Fatata Reputație: 461 Postat Miercuri la 16:13 Telefon: +40746785485 Oras:Sibiu Disponibila Telefon: +40746785485 Oras:Sibiu Disponibila Autor Postat Miercuri la 16:13 Acum 3 minute, Azucen11 a spus: Felicia când ne mai faci o vizită? Deja îți simțim lipsa 🤗 Mda nu știu ce sa spun sincer... e cam mare concurenta pe servicii și deja ncepusem sa prind pânză de păianjen ști tu unde 🤧 4
Azucen11 Reputație: 8 Postat Miercuri la 16:18 Postat Miercuri la 16:18 Acum 3 minute, Fatata a spus: Mda nu știu ce sa spun sincer... e cam mare concurenta pe servicii și deja ncepusem sa prind pânză de păianjen ști tu unde 🤧 Nu îi așa mare acuma. Nu prea sunt fete . Or plecat o grămadă de când tu nu mai ești aici . Uitate și tu să vezi , nu prea sunt multe și care sunt nu sunt asa frumoase ca tine 1
Fatata Reputație: 461 Postat Miercuri la 16:34 Telefon: +40746785485 Oras:Sibiu Disponibila Telefon: +40746785485 Oras:Sibiu Disponibila Autor Postat Miercuri la 16:34 Acum 15 minute, Azucen11 a spus: Nu îi așa mare acuma. Nu prea sunt fete . Or plecat o grămadă de când tu nu mai ești aici . Uitate și tu să vezi , nu prea sunt multe și care sunt nu sunt asa frumoase ca tine O sa anunț aici în caz de orice 1 1
Fatata Reputație: 461 Postat Miercuri la 19:35 Telefon: +40746785485 Oras:Sibiu Disponibila Telefon: +40746785485 Oras:Sibiu Disponibila Autor Postat Miercuri la 19:35 Acum 3 ore, Azucen11 a spus: Nu îi așa mare acuma. Nu prea sunt fete . Or plecat o grămadă de când tu nu mai ești aici . Uitate și tu să vezi , nu prea sunt multe și care sunt nu sunt asa frumoase ca tine Aham stai ca mi am amintit 👹 Cum sa nu prea fie fete, serios acum domnilor... Vad ca aveți nuami top uri, nu scade piata la voi sub 200 finalizarea 🫡 Ba chiar 250 🥵. Cred ca va distrați de minune . Ps: muhahahahahahhaah 👹, sper sa tot crească cand or rămâne doar cele ce nu au nimic de pierdut și stau la munca și de sărbători. De noi, astea de v am fost fidele nici măcar o m**e pe săptămână nu ne mai dădeați:))))) 2
Fatata Reputație: 461 Postat Miercuri la 19:36 Telefon: +40746785485 Oras:Sibiu Disponibila Telefon: +40746785485 Oras:Sibiu Disponibila Autor Postat Miercuri la 19:36 Chiar acum, Fatata a spus: Aham stai ca mi am amintit 👹 Cum sa nu prea fie fete, serios acum domnilor... Vad ca aveți nuami top uri, nu scade piata la voi sub 200 finalizarea 🫡 Ba chiar 250 🥵. Cred ca va distrați de minune . Ps: muhahahahahahhaah 👹, sper sa tot crească cand or rămâne doar cele ce nu au nimic de pierdut și stau la munca și de sărbători. De noi, astea de v am fost fidele nici măcar o m**e pe săptămână nu ne mai dădeați:))))) Sa nu mai aduc în discuție 400 ora care de fapt e o singura finalizare. Se merge pe varianta *gestul conteaza* 1
altmarz Reputație: 6285 Postat Miercuri la 19:46 Postat Miercuri la 19:46 10 minutes ago, Fatata said: astea de v am fost fidele nici măcar o m**e pe săptămână nu ne mai dădeați:))))) Citesc cu durere in suflet prin ce ai putut sa treci 🥲 3
Fatata Reputație: 461 Postat Miercuri la 19:48 Telefon: +40746785485 Oras:Sibiu Disponibila Telefon: +40746785485 Oras:Sibiu Disponibila Autor Postat Miercuri la 19:48 Acum 10 minute, altmarz a spus: Citesc cu durere in suflet prin ce ai putut sa treci 🥲 Ma bucur ca nu ai durere în alta parte, pentru ca sunt convinsa ca ar fi fost dureros.🥹🤧 3
Fatata Reputație: 461 Postat Miercuri la 19:56 Telefon: +40746785485 Oras:Sibiu Disponibila Telefon: +40746785485 Oras:Sibiu Disponibila Autor Postat Miercuri la 19:56 Acum 13 minute, altmarz a spus: Citesc cu durere in suflet prin ce ai putut sa treci 🥲 1
