunฤƒ dragilorโค๏ธ Sunt disponibilฤƒ pรขnฤƒ la 00.00 ๐Ÿซถ

Ma gฤƒsiศ›i (stradฤƒ Rozmarinului nr 1) Lรขngฤƒ sala de jocuriย JUNONA GAMESย ๐Ÿซถ๐Ÿ˜˜

vฤƒ pup dulce ศ™i vฤƒ aศ™tept โค๏ธ๐Ÿซถ

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bunฤƒ dimineaศ›a Frumosilor ๐Ÿ˜Šย Sunt disponibilฤƒ pรขnฤƒ la 00.00ย ๐Ÿซถ

ย 

Ma gฤƒsiศ›i (stradฤƒ Rozmarinului nr 1) Lรขngฤƒ sala de jocuriย JUNONA GAMESย ๐Ÿซถ๐Ÿ˜˜

vฤƒ pup dulce ศ™i vฤƒ aศ™teptย โค๏ธ๐Ÿซถ

ย 
  • ย 
  • ย 

ย 

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

โ—๏ธ๐Ÿฅตโ—๏ธ

ย 

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bunฤƒ Dragilor๐Ÿ˜ŠDiponibila pรขnฤƒ la ora 00.00 Astฤƒzi fac doar deplasฤƒri la 250 fin ศ™i 500 orฤƒ pensiune ศ™i hotel๐Ÿฉท

ย 

ย 

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bunฤƒ Dragilor๐Ÿ˜ŠDiponibila pรขnฤƒ la ora 00.00 Astฤƒzi fac doar deplasฤƒri la 250 fin ศ™i 500 orฤƒ pensiune,hotel ศ™i la voi acasฤƒ ๐Ÿฉท

ย 

• Inimioara 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bunฤƒ frumuศ™eii mei mรขine dupฤƒ masฤƒ ajung la voi,ศ™i abia aศ™tept sฤƒ-mi fac de cap cu voi(รฎn sensul bun al cuvรขntului ๐Ÿฅต) aศ™tept cat mai multe mesaje de la voi sฤƒ vฤƒ spuneศ›i dorinศ›ele,fanteziile etc.Sunt aici pentru a vฤƒ oferi cรขteva momente de relaxare,pline de pasiune ศ™i intens รฎn acelaศ™i timp ๐Ÿ˜˜Va pup ศ™i abia aศ™tept sฤƒ vฤƒ cunosc mรขine ๐Ÿ˜˜

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Vฤƒ las o pozฤƒ ca sฤƒ vฤƒ strarnesc curiozitatea ๐Ÿ˜Œ

ย 

ย 

• Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bunฤƒ frumuศ™eii mei, eu am ajuns la cazare,aศ™a ca vฤƒ aศ™tept cu programฤƒri.Abia aศ™tept sฤƒ vฤƒ cunosc ศ™i sฤƒ facem momente frumoase รฎmpreunฤƒ ๐Ÿ˜Œ

Adresa:Strada Ion Buteanu nr. 51(6min faci cu maศ™ina din centru )ย 

vฤƒ sฤƒrut rฤƒu de tot ศ™i vฤƒ aศ™tept la rฤƒsfฤƒศ› ๐Ÿฅต

ย 

ย 

ย 

• Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bunฤƒ dimineaศ›a dragii mei,astฤƒzi voi fii la birou de la 09.00 pรขnฤƒ la 00.00๐Ÿ˜Œ

Adresa:Strada Ion Buteanu nr. 51(6min faci cu maศ™inaย din centru )ย 

vฤƒ sฤƒrut rฤƒu de tot ศ™i vฤƒ aศ™tept la rฤƒsfฤƒศ›ย ๐Ÿฅต

ย 

ย 

ย 

• Inimioara 1
  • Oras:Targu Mures
Posted

Arฤƒศ›i f bine รฎn poze. Ma bate gรขndul sa รฎศ›i fac o vizita, doar ca nu am vฤƒzut nici o recenzie privind calitatea serviciilor ศ™i asta ma face sa am ceva reศ›ineศ›i.

Astept, poate cineva face o recenzie detaliata privind serviciile ศ™i persoana.

• Disponibila
  • Disponibila
Posted
Acum 1 orฤƒ, sfiosul_15 a spus:

Arฤƒศ›i f bine รฎn poze. Ma bate gรขndul sa รฎศ›i fac o vizita, doar ca nu am vฤƒzut nici o recenzie privind calitatea serviciilor ศ™i asta ma face sa am ceva reศ›ineศ›i.

Astept, poate cineva face o recenzie detaliata privind serviciile ศ™i persoana.

Bunฤƒ dragul meu uitฤƒ-te รฎn topicul de pe Iaศ™i ,acolo am foarte multe recenziiย 

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted
Acum 2 ore, sfiosul_15 a spus:

Pana cรขnd vei mai fi รฎn oras?

Azi ศ™i mรขineย 

• Membru Premium
  • Oras:Tรขrgu Mureศ™
Posted

Salutare. Am vizitat-o ศ™i eu pe domniศ™oara.Programarea fฤƒcutฤƒ pe WhatsApp รฎn urmฤƒ cu o zi, stabilit detaliile cu ea. Are locaศ›ia pe Dรขmbu, ajuns la ora stabilitฤƒ m-a รฎntรขmpinat o fatฤƒ drฤƒguศ›ฤƒ,cu un chip frumos, niศ™te ochi superbi ศ™i punctul ei forte...๐Ÿ‘fundul ฤƒla demenศ›ial ๐Ÿคค pe care cu greu m-am abศ›inut sฤƒ nu รฎl ating ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ
Mฤƒdฤƒ รฎn general e o femeie fainฤƒ,este exact ca รฎn poze, cu forme, ai pe ce sฤƒ pui mรขna,eu fiind un fan al fetelor mai voluptoase๐Ÿฅฐ.Am stat la taclale puศ›in sฤƒ ne cunoaศ™tem, a pฤƒrut deschisฤƒ cu mine, am vorbit tot felu de prostii ๐Ÿ˜ฌM-am cerut la duศ™,am primit un prosop mare, gel de dus, tot ce trebuie.Am trecut la dormitor, unde am รฎnceput cu un FK ca la carte,continuat cu un ON...biniศ™or se putea mai bine, mai multฤƒ salivฤƒ.Am cerut sฤƒ รฎi fac ศ™i ei, s-a conformat, รฎntinsฤƒ pe spate am mai savurat puศ›in de FK, cobor uศ™or la sรขnii ฤƒia magnifici, burticฤƒ ศ™i ajuns la veveriศ›a ๐Ÿฟ๏ธei scumpฤƒ ๐Ÿฅฐunde am zฤƒbovit cรขteva minute bune savurรขnd-o cu poftฤƒ ๐Ÿคค
S-a umezit bine aศ™a cฤƒ am montat balonaศ™ul ศ™i continuat รฎn misionar, se simte bine pฤƒsฤƒrica ei destul de strรขmtฤƒ,schimbat pe la spate - cฤƒpriศ›ฤƒ unde priveliศ™tea era f-e-n-o-m-e-n-a-l-ฤƒ๐Ÿคชfundul ฤƒla ๐Ÿ‘Doamne-Doamne๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค
Am obosit puศ›in, nu mai sunt nici eu tรขnฤƒr ๐Ÿ˜ฌam hotฤƒrรขt sฤƒ termin pe sรขnii ei...dar finalul mult aศ™teptat nu a mai venit ๐Ÿ˜oricรขt s-a chinuit Mฤƒdฤƒ, care a rฤƒmas puศ›in ofticatฤƒ cฤƒ nu a reuศ™it sฤƒ mฤƒ "termine" cu toate cฤƒ i-am spus cฤƒ nu trebuie sฤƒ fie, tot ce a fฤƒcut, a fost perfect...doar cฤƒ la mine a fost problema.ย 
Per total mi-a plฤƒcut, cu toate cฤƒ nu am avut un "final fericit" sunt bucuros cฤƒ am putut sฤƒ o รฎntรขlnesc รฎn sfรขrศ™it pe fata asta pe care de mult am ย pus ochii ea๐Ÿฅฐ.

Mulศ›umesc @Mada44 pentru tot ๐Ÿ˜˜

• Like 3
  • Inimioara 1

My ideal body weight is u on top of me๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค

ย 

• Disponibila
  • Disponibila
Posted
Acum 27 minute, Cartman86 a spus:

