Mada44 Reputation: 681 Posted August 5, 2024 Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Posted August 5, 2024 Bunฤย dragilorโค๏ธAjung la voi รฎn oraศ,ศi รฎmi doresc sฤ rฤmรขn plฤcut surprinsฤ,de toate momentele petrecute cu voiโค๏ธโบ๏ธ๐คช ย Ofer servicii domnilorย ๐manieraศi ศi generoศi. Sunt o brunetฤย ๐งฟdulce ศi atrฤgฤtoare cu mult bun simศย ๐ฟศi igienฤ maximฤ. Cรขteva calitฤศi de-๐ale mele sunt : Elegantฤ rafinatฤ ศiย โบ๏ธmereu cu zรขmbetul pe buze... Restulย ๐va las pe voi sa le descoperiศi. Dacฤย ๐ศi tu รฎศi doreศti un moment intim ศi deย ๐neuitat atunci contacteazฤ-mฤ. ย Sรขniย ๐คชmari naturali .Servicii de vis ศi deย ๐ณ๐โโ๏ธneuitat.ย Senzuala ศi ispititoare ...ย ๐ฅต๐คLasฤ-te รฎnvฤluit รฎn pasiune ศi extazย โ๏ธalฤturi de o brunetฤ finuศฤ, foarte senzualฤ corpolentฤ ศi cu bun simศ. Anunศul se adreseazฤ domnilor ce vor experienศฤ nouฤ รฎn compania unei ย tipe stilate, ศi cu simศulumorului . Pun accent pe discreศie ศi seriozitateย ๐ โโ๐บ๐ฌ๐น๐ฝ๐ฐ๐ช๐ฐ๐ฐ๐ณ๐ฌย ๐ด๐ฌ๐ณ๐ฌ ๐๐บ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐ถ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐/๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐ย ๐๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐๐๐ฤ! ๐๐ต๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐ซ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐ศ๐๐ ๐๐ด๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐ ๐69 ๐๐ซ๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐ (50 ๐๐๐) ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐, ๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐ศ ๐๐ญ๐ (50 ๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐) ๐๐ญ๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐sex intre saniย ๐hand jobย ๐ฅ๐ช๐จ๐ซ๐ถ๐ผ๐ณ ๐บ๐ฌ ๐ถ๐ญ๐ฌ๐น๐จ ๐ณ๐จ ๐ฐ๐ต๐ช๐ฌ๐ท๐ผ๐ป๐ฅ โค๏ธ200 ย ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐ (30 ๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐) โค๏ธ350 2 ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐ (60 ๐๐๐) โณ๏ธ๐ท๐๐๐๐๐๐ฤ๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐บ๐ด๐บย ๐๐ฝฤ ๐น๐ถ๐ฎ ๐บฤ ร๐ด๐ฐ ๐บ๐ท๐ฌ๐ช๐ฐ๐ญ๐ฐ๐ช๐จลข๐ฐ ๐ณ๐จ ๐ช๐ฌ ๐ฐ๐ต๐ป๐ฌ๐น๐ฝ๐จ๐ณ ๐ซ๐ฌ ๐ป๐ฐ๐ด๐ท ๐ท๐ถ๐ป ๐นฤ๐บ๐ท๐ผ๐ต๐ซ๐ฌย ๐ณ๐จ ๐ด๐ฌ๐บ๐จ๐ฑ๐ฌ,SI ๐ชร๐ป ๐ป๐ฐ๐ด๐ท ๐ซ๐ถ๐น๐ฐ๐ป๐ฐ ๐บ๐จ ๐ท๐ฌ๐ป๐น๐ฌ๐ด ร๐ด๐ท๐น๐ฌ๐ผ๐ต๐จ ๐ท๐ฌ๐ต๐ป๐น๐ผ ๐จ ๐ต๐ผ ๐ฐ๐ต๐ช๐ผ๐น๐ช๐จ๐ท๐น๐ถ๐ฎ๐น๐จ๐ด๐จ๐น๐ฐ๐ณ๐ฌย ๐น๐๐ ๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ย ๐ถ ๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐ ๐ ๐๐๐ฤศ๐๐๐๐ฤ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ( ๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐...๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ..)