M0ff0ss Reputație: 431 Postat Miercuri la 20:10 Postat Miercuri la 20:10 Acum 21 minute, Fatata a spus: Ma bucur ca nu ai durere în alta parte, pentru ca sunt convinsa ca ar fi fost dureros.🥹🤧 Ai putea să vii în Banat, să alini durerile noastre 🙂 Îmi amintesc că te pricepi de minune. 1
altmarz Reputație: 6285 Postat Miercuri la 20:13 Postat Miercuri la 20:13 23 minutes ago, Fatata said: Ma bucur ca nu ai durere în alta parte, pentru ca sunt convinsa ca ar fi fost dureros.🥹🤧 Ehh..de la o varsta...stii cum e, am vazut ca si esti pensionara...ca si mine 😆 14 minutes ago, Fatata said: Ce ai sters aici? Mi-ai declarat dragoste eterna si nu vrei sa stie toti? 🥰 2 minutes ago, M0ff0ss said: Ai putea să vii în Banat, să alini durerile noastre 🙂 Îmi amintesc că te pricepi de minune. Imediat si tu... A fost chemata deja...😆 1
Fatata Reputație: 461 Postat Miercuri la 20:14 Telefon: +40746785485 Oras:Sibiu Disponibila Telefon: +40746785485 Oras:Sibiu Disponibila Autor Postat Miercuri la 20:14 Acum 2 minute, M0ff0ss a spus: Ai putea să vii în Banat, să alini durerile noastre 🙂 Îmi amintesc că te pricepi de minune. Chiar cred ca este o idee strălucită. Ce oraș mai exact?! 1
Fatata Reputație: 461 Postat Miercuri la 20:34 Telefon: +40746785485 Oras:Sibiu Disponibila Telefon: +40746785485 Oras:Sibiu Disponibila Autor Postat Miercuri la 20:34 Acum 19 minute, altmarz a spus: Ehh..de la o varsta...stii cum e, am vazut ca si esti pensionara...ca si mine 😆 Ce ai sters aici? Mi-ai declarat dragoste eterna si nu vrei sa stie toti? 🥰 Imediat si tu... A fost chemata deja...😆 Am făcut o glumita... referitor la cum îmi plăteam regimul hotelier... nimic important 😅 1 2
Azucen11 Reputație: 8 Postat Miercuri la 21:05 Postat Miercuri la 21:05 1 oră în urmă, Fatata a spus: Aham stai ca mi am amintit 👹 Cum sa nu prea fie fete, serios acum domnilor... Vad ca aveți nuami top uri, nu scade piata la voi sub 200 finalizarea 🫡 Ba chiar 250 🥵. Cred ca va distrați de minune . Ps: muhahahahahahhaah 👹, sper sa tot crească cand or rămâne doar cele ce nu au nimic de pierdut și stau la munca și de sărbători. De noi, astea de v am fost fidele nici măcar o m**e pe săptămână nu ne mai dădeați:))))) În oradea sunt de care vrei la prețuri mă refer . Dar noi pe tine te vrem . Sper ca în următoarea perioada de vom vedea în craciuniță . Scrie-mi în privat aici pe forum. PS : Numai conturile premium pot vorbi între ele pe forum ( ma testează o relație cu tine de tip GirlFriend) plătită ca pe o iubită lunar cu o sumă consistentă de care să fi mulțumită . Scrie-mi și facem să fie bine. Ești o ființă forte specială 1
Fatata Reputație: 461 Postat Miercuri la 21:15 Telefon: +40746785485 Oras:Sibiu Disponibila Telefon: +40746785485 Oras:Sibiu Disponibila Autor Postat Miercuri la 21:15 Acum 3 minute, Azucen11 a spus: În oradea sunt de care vrei la prețuri mă refer . Dar noi pe tine te vrem . Sper ca în următoarea perioada de vom vedea în craciuniță . Scrie-mi în privat aici pe forum. PS : Numai conturile premium pot vorbi între ele pe forum ( ma testează o relație cu tine de tip GirlFriend) plătită ca pe o iubită lunar cu o sumă consistentă de care să fi mulțumită . Scrie-mi și facem să fie bine. Ești o ființă forte specială Nu este stilul meu... Dar ma gândeam sa adaug ceva extra.uri în meniu: Plus 10 lei: -ma minunez cât de mare o ai; -o s*g cu lacrimi în ochi; -plang de fericire când ejaculeji ; -îți spun că nu a mai fost nimeni ca tine; Plus 50 de lei Consiliere psihologica; Plus 50 de lei te caut prin oras cu salteaua sa vadă lumea ca esti bine pe ciocan. Și multe altele 4
