Jump to content

Catalina - 0722928388

Recommended Posts

• Oras:Secret
Posted
Acum 34 minute, qwerty1233211 a spus:

Poți merge și de acum colegu… dacă îți place, dar 90 60 90 nu are niciodată ! 
Pentru mine este mediocra ca aspect, prestație

Telefonul degeaba este pe silențios dacă stă cu ochii pe el … 

Sânii nu sunt puțin lăsați sunt lăsați rău și chiar dacă susțin ca nu este așan are burta. Nu are nimic wow așa cum o promovezi tu!

Are sâni lăsați că are o micșorare de stomac urmează să îsi pună silicoane după cum vezi sus și colegul a spus că are sâni lăsați ,dar exagerezi vrei și pe bani aia și perfect și locația care e ok so caracter atitudine ok ,hai sa nu uitam 150 cu 300 deci ....pt bani astea deja oferă prea mult in fine părerile sunt împărțite dar unul ca tine strica ce este bun.... ți-am spus găsești vip.uri in București colegul silicone 1.90 m...și prețul de la 500 in sus daca vrei perfecțiune 👌

• cleopatra01 changed the title to Catalina - 0722928388
Posted

Bine ai revenit Catalina ,te așteptăm cu contul ăla de Nimfo care ai promis că îl faci pentru noi ,macar daca nu reușesc săptămânal da ajung ,sa te vad și eu printr-o poza așa dimineața 😘❤️😘poate sunt și alți colegi dornici de tine nu numai eu ,știm cu toți că ești o drăguță o frumoasa cu servicii de calitate ❤️😘

• Oras:Târgoviște
Posted

Salut băieți eu o vizitez pe Cătălina a 3 oara citez ce spun colegi mai sus...locatie 10..aspect 9..servicii 10 se misca ok foarte curata am avut o ora cu ea, un suc chiar împreună băut, singura în locație baie curata ,prosoape ,atitudine 10,citez ora este ora o finalizare plus pauza suc țigară,iarăși finalizare, spor

• Oras:Targoviste
Posted

Salut băieți.  Am vizitat-o astăzi pe Cătălina și arată exact ca în poze. Se confirma cele spuse de colegul care o vizitează mai des....nota 10 la tot. Curățenie, fără grabă, implicare, etc...

Posted

Salut băieți! În urma recenziilor am zis sa o încerc. Părerile sunt împărțite! Pozele sunt ale ei dar fotosopate în bine! Când mi a deschis ușa am ezitat ce sa fac! Sa plec sa rămân...zic hai un nr nu e bai! Într-adevăr pentru o descărcare merge. Dar descărcare nu plăcere. Ma aștepta într un bady negru. Când a început cu oralul protejat am cerut ca îmi era teama  a scos tatele trăgând badyul sub ele. Lăsate. Am zis sa o mângâi pe tate și a zis ca se gâdila în timp ce făcea oralul. Nu spectaculos. I am zis sa se urce pe mine pt normal , a desfăcut o capsa dintre picioare și a săltat textila pe burta! Are burtica lasata! A dat de trepida patul și scartia. I am zis sa treacă caprita sa termin odată dar scartaia patul de uitam ca fut. Într un final am terminat, nimic spectaculos. Repet merge pt o descărcare de 150 lei

• Like 1
Posted
La 06.02.2025 la 14:49, john71 a spus:

Salut băieți! În urma recenziilor am zis sa o încerc. Părerile sunt împărțite! Pozele sunt ale ei dar fotosopate în bine! Când mi a deschis ușa am ezitat ce sa fac! Sa plec sa rămân...zic hai un nr nu e bai! Într-adevăr pentru o descărcare merge. Dar descărcare nu plăcere. Ma aștepta într un bady negru. Când a început cu oralul protejat am cerut ca îmi era teama  a scos tatele trăgând badyul sub ele. Lăsate. Am zis sa o mângâi pe tate și a zis ca se gâdila în timp ce făcea oralul. Nu spectaculos. I am zis sa se urce pe mine pt normal , a desfăcut o capsa dintre picioare și a săltat textila pe burta! Are burtica lasata! A dat de trepida patul și scartia. I am zis sa treacă caprita sa termin odată dar scartaia patul de uitam ca fut. Într un final am terminat, nimic spectaculos. Repet merge pt o descărcare de 150 lei

Colegul părerile sunt împărțite acum ,nu cred că exista perfecțiune,pt noi este ok ,atâta timp cât are locația curata serviciile ok ea curata ,mai și vorbește nu este nesuferită,acum ști cum e cine e mulțumit revine 👌

Posted

Revenita din nou la nou Cătălina aceiași locație de lux în m9 la rezident  preturile accesibile super fata super servis hai sa o ajutam puțin ca merita pr ceea ce este pe Oraș,tocmai am vizitat-o oral 10 +normal idem + 100 răbdare curățenie eleganta sport va las pe voi mai departe cu recenzii 

• Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Posted
Acum 21 ore, BlackStar098 a spus:

Revenita din nou la nou Cătălina aceiași locație de lux în m9 la rezident  preturile accesibile super fata super servis hai sa o ajutam puțin ca merita pr ceea ce este pe Oraș,tocmai am vizitat-o oral 10 +normal idem + 100 răbdare curățenie eleganta sport va las pe voi mai departe cu recenzii 

Lasă și tu o recenzie completă, servicii, tarife.

Posted
La 09.03.2026 la 21:18, BlackStar098 a spus:

A schimbat ceva..? Ca stiu ca avea tatele lasate rau si la burta la fel .. ??

Posted
La 13.03.2026 la 15:56, ursakul a spus:

A schimbat ceva..? Ca stiu ca avea tatele lasate rau si la burta la fel .. ??

Colegul găsești la București 500 de €perfecțiune, fata este ok curată solar locatie lux comportament 1000 acum fiecare decide dacă revine ,eu mi-am dat părerea 100 +

Posted
Acum 3 ore, BlackStar098 a spus:

Colegul găsești la București 500 de €perfecțiune, fata este ok curată solar locatie lux comportament 1000 acum fiecare decide dacă revine ,eu mi-am dat părerea 100 +

De ce o lauzi atât??? Ai 8 mesaje cred ca 7 sunt lasate Catalinei!! Eu când am fost am lăsat recenzie reala!! Și colegul a întrebat dacă a făcut la tate la burta ceva!! La București găsești perfecțiunea și cu 800_1000 lei nu 500 euro ca nu caut vedete