Sari la conținut

Locuri discrete de futut în mașină

Postări Recomandate

• Oras:Pitești
Postat

Salutare fraților,  nu știu dacă ați pățit-o sau sunteți interesați dar cu siguranță sunt colegi care au avut nevoie de un loc discret să fută în mașină cum de altfel și eu am nevoie acum. 

Apelez la ajutorul vostru sa-mi spuneți vă rog care știți ceva locuri discrete bune de mers să fuți în mașină ?

Reputație: 147
Postat

Când bate in geam nenea de la locală îi spui să aștepte până termini sau îi promiți că îl lași și pe el să dea o tură? Acum , mde, tura poate sa fie cu partenera sau cu tine, amenda e mare, mai bine accepți. 🫣

Postat
Acum 50 minute, Planck a spus:

Când bate in geam nenea de la locală îi spui să aștepte până termini sau îi promiți că îl lași și pe el să dea o tură? Acum , mde, tura poate sa fie cu partenera sau cu tine, amenda e mare, mai bine accepți. 🫣

Prietene de-asta am și întrebat de "locuri discrete" , asta înseamnă să fie ceva unde nu te deranjează locala sau curioșii,  sunt sigur că sunt dar nu le cunosc toți,  crezi că numai eu fut și-n mașină?  Dacă nu cunoști vreun loc lasă te rog pe alții să răspundă aici.

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat
Acum 14 minute, andymanhot a spus:

Prietene de-asta am și întrebat de "locuri discrete" , asta înseamnă să fie ceva unde nu te deranjează locala sau curioșii,  sunt sigur că sunt dar nu le cunosc toți,  crezi că numai eu fut și-n mașină?  Dacă nu cunoști vreun loc lasă te rog pe alții să răspundă aici.

La barajul din Bascov dupa ce treci barajul si te duci in jos se face un drum la dreapta imediat cum cobori, mergi pe acolo cam 1 km si intri pe acolo prin padurea aia sau un fel de padure mai bine spus, este drum de tara, pe acolo nu vine deloc politia

Reputație: 147
Postat
1 oră în urmă, andymanhot a spus:

De ce nu treci la nivelul următor, pensiune, hotel etc. În Pitești e greu să mai fuți in natură, la țară pe colo pe colo te descurci. Ultima oară când am futut in mașină undeva la pădure a fost super până am oprit motorul,apoi am avut de ales intre căldură maximă cu geamuri închise sau țânțari cu ușile deschise. Povesti de'ale vieții. 🙋‍♂️

Postat
Acum 1 minut, Planck a spus:

De ce nu treci la nivelul următor, pensiune, hotel etc. În Pitești e greu să mai fuți in natură, la țară pe colo pe colo te descurci. Ultima oară când am futut in mașină undeva la pădure a fost super până am oprit motorul,apoi am avut de ales intre căldură maximă cu geamuri închise sau țânțari cu ușile deschise. Povesti de'ale vieții. 🙋‍♂️

Normal că o să trec și la next level, dar acum merge și-n mașină când nu prea mai e așa cald afară,  într-adevăr e cam greu că nu prea ai unde dar asta este, găsesc eu un loc până la urmă.

Postat
Acum 6 minute, Planck a spus:

Mulțumesc frumos pentru răspuns colegule.

• Oras:PiteștianapoliS
  • Oras:PiteștianapoliS
Postat
La 30.08.2024 la 15:16, Planck a spus:

E greu sa futi pentru unii, fie si intr-un palat 🤣

• Minus 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

După Metro faci stânga și mergi 800 m și stai liniștit 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...