ย ๐ฐ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ , ๐๐๐ ๐ ๐ ๐ ๐๐ ๐๐ ๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐ฤ๐๐๐ศ๐ย ๐น๐๐ ๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐ ( ๐๐ ๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ )ย ๐ต๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐ , ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐ศ๐ ๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐ต๐ผ ๐จ๐ช๐ช๐ฌ๐ท๐ป !!!! ๐ด๐จ๐น๐ฐ๐ด๐ฐ ๐ด๐จ๐น๐ฐ , ๐ฉ๐ฐ๐ณ๐ฌ ๐บ๐ฐย ๐จ๐ณ๐ป๐ฌ ๐จ๐ช๐ช๐ฌ๐บ๐ถ๐น๐ฐ๐ฐย ย ๐ท๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐ ๐ฤ๐รข๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐๐ ๐๐ ๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐ย ย โโโขโฆ Ma gฤsiศi (stradฤ Rozmarinului nr 1) Lรขngฤ sala de jocuri JUNONA GAMES ๐ซถ๐ ย ย ย ย 1
Membru Premium aibelito Reputation: 5883 Posted August 5, 2024 Oras:Mรขrgu-Tureศ Oras:Mรขrgu-Tureศ Membru Premium Posted August 5, 2024 ย 4 bucilescelmaifaincur
Mada44 Reputation: 681 Posted August 5, 2024 Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Author Posted August 5, 2024 Bunฤ dragilorโค๏ธ Sunt disponibilฤ pรขnฤ la 00.00 ๐ซถ Ma gฤsiศi (stradฤ Rozmarinului nr 1) Lรขngฤ sala de jocuriย JUNONA GAMESย ๐ซถ๐ vฤ pup dulce ศi vฤ aศtept โค๏ธ๐ซถ
Mada44 Reputation: 681 Posted August 6, 2024 Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Author Posted August 6, 2024 Bunฤ dimineaศa Frumosilor ๐ย Sunt disponibilฤ pรขnฤ la 00.00ย ๐ซถ ย Ma gฤsiศi (stradฤ Rozmarinului nr 1) Lรขngฤ sala de jocuriย JUNONA GAMESย ๐ซถ๐ vฤ pup dulce ศi vฤ aศteptย โค๏ธ๐ซถ ย ย ย ย 1
Mada44 Reputation: 681 Posted August 6, 2024 Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Author Posted August 6, 2024 โ๏ธ๐ฅตโ๏ธ ย
Mada44 Reputation: 681 Posted August 7, 2024 Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Author Posted August 7, 2024 Bunฤ Dragilor๐Diponibila pรขnฤ la ora 00.00 Astฤzi fac doar deplasฤri la 250 fin ศi 500 orฤ pensiune ศi hotel๐ฉท ย ย 1
Mada44 Reputation: 681 Posted August 8, 2024 Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Author Posted August 8, 2024 Bunฤ Dragilor๐Diponibila pรขnฤ la ora 00.00 Astฤzi fac doar deplasฤri la 250 fin ศi 500 orฤ pensiune,hotel ศi la voi acasฤ ๐ฉท ย 3
Mada44 Reputation: 681 Posted April 7 Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Author Posted April 7 Bunฤ frumuศeii mei mรขine dupฤ masฤ ajung la voi,ศi abia aศtept sฤ-mi fac de cap cu voi(รฎn sensul bun al cuvรขntului ๐ฅต) aศtept cat mai multe mesaje de la voi sฤ vฤ spuneศi dorinศele,fanteziile etc.Sunt aici pentru a vฤ oferi cรขteva momente de relaxare,pline de pasiune ศi intens รฎn acelaศi timp ๐Va pup ศi abia aศtept sฤ vฤ cunosc mรขine ๐ 1
Mada44 Reputation: 681 Posted April 8 Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Author Posted April 8 Vฤ las o pozฤ ca sฤ vฤ strarnesc curiozitatea ๐ ย ย 2