Azucen11 Reputație: 8 Postat Miercuri la 21:29 Postat Miercuri la 21:29 Acum 6 minute, Fatata a spus: Nu este stilul meu... Dar ma gândeam sa adaug ceva extra.uri în meniu: Plus 10 lei: -ma minunez cât de mare o ai; -o s*g cu lacrimi în ochi; -plang de fericire când ejaculeji ; -îți spun că nu a mai fost nimeni ca tine; Plus 50 de lei Consiliere psihologica; Plus 50 de lei te caut prin oras cu salteaua sa vadă lumea ca esti bine pe ciocan. Și multe altele Accept . Dar faza cu suptul cu lacrimi în ochi o să fie ceva de senzație. Și consilierea psihologică la 50 lei o să fie bine venită. Numai să nu ai o saltea mare ca să nu obosești până mă găsești .nu de alta nu îmi place să fi obosită 1
Azucen11 Reputație: 8 Postat Miercuri la 21:41 Postat Miercuri la 21:41 Acuma pana una alta preferi mărimile mici sau îți plac marimle mari ? Noi te așteptăm în decembrie în oradea nu de alta dar o să fie orașul faptelor bune. Radio zuu . Speram ca între ele să fii și tu 1
Azucen11 Reputație: 8 Postat Miercuri la 22:11 Postat Miercuri la 22:11 Acum 29 minute, Azucen11 a spus: Accept . Dar faza cu suptul cu lacrimi în ochi o să fie ceva de senzație. Și consilierea psihologică la 50 lei o să fie bine venită. Numai să nu ai o saltea mare ca să nu obosești până mă găsești .nu de alta nu îmi place să fi obosită Eu din câte am înțeles tu nu preferat mărimile mari . Orcum din stația politică actuală cel mai probabil o să avem cetățeni din est . Orcum ei Dacă vor veni la o întrevedere , ei nu sunt genul să plătescă ceva. Sperăm să nu îi vedm prin zonă pe estici. Felicia sper să fii prin zonă, nu de altă dar vin sărbătorile și vei simți vibe-ul ăla fain . Plus de alta putem merge la un vin fiert la o colinda( poți veni și cu patul în spate , Că să vadă lumea că treaba îi pe bune ) Sper să te aducă mos Nicolae pe la noi. Cu extra cu tot 1
disney02 Reputație: 528 Postat Miercuri la 23:55 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Miercuri la 23:55 Acum 4 ore, Fatata a spus: Ma bucur ca nu ai durere în alta parte, pentru ca sunt convinsa ca ar fi fost dureros.🥹🤧 Ma scuzi ca ma amestec,dar nu îmi place atitudinea ta! Vrei sa ne dai palme,din cauza ca poate nu ai avut succes,la noi? În locul tău,mi-as pune intrebarea:oare am fost eu de vina? Am văzut și apreciez faptul ca,ti-e dor de noi,dar asta nu înseamnă că trebuie să ne tratezi,cu aroganta! Da,eu vreau sa revii și vreau sa vin la tine,poate nu sunt singurul,dar purtarea ta,trebuie sa se schimbe! Fii,exact cum îți este corpul,în armonie,cu noi și îți promit ca păianjenii nu te vor mai vizita! Te tuc toată!😘 2
Fatata Reputație: 461 Postat Joi la 00:02 Telefon: +40746785485 Oras:Sibiu Disponibila Telefon: +40746785485 Oras:Sibiu Disponibila Autor Postat Joi la 00:02 Acum 4 minute, disney02 a spus: Ma scuzi ca ma amestec,dar nu îmi place atitudinea ta! Vrei sa ne dai palme,din cauza ca poate nu ai avut succes,la noi? În locul tău,mi-as pune intrebarea:oare am fost eu de vina? Am văzut și apreciez faptul ca,ti-e dor de noi,dar asta nu înseamnă că trebuie să ne tratezi,cu aroganta! Da,eu vreau sa revii și vreau sa vin la tine,poate nu sunt singurul,dar purtarea ta,trebuie sa se schimbe! Fii,exact cum îți este corpul,în armonie,cu noi și îți promit ca păianjenii nu te vor mai vizita! Te tuc toată!😘 Nu trebuie sa te scuzi absolut deloc, este o platforma ptr toți, opinia ta contează și valorează deoarece asta este mersul lucrurilor. Singurul lucru puțin amestecat este faptul ca nu înțelegi diferența dintre spirit de gluma și o femeie nesuferita. Eu nu am DC sa *tratez cu arongnata* absolut nimic atâta timp cât nici măcar nu sunt acolo. 1 1