Salutare. Am vizitat-o ศ™i eu pe domniศ™oara.Programarea fฤƒcutฤƒ pe WhatsApp รฎn urmฤƒ cu o zi, stabilit detaliile cu ea. Are locaศ›ia pe Dรขmbu, ajuns la ora stabilitฤƒ m-a รฎntรขmpinat o fatฤƒ drฤƒguศ›ฤƒ,cu un chip frumos, niศ™te ochi superbi ศ™i punctul ei forte...๐Ÿ‘fundul ฤƒla demenศ›ial ๐Ÿคค pe care cu greu m-am abศ›inut sฤƒ nu รฎl ating ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ
Mฤƒdฤƒ รฎn general e o femeie fainฤƒ,este exact ca รฎn poze, cu forme, ai pe ce sฤƒ pui mรขna,eu fiind un fan al fetelor mai voluptoase๐Ÿฅฐ.Am stat la taclale puศ›in sฤƒ ne cunoaศ™tem, a pฤƒrut deschisฤƒ cu mine, am vorbit tot felu de prostii ๐Ÿ˜ฌM-am cerut la duศ™,am primit un prosop mare, gel de dus, tot ce trebuie.Am trecut la dormitor, unde am รฎnceput cu un FK ca la carte,continuat cu un ON...biniศ™or se putea mai bine, mai multฤƒ salivฤƒ.Am cerut sฤƒ รฎi fac ศ™i ei, s-a conformat, รฎntinsฤƒ pe spate am mai savurat puศ›in de FK, cobor uศ™or la sรขnii ฤƒia magnifici, burticฤƒ ศ™i ajuns la veveriศ›a ๐Ÿฟ๏ธei scumpฤƒ ๐Ÿฅฐunde am zฤƒbovit cรขteva minute bune savurรขnd-o cu poftฤƒ ๐Ÿคค
S-a umezit bine aศ™a cฤƒ am montat balonaศ™ul ศ™i continuat รฎn misionar, se simte bine pฤƒsฤƒrica ei destul de strรขmtฤƒ,schimbat pe la spate - cฤƒpriศ›ฤƒ unde priveliศ™tea era f-e-n-o-m-e-n-a-l-ฤƒ๐Ÿคชfundul ฤƒla ๐Ÿ‘Doamne-Doamne๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค
Am obosit puศ›in, nu mai sunt nici eu tรขnฤƒr ๐Ÿ˜ฌam hotฤƒrรขt sฤƒ termin pe sรขnii ei...dar finalul mult aศ™teptat nu a mai venit ๐Ÿ˜oricรขt s-a chinuit Mฤƒdฤƒ, care a rฤƒmas puศ›in ofticatฤƒ cฤƒ nu a reuศ™it sฤƒ mฤƒ "termine" cu toate cฤƒ i-am spus cฤƒ nu trebuie sฤƒ fie, tot ce a fฤƒcut, a fost perfect...doar cฤƒ la mine a fost problema.ย 
Per total mi-a plฤƒcut, cu toate cฤƒ nu am avut un "final fericit" sunt bucuros cฤƒ am putut sฤƒ o รฎntรขlnesc รฎn sfรขrศ™it pe fata asta pe care de mult am ย pus ochii ea๐Ÿฅฐ.

Mulศ›umesc @Mada44 pentru tot ๐Ÿ˜˜

Te รฎmbrฤƒศ›iศ™ez cu mult drag๐Ÿ˜˜Mulศ›umesc ศ™i eu pentru aceasta recenzie ๐Ÿ˜Œ

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bunฤƒย dimineaศ›a dragii mei,astฤƒzi voi fii la birou de la 09.00 pรขnฤƒ la 00.00๐Ÿ˜Œ

ย 

Adresa:Strada Ion Buteanu nr. 51(6min faci cu maศ™inaย din centru )ย 

vฤƒ sฤƒrut rฤƒu de tot ศ™i vฤƒ aศ™tept la rฤƒsfฤƒศ›ย ๐Ÿฅต

ย 

ย 

ย 

ย 

• Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Hei hei,frumosilorโ€ฆCe faceศ›i,cum sunteศ›i? Mi-e una mi s-a fฤƒcut dor de voi ศ™i mรขine voi fi la voi รฎn oraศ™,undeva pe la ora 15.30 voi fi ajunsฤƒ la voi.Asa ca mรขine voi scrie detalii despre locaศ›ie,ศ™i voi ataศ™a pozeโ™ฅ๏ธVa sฤƒrut dulce de tot,ศ™i abia aศ™tept sฤƒ profitaศ›i puศ›in de mine๐Ÿฅตca eu una abia aศ™teptย 

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Dragilor spuneศ›i-mi repede oare e bunฤƒ cazarea la GREEN HEAVEN ? E OK ca ศ™i distanศ›ฤƒ ?ย 

• Membru Premium
Posted
Acum 4 minute, Mada44 a spus:

Dragilor spuneศ›i-mi repede oare e bunฤƒ cazarea la GREEN HEAVEN ? E OK ca ศ™i distanศ›ฤƒ ?ย 

Nu, Green Residence???ย 

ย 

• Disponibila
  • Disponibila
Posted
Acum 5 minute, Cartman86 a spus:

Nu, Green Residence???ย 

Nu ศ™tiu exact aศ™a am vฤƒzut ca scria acoloย 

• Membru Premium
Posted
Acum 2 minute, Mada44 a spus:

Nu ศ™tiu exact aศ™a am vฤƒzut ca scria acoloย 

Da bฤƒnuiesc cฤƒ acolo e...Green Residence Livezeniย 

Este la ieศ™ire din oraศ™...๐Ÿคทโ€โ™‚๏ธ๐Ÿคทโ€โ™‚๏ธ๐Ÿคทโ€โ™‚๏ธ

• Inimioara 1

ย 

• Disponibila
  • Disponibila
Posted
Acum 10 minute, Cartman86 a spus:

Da bฤƒnuiesc cฤƒ acolo e...Green Residence Livezeniย 

Este la ieศ™ire din oraศ™...๐Ÿคทโ€โ™‚๏ธ๐Ÿคทโ€โ™‚๏ธ๐Ÿคทโ€โ™‚๏ธ

ศ˜i nu-i bine nu-i aศ™a ?

Posted
40 minutes ago, Mada44 said:

ย 

14 minutes ago, Mada44 said:

ศ˜i nu-i bine nu-i aศ™a ?

Te referi la Green Residence pe strada Livezeni?

Pentru unii e prea retras, pentru alศ›ii e ok.