Mada44 Reputation: 681 Posted April 8 Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Author Posted April 8 Bunฤ frumuศeii mei, eu am ajuns la cazare,aศa ca vฤ aศtept cu programฤri.Abia aศtept sฤ vฤ cunosc ศi sฤ facem momente frumoase รฎmpreunฤ ๐ Adresa:Strada Ion Buteanu nr. 51(6min faci cu maศina din centru )ย vฤ sฤrut rฤu de tot ศi vฤ aศtept la rฤsfฤศ ๐ฅต ย ย ย 2
Mada44 Reputation: 681 Posted April 9 Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Author Posted April 9 Bunฤ dimineaศa dragii mei,astฤzi voi fii la birou de la 09.00 pรขnฤ la 00.00๐ Adresa:Strada Ion Buteanu nr. 51(6min faci cu maศinaย din centru )ย vฤ sฤrut rฤu de tot ศi vฤ aศtept la rฤsfฤศย ๐ฅต ย ย ย 1
sfiosul_15 Reputation: 189 Posted April 9 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Posted April 9 Arฤศi f bine รฎn poze. Ma bate gรขndul sa รฎศi fac o vizita, doar ca nu am vฤzut nici o recenzie privind calitatea serviciilor ศi asta ma face sa am ceva reศineศi. Astept, poate cineva face o recenzie detaliata privind serviciile ศi persoana.
Mada44 Reputation: 681 Posted April 9 Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Author Posted April 9 Acum 1 orฤ, sfiosul_15 a spus: Arฤศi f bine รฎn poze. Ma bate gรขndul sa รฎศi fac o vizita, doar ca nu am vฤzut nici o recenzie privind calitatea serviciilor ศi asta ma face sa am ceva reศineศi. Astept, poate cineva face o recenzie detaliata privind serviciile ศi persoana. Bunฤ dragul meu uitฤ-te รฎn topicul de pe Iaศi ,acolo am foarte multe recenziiย 1
sfiosul_15 Reputation: 189 Posted April 9 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Posted April 9 Pana cรขnd vei mai fi รฎn oras?
Mada44 Reputation: 681 Posted April 9 Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Author Posted April 9 Acum 2 ore, sfiosul_15 a spus: Pana cรขnd vei mai fi รฎn oras? Azi ศi mรขineย
Membru Premium Cartman86 Reputation: 2302 Posted April 9 Oras:Tรขrgu Mureศ Oras:Tรขrgu Mureศ Membru Premium Posted April 9 Salutare. Am vizitat-o ศi eu pe domniศoara.Programarea fฤcutฤ pe WhatsApp รฎn urmฤ cu o zi, stabilit detaliile cu ea. Are locaศia pe Dรขmbu, ajuns la ora stabilitฤ m-a รฎntรขmpinat o fatฤ drฤguศฤ,cu un chip frumos, niศte ochi superbi ศi punctul ei forte...๐fundul ฤla demenศial ๐คค pe care cu greu m-am abศinut sฤ nu รฎl ating ๐ฌ๐ฌ๐ฌ Mฤdฤ รฎn general e o femeie fainฤ,este exact ca รฎn poze, cu forme, ai pe ce sฤ pui mรขna,eu fiind un fan al fetelor mai voluptoase๐ฅฐ.Am stat la taclale puศin sฤ ne cunoaศtem, a pฤrut deschisฤ cu mine, am vorbit tot felu de prostii ๐ฌM-am cerut la duศ,am primit un prosop mare, gel de dus, tot ce trebuie.Am trecut la dormitor, unde am รฎnceput cu un FK ca la carte,continuat cu un ON...biniศor se putea mai bine, mai multฤ salivฤ.Am cerut sฤ รฎi fac ศi