Fatata Reputație: 461 Postat Joi la 00:03 Telefon: +40746785485 Oras:Sibiu Disponibila Telefon: +40746785485 Oras:Sibiu Disponibila Autor Postat Joi la 00:03 Chiar acum, Fatata a spus: Nu trebuie sa te scuzi absolut deloc, este o platforma ptr toți, opinia ta contează și valorează deoarece asta este mersul lucrurilor. Singurul lucru puțin amestecat este faptul ca nu înțelegi diferența dintre spirit de gluma și o femeie nesuferita. Eu nu am DC sa *tratez cu arongnata* absolut nimic atâta timp cât nici măcar nu sunt acolo. Și nu e genul meu sa fiu aroganta, ca nu o sug invers. Pup o seara blândă. 1 1
disney02 Reputație: 528 Postat Joi la 00:09 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Joi la 00:09 Acum 3 minute, Fatata a spus: Și nu e genul meu sa fiu aroganta, ca nu o sug invers. Pup o seara blândă. Eu îmi recunosc greșeală! Ma refeream la comentariile din topicul tău,mai la început,fapt ce m-a determinat,sa cred ca esti aroganta... Îmi cer scuze,poate nu ești asa! Noapte frumoasa! Chiar as! Nu ai somn? 😇😁 2
Fatata Reputație: 461 Postat Joi la 00:11 Telefon: +40746785485 Oras:Sibiu Disponibila Telefon: +40746785485 Oras:Sibiu Disponibila Autor Postat Joi la 00:11 Acum 9 minute, disney02 a spus: Ma scuzi ca ma amestec,dar nu îmi place atitudinea ta! Vrei sa ne dai palme,din cauza ca poate nu ai avut succes,la noi? În locul tău,mi-as pune intrebarea:oare am fost eu de vina? Am văzut și apreciez faptul ca,ti-e dor de noi,dar asta nu înseamnă că trebuie să ne tratezi,cu aroganta! Da,eu vreau sa revii și vreau sa vin la tine,poate nu sunt singurul,dar purtarea ta,trebuie sa se schimbe! Fii,exact cum îți este corpul,în armonie,cu noi și îți promit ca păianjenii nu te vor mai vizita! Te tuc toată!😘 Și am avut și voi avea succes la voi, este orașul în care am stat cea mai mare perioada dintre toate celelalte. Dacă nu vin de pe aceasta platforma, vin de pe celelalte, ca o femeie care stie ce are de facut își face cont peste tot, ca asa este în acest job, nu doar aici și pe P****i2**4, sincer aici întru pentru toate celelalte dialoguri, ca am observat ca recenzii se lasă doar după cum bate vântul. În fine. Las loc colegelor mele, care sunt in zona, ca deja a stat prea mult timp în susul paginii topicul meu, și nici nu sunt acolo, și când aveam nevoie nu ma baga nimeni în zeama. Pup sărbători fericite! 1 1
Fatata Reputație: 461 Postat Joi la 00:13 Telefon: +40746785485 Oras:Sibiu Disponibila Telefon: +40746785485 Oras:Sibiu Disponibila Autor Postat Joi la 00:13 Acum 3 minute, disney02 a spus: Eu îmi recunosc greșeală! Ma refeream la comentariile din topicul tău,mai la început,fapt ce m-a determinat,sa cred ca esti aroganta... Îmi cer scuze,poate nu ești asa! Noapte frumoasa! Chiar as! Nu ai somn? 😇😁 Nu mai pot sa dorm de când am văzut rezultatul alegerilor :))))) Dar tu ce motiv ai? 2
disney02 Reputație: 528 Postat Joi la 00:14 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Joi la 00:14 Chiar acum, Fatata a spus: Nu mai pot sa dorm de când am văzut rezultatul alegerilor :))))) Dar tu ce motiv ai? Cam același motiv! 😂😂😂 1
Membru Premium x the impaler Reputație: 9895 Postat Joi la 00:59 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Postat Joi la 00:59 3 hours ago, Fatata said: Nu este stilul meu... Dar ma gândeam sa adaug ceva extra.uri în meniu: Plus 10 lei: -ma minunez cât de mare o ai; -o s*g cu lacrimi în ochi; -plang de fericire când ejaculeji ; -îți spun că nu a mai fost nimeni ca tine; Plus 50 de lei Consiliere psihologica; Plus 50 de lei te caut prin oras cu salteaua sa vadă lumea ca esti bine pe ciocan. Și multe altele Plm... Pari fata deșteaptă. Fa si ceva cu minusuri 😜 - (minus) 10 lei la cine nu folosește cuvantul galeata - la cine te sterge de muci cand plangi de fericire - 50 de lei la aia care te lasa sa fugi la baie inainte sa fii nevoita sa înghiți Dau extra cat vrei daca ma găsești cautandu-ma cu salteaua in spate 😆😆😆 1 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum