Cumintzelul Reputație: 236 Postat Noiembrie 8, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 8, 2024 On 11/6/2024 at 6:29 AM, ALEX1_1 said: O intrebare care nu are legatura cu acest topic. Sper sa nu ma injurati. Cine credeti ca va castiga Trump sau Harris? Era evident să câștige Trump. O femeie președintele Americii? Never ever :)))
Membru Premium farafiltre Reputație: 4529 Postat Noiembrie 8, 2024 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Noiembrie 8, 2024 Acum 3 ore, Cozonac77 a spus: Am crezut că e pe val și că a lovit din Toate părțile 😁 Și pe Milan și pe Sporting... Și pe fete Mereu am stiut ca i mai bine sa dai, decat sa primesti.🙂 ( ti am zis eu candva cum sta treaba si cu ofertele, căă... sa fii cu bagare de seama!😃) 1 dag dal gas!
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2024 Postat Noiembrie 8, 2024 6 hours ago, Cumintzelul said: Era evident să câștige Trump. O femeie președintele Americii? Never ever :))) In momentu de fata Kamala nu avea sanse sa castige. Insa in 10-20 de ani se va ajunge la asta cu o femeie presedinte. In USA se tinde spre asa ceva.
Membru Premium danp123 Reputație: 2839 Postat Noiembrie 23, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Postat Noiembrie 23, 2024 Manchester City - Tottenham Hotspur 0 - 4! Surpriza etapei! Victorie meritata... desi scorul nu reflecta meciul. Probabil un 1-3 era mai "corect" pentru ce s-a intamplat in teren. City s-a jucat cu ocaziile, Vicario a fost in mare forma, Kulusevski le-a aratat ce poate... Dragusin a jucat cam mediocru, putzin timorat... DAR a dat pasa spre Kulusevski la primul gol! Macar nu a gresit grav... din pacate in aparare o greseala e INTOTDEAUNA foarte vizibila si de multe ori pedepsita cu gol. A se vedea pasa gresita din apararea lui City, cand cei de la Tottenham au inscris al doilea gol! 2
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14376 Postat Noiembrie 23, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Noiembrie 23, 2024 Acum 3 ore, danp123 a spus: Manchester City - Tottenham Hotspur 0 - 4! Surpriza etapei! Victorie meritata... desi scorul nu reflecta meciul. Probabil un 1-3 era mai "corect" pentru ce s-a intamplat in teren. City s-a jucat cu ocaziile, Vicario a fost in mare forma, Kulusevski le-a aratat ce poate... Dragusin a jucat cam mediocru, putzin timorat... DAR a dat pasa spre Kulusevski la primul gol! Macar nu a gresit grav... din pacate in aparare o greseala e INTOTDEAUNA foarte vizibila si de multe ori pedepsita cu gol. A se vedea pasa gresita din apararea lui City, cand cei de la Tottenham au inscris al doilea gol! Am pariat 2 solist pe Tottenham. Eram sigur ca-i mai arde o data. City e în suferință...a 5-a înfrângere consecutiva. O premiera în era Guardiola.
Membru Premium altmarz Reputație: 6352 Postat Noiembrie 24, 2024 Membru Premium Postat Noiembrie 24, 2024 Vedem săptămâna viitoare daca Liverpool decide campionatul sau își bat joc de șansa asta, nu că ar fi prima dată.
manutm Reputație: 3085 Postat Noiembrie 28, 2024 Oras:Tm Oras:Tm Postat Noiembrie 28, 2024 haide Oly, haide Oly, haideee! 1
Membru Premium danp123 Reputație: 2839 Postat Noiembrie 28, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Postat Noiembrie 28, 2024 Doua egaluri... unul privit ca un aproape-succes, celalalt ca un aproape-esec! FCSB - Olympiacos 0-0 Tottenham Hotspur - AS Roma 2-2 In ambele cazuri, echipele gazda considera ca e un rezultat cu care vor promova din "grupa"!
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2024 Postat Decembrie 12, 2024 On 11/29/2024 at 12:05 AM, danp123 said: Doua egaluri... unul privit ca un aproape-succes, celalalt ca un aproape-esec! FCSB - Olympiacos 0-0 Tottenham Hotspur - AS Roma 2-2 In ambele cazuri, echipele gazda considera ca e un rezultat cu care vor promova din "grupa"! Ce parere ai de Juventus - City 2-0 ? Nici in Premier League City nu prea merge bine.
Membru Premium danp123 Reputație: 2839 Postat Decembrie 18, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Postat Decembrie 18, 2024 FCSB - U Craiova 0-2 si oltenii sunt in sferturile Cupei!
M0ff0ss Reputație: 524 Postat Decembrie 18, 2024 Oras:T M Oras:T M Postat Decembrie 18, 2024 Parcă-l și văd pe @manutm cu prazu'-n gură, făcând duble 😂 3
Membru Premium farafiltre Reputație: 4529 Postat Decembrie 19, 2024 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Decembrie 19, 2024 Eu in schimb vad pe cineva la care i a mers 🍕 in ghionturi, norocul lui, totusi, ii ca are obiceiul sa sufle inainte, si nu face hashhashhash ca mine in timp ce o plimba dintr o parte in alta a guri sa se raceasca...oarecum, asta ar fi amplificat senzatia 🤣 dag dal gas!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum