Sari la conținut

Postări Recomandate

Reputație: 355
  • Oras:Bucuresti

Poti sa vorbesti cu ea pe fetlife. Daca nu esti badaran si stii sa legi doua vorbe, sigur iti va raspunde si-ti poste da detalii chiar ea. Eu am vb mai mult cu ea acum cativa ani, dar asa si nu am vizitat-o, nu prea sunt fan chuby, chisr daca imi placeau mult trasaturile fetei.

Link spre comentariu

O gasesti si pe Clips4Sale. Ma rog, moca poti vedea doar thumbs-uri si preview-uri de 20-30 secunde, dar macar o poti vedea in miscare, cum vorbeste. Daca iti plac chubby, atunci singura intrebare care m-ar mai fi interesat si pe mine ar fi fost igiena, dar din discutii mie mi s-a parut o fata inteligenta, m-as mira daca nu e prietena cu apa si gelul de dus.

Link spre comentariu

Pe partea de dominare o fi invatat-o toti anii astia Andreea, de stiut ar trebui sa stie chestii, acum care o fi stilul ei, habar n-am. Am remarcat ca are picioare frumoase si-i place sa-i fie adorate. Era prima chestie care m-a intrebat cand am vb cu ea.

Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
35 minutes ago, lottt said:

Pe partea de dominare o fi invatat-o toti anii astia Andreea, de stiut ar trebui sa stie chestii, acum care o fi stilul ei, habar n-am. Am remarcat ca are picioare frumoase si-i place sa-i fie adorate. Era prima chestie care m-a intrebat cand am vb cu ea.

Cred ca ar fi ok cu igiena. Tu la care ai fost și a fost OK ?

Link spre comentariu
Chiar acum, Alexandru195 a spus:

Cred ca ar fi ok cu igiena. Tu la care ai fost și a fost OK ?

In ultimii ani - Sabrina (are topic la masaj). Dar overall majoritatea sunt ok la capitolul igiena, mai usor ar fi de enumerat cine nu ar fi fost ok cu igiena…

Link spre comentariu
1 hour ago, lottt said:

In ultimii ani - Sabrina (are topic la masaj). Dar overall majoritatea sunt ok la capitolul igiena, mai usor ar fi de enumerat cine nu ar fi fost ok cu igiena…

Pune un link ceva cu ea te rog 

Link spre comentariu
Acum 6 minute, Alexandru195 a spus:

Pune un link ceva cu ea te rog 

E geniala la dominare. Acum un an am fost de vreo doua ori la ea pentru niste roleplaying mai taboo si complex (gen ******). La capitolul inteligenta, immersion, storytelling, nu prea are egal. Are un stil mai chill si calm, dar stie sa faca multe. Nu se sperie nici de un trampling pe tocuri ca e miniona si nu e risc mare sa sparga ceva in tine.

Link spre comentariu
54 minutes ago, lottt said:

E geniala la dominare. Acum un an am fost de vreo doua ori la ea pentru niste roleplaying mai taboo si complex (gen ******). La capitolul inteligenta, immersion, storytelling, nu prea are egal. Are un stil mai chill si calm, dar stie sa faca multe. Nu se sperie nici de un trampling pe tocuri ca e miniona si nu e risc mare sa sparga ceva in tine.

Da. Este pe alt stil sa zic asa, vreau sa vad ce mai zis alti de black cat, treb sa fie cineva care a fost si sa fie prezent pe aici...

Link spre comentariu

Nu am vazut sa aiba topic pe nimfo pana acum. Recomand sa-i adaugi si numele de scena in titlu, pe langa telefon si poate vei avea mai mult noroc, si va fi asta topicul ei aici. Ii poti si propune sa-si faca topic singura daca vrea.

Link spre comentariu
Reputație: 12
Acum 3 minute, Alexandru195 a spus:

Da. Este pe alt stil sa zic asa, vreau sa vad ce mai zis alti de black cat, treb sa fie cineva care a fost si sa fie prezent pe aici...

Am cautat o si eu pe clips4sale pe black cat dar nu am gasit nici un clip,ori nu o recunsc.

Link spre comentariu
Reputație: 155
20 hours ago, Alexandru195 said:

Am fost eu o data acum 2 sau 3 ani. De atunci si pana acum sigur a mai dobandit experienta. Dar chiar si atunci, sedinta a decurs ok, a respectat tot ceea ce am vorbit la inceput. Din ce am vazut in poze cred ca arata la fel. Nu e grasa, dar este un pic mai plinuta. Pe mine m-au atras trasaturile fetei. Acum depinde de fiecare. Nu am revenit la ea nu pentru ca nu mi-a placut sedinta, ci pt ca eu caut altceva. Igiena a fost foarte ok.

Fetei ii place ceea ce face, deci poti incerca linistit sa vezi daca este ceea ce cauti tu.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
La 06.08.2024 la 10:24, Alexandru195 a spus:

Am vb cu ea. Detalii mi a dat cu ce am putea face dar am zis să văd dacă a fost careva la ea să îmi dea o recenzie ceva .. 

am fost eu recent.. A fost mult peste asteptari,Igiena ireprosabila,locatie ok,curat,detine accesorii..si a slabit destul de mult,,arata foarte bine si la corp. La actiune i place mult sa i se linga picioarele si sa penetreze cu strap-on. A respectat tot ce i-am zis ca imi place . Pentru mine e clar una din cele mai bune variante din Buc.

Link spre comentariu

15 hours ago, rambokill said:

am fost eu recent.. A fost mult peste asteptari,Igiena ireprosabila,locatie ok,curat,detine accesorii..si a slabit destul de mult,,arata foarte bine si la corp. La actiune i place mult sa i se linga picioarele si sa penetreze cu strap-on. A respectat tot ce i-am zis ca imi place . Pentru mine e clar una din cele mai bune variante din Buc.

nasol ca momentan nu am drum in bucuresti.. :( M-as duce la ea cu siguranta este foarte ok, mai asteptam si recenzii + actiuni mai recente..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...