ei, s-a conformat, รฎntinsฤ pe spate am mai savurat puศin de FK, cobor uศor la sรขnii ฤia magnifici, burticฤ ศi ajuns la veveriศa ๐ฟ๏ธei scumpฤ ๐ฅฐunde am zฤbovit cรขteva minute bune savurรขnd-o cu poftฤ ๐คค S-a umezit bine aศa cฤ am montat balonaศul ศi continuat รฎn misionar, se simte bine pฤsฤrica ei destul de strรขmtฤ,schimbat pe la spate - cฤpriศฤ unde priveliศtea era f-e-n-o-m-e-n-a-l-ฤ๐คชfundul ฤla ๐Doamne-Doamne๐คค๐คค๐คค Am obosit puศin, nu mai sunt nici eu tรขnฤr ๐ฌam hotฤrรขt sฤ termin pe sรขnii ei...dar finalul mult aศteptat nu a mai venit ๐oricรขt s-a chinuit Mฤdฤ, care a rฤmas puศin ofticatฤ cฤ nu a reuศit sฤ mฤ "termine" cu toate cฤ i-am spus cฤ nu trebuie sฤ fie, tot ce a fฤcut, a fost perfect...doar cฤ la mine a fost problema.ย Per total mi-a plฤcut, cu toate cฤ nu am avut un "final fericit" sunt bucuros cฤ am putut sฤ o รฎntรขlnesc รฎn sfรขrศit pe fata asta pe care de mult am ย pus ochii ea๐ฅฐ. Mulศumesc @Mada44 pentru tot ๐ 3 1 My ideal body weight is u on top of me๐คค๐คค๐คค ย
Mada44 Reputation: 681 Posted April 9 Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Author Posted April 9 Acum 27 minute, Cartman86 a spus: Salutare. Am vizitat-o ศi eu pe domniศoara.Programarea fฤcutฤ pe WhatsApp รฎn urmฤ cu o zi, stabilit detaliile cu ea. Are locaศia pe Dรขmbu, ajuns la ora stabilitฤ m-a รฎntรขmpinat o fatฤ drฤguศฤ,cu un chip frumos, niศte ochi superbi ศi punctul ei forte...๐fundul ฤla demenศial ๐คค pe care cu greu m-am abศinut sฤ nu รฎl ating ๐ฌ๐ฌ๐ฌ Mฤdฤ รฎn general e o femeie fainฤ,este exact ca รฎn poze, cu forme, ai pe ce sฤ pui mรขna,eu fiind un fan al fetelor mai voluptoase๐ฅฐ.Am stat la taclale puศin sฤ ne cunoaศtem, a pฤrut deschisฤ cu mine, am vorbit tot felu de prostii ๐ฌM-am cerut la duศ,am primit un prosop mare, gel de dus, tot ce trebuie.Am trecut la dormitor, unde am รฎnceput cu un FK ca la carte,continuat cu un ON...biniศor se putea mai bine, mai multฤ salivฤ.Am cerut sฤ รฎi fac ศi ei, s-a conformat, รฎntinsฤ pe spate am mai savurat puศin de FK, cobor uศor la sรขnii ฤia magnifici, burticฤ ศi ajuns la veveriศa ๐ฟ๏ธei scumpฤ ๐ฅฐunde am zฤbovit cรขteva minute bune savurรขnd-o cu poftฤ ๐คค S-a umezit bine aศa cฤ am montat balonaศul ศi continuat รฎn misionar, se simte bine pฤsฤrica ei destul de strรขmtฤ,schimbat pe la spate - cฤpriศฤ unde priveliศtea era f-e-n-o-m-e-n-a-l-ฤ๐คชfundul ฤla ๐Doamne-Doamne๐คค๐คค๐คค Am obosit puศin, nu mai sunt nici eu tรขnฤr ๐ฌam hotฤrรขt sฤ termin pe sรขnii ei...dar finalul mult aศteptat nu a mai venit ๐oricรขt s-a chinuit Mฤdฤ, care a rฤmas puศin ofticatฤ cฤ nu a reuศit sฤ mฤ "termine" cu toate cฤ i-am spus cฤ nu trebuie sฤ fie, tot ce a fฤcut, a fost perfect...doar cฤ la mine a fost problema.ย Per total mi-a plฤcut, cu toate cฤ nu am avut un "final fericit" sunt bucuros cฤ am putut sฤ o รฎntรขlnesc รฎn sfรขrศit pe fata asta pe care de mult am ย pus ochii ea๐ฅฐ. Mulศumesc @Mada44 pentru tot ๐ Te รฎmbrฤศiศez cu mult drag๐Mulศumesc ศi eu pentru aceasta recenzie ๐ 1
Mada44 Reputation: 681 Posted April 10 Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Author Posted April 10 Bunฤย dimineaศa dragii mei,astฤzi voi fii la birou de la 09.00 pรขnฤ la 00.00๐ ย Adresa:Strada Ion Buteanu nr. 51(6min faci cu maศinaย din centru )ย vฤ sฤrut rฤu de tot ศi vฤ aศtept la rฤsfฤศย ๐ฅต ย ย ย ย 2
Mada44 Reputation: 681 Posted June 25 Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Author Posted June 25 Hei hei,frumosilorโฆCe faceศi,cum sunteศi? Mi-e una mi s-a fฤcut dor de voi ศi mรขine voi fi la voi รฎn oraศ,undeva pe la ora 15.30 voi fi ajunsฤ la voi.Asa ca mรขine voi scrie detalii despre locaศie,ศi voi ataศa pozeโฅ๏ธVa sฤrut dulce de tot,ศi abia aศtept sฤ profitaศi puศin de mine๐ฅตca eu una abia aศteptย
Mada44 Reputation: 681 Posted June 25 Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Author Posted June 25 Dragilor spuneศi-mi repede oare e bunฤ cazarea la GREEN HEAVEN ? E OK ca ศi distanศฤ ?ย
Membru Premium Cartman86 Reputation: 2302 Posted June 25 Oras:Tรขrgu Mureศ Oras:Tรขrgu Mureศ Membru Premium Posted June 25 Acum 4 minute, Mada44 a spus: Dragilor spuneศi-mi repede oare e bunฤ cazarea la GREEN HEAVEN ? E OK ca ศi distanศฤ ?ย Nu, Green Residence???ย My ideal body weight is u on top of me๐คค๐คค๐คค ย
Mada44 Reputation: 681 Posted June 25 Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Author Posted June 25 Acum 5 minute, Cartman86 a spus: Nu, Green Residence???ย Nu ศtiu exact aศa am vฤzut ca scria acoloย
Membru Premium Cartman86 Reputation: 2302 Posted June 25 Oras:Tรขrgu Mureศ Oras:Tรขrgu Mureศ Membru Premium Posted June 25 Acum 2 minute, Mada44 a spus: Nu ศtiu exact aศa am vฤzut ca scria acoloย Da bฤnuiesc cฤ acolo e...Green Residence Livezeniย Este la ieศire din oraศ...๐คทโโ๏ธ๐คทโโ๏ธ๐คทโโ๏ธ 1 My ideal body weight is u on top of me๐คค๐คค๐คค ย
Mada44 Reputation: 681 Posted June 25 Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0757611801 Oras:Cluj Disponibila Author Posted June 25 Acum 10 minute, Cartman86 a spus: Da bฤnuiesc cฤ acolo e...Green Residence Livezeniย Este la ieศire din oraศ...๐คทโโ๏ธ๐คทโโ๏ธ๐คทโโ๏ธ ศi nu-i bine nu-i aศa ?
zsoe_y Reputation: 2234 Posted June 25 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Posted June 25 40 minutes ago, Mada44 said: Dragilor spuneศi-mi repede oare e bunฤ cazarea la GREEN HEAVEN ? E OK ca ศi distanศฤ ?ย ย 14 minutes ago, Mada44 said: ศi nu-i bine nu-i aศa ? Te referi la Green Residence pe strada Livezeni? Pentru unii e prea retras, pentru alศii e ok.
Recommended Posts