deepfake12 Reputație: 404 Postat Decembrie 3, 2024 Oras:Mai mult pe aici Oras:Mai mult pe aici Postat Decembrie 3, 2024 Acum 4 ore, Larisssaaaa a spus: Later edit 🤣 Imi pare rau cele zise mai inainte. Acum fiind calma iti respect parerea. O seara buna! 🩷 Ne dam toata silinta pentru a fi pe placul tuturor dar asta nu se poate intotdeauna. Data viitoare te provoc sa vii la noi separat si ne lasi recenzie, in schimbul unei reduceri micute, ca eu sunt cea care ti a propus trio 🤣 🩷 Pai e bine asa? Vreau si eu oferta asta, ca si eu am primit aceeasi propunere!😇😇😇 Unde mai pui ca trebuie sa execut si o pedeapsa!😋😁🥰🥰 1
Puwllon2 Reputație: 495 Postat Decembrie 3, 2024 Oras:Severin Oras:Severin Postat Decembrie 3, 2024 4 hours ago, Larisssaaaa said: Later edit 🤣 Imi pare rau cele zise mai inainte. Acum fiind calma iti respect parerea. O seara buna! 🩷 Ne dam toata silinta pentru a fi pe placul tuturor dar asta nu se poate intotdeauna. Data viitoare te provoc sa vii la noi separat si ne lasi recenzie, in schimbul unei reduceri micute, ca eu sunt cea care ti a propus trio 🤣 🩷 Am citit primul tau comm , acum te felicit pentru corectura , este mult mai bine asa si in favoarea ta (chiar daca pe undeva ai si tu dreptate ,...insa zeci de pozitii si tot degeaba totusi e prea mult... 😅). Daca ne sincronizam candva in Craiova va coordonez eu , am ceva ceva experienta , pupici 😘❤️ 1
deepfake12 Reputație: 404 Postat Decembrie 3, 2024 Oras:Mai mult pe aici Oras:Mai mult pe aici Postat Decembrie 3, 2024 Acum 41 minute, Puwllon2 a spus: Am citit primul tau comm , acum te felicit pentru corectura , este mult mai bine asa si in favoarea ta (chiar daca pe undeva ai si tu dreptate ,...insa zeci de pozitii si tot degeaba totusi e prea mult... 😅). Daca ne sincronizam candva in Craiova va coordonez eu , am ceva ceva experienta , pupici 😘❤️ Sa stii ca sunt dispus sa vin si eu ca sa asist, sa imi notez si eu cateva idei! 🤓🤓 1
Membru Premium Ioncoilung22 Reputație: 568 Postat Decembrie 4, 2024 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Decembrie 4, 2024 Acum 7 ore, Larisssaaaa a spus: Later edit 🤣 Imi pare rau cele zise mai inainte. Acum fiind calma iti respect parerea. O seara buna! 🩷 Ne dam toata silinta pentru a fi pe placul tuturor dar asta nu se poate intotdeauna. Data viitoare te provoc sa vii la noi separat si ne lasi recenzie, in schimbul unei reduceri micute, ca eu sunt cea care ti a propus trio 🤣 🩷 A face sex cu două fete deodată, este visul oricărui bărbat,chiar dacă nu a ieșit cum ar fi trebuit din varii motive, nu are rost să existe un,, țap ispasitor,.Ideea e că suntem puțini care încercăm ceea ce ai făcut tu,, Swift99,, și nu trebuie să te simți dezamăgit. Ca acțiunea să fie cât mai reușită este nevoie de mai multe vizite și fără inhibiții, atât la fete cât și la bărbat, cea ce a fost mai puțin probabil in cazul de față. Practic mai mult v-ați incurcat, și la momentul acela nu a existat inițiativa din nici o parte. .Daca a-ți mai repeta fenomenul,, trio,, cu siguranță ar iesi mult mai bn,si de aceea se merită o a doua șansă ,mai ales dacă Larisa este dispusă și pt o mică reducere,cea ce se numește,, ofertă de nerefuzat,,doar pt tine,, Swift99.. Deci este un gest frumos mai rar intalnit pt care Larissa merită apreciată. Succes si ciocanele tari urez tuturor, NB. 2 1
Larisssaaaa Reputație: 3208 Postat Aprilie 3 Telefon: 0743415935 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0743415935 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Aprilie 3 Helloouuuu🫶 Ce ati zice voi de o vizita, in urmatoarele zile? 1
deepfake12 Reputație: 404 Postat Aprilie 3 Oras:Mai mult pe aici Oras:Mai mult pe aici Postat Aprilie 3 Acum 18 minute, Larisssaaaa a spus: Helloouuuu🫶 Ce ati zice voi de o vizita, in urmatoarele zile? Hello love! Nu-mi vine sa cred ca imi faci tu mie asa surpriza! 🤩🤩🤩 1
deepfake12 Reputație: 404 Postat Aprilie 3 Oras:Mai mult pe aici Oras:Mai mult pe aici Postat Aprilie 3 Aproape ca ma consolasem cu ideea ca nu te mai vad. 😪😪😪 Dar nu! Se pare ca soarele va aparea din nou pe ulita mea! 😜😜😜
Larisssaaaa Reputație: 3208 Postat Aprilie 3 Telefon: 0743415935 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0743415935 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Aprilie 3 Acum 23 minute, deepfake12 a spus: Aproape ca ma consolasem cu ideea ca nu te mai vad. 😪😪😪 Dar nu! Se pare ca soarele va aparea din nou pe ulita mea! 😜😜😜 Acum doar locatie sa mai gasesc.. de pe data de 9 e totul ocupat
deepfake12 Reputație: 404 Postat Aprilie 3 Oras:Mai mult pe aici Oras:Mai mult pe aici Postat Aprilie 3 Acum 15 minute, Larisssaaaa a spus: Acum doar locatie sa mai gasesc.. de pe data de 9 e totul ocupat Nasol! Te-as lua la mine dar e locul ocupat! 🤣🤣🤣🤣 2
doarvizita Reputație: 654 Postat Aprilie 3 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Aprilie 3 Acum 4 ore, Larisssaaaa a spus: Helloouuuu🫶 Ce ati zice voi de o vizita, in urmatoarele zile? Deși pare că doar mie mi-a plăcut , este foarte mișto clipul , nici prea scurt , nici prea lung, atât cât trebuie să ne ațâțe 😉 👏👏👏 1
deepfake12 Reputație: 404 Postat Aprilie 3 Oras:Mai mult pe aici Oras:Mai mult pe aici Postat Aprilie 3 Acum 23 minute, doarvizita a spus: Deși pare că doar mie mi-a plăcut , este foarte mișto clipul , nici prea scurt , nici prea lung, atât cât trebuie să ne ațâțe 😉 👏👏👏 De placut, mi-a placut si mie, dar nu pot sa dau reactii la el! 😄😄 Eu o astept pe Larisa ca sa ii dau reactiile direct, pe viu!😋😋😋 2
deepfake12 Reputație: 404 Postat Aprilie 5 Oras:Mai mult pe aici Oras:Mai mult pe aici Postat Aprilie 5 La 03.04.2025 la 18:21, Larisssaaaa a spus: Acum doar locatie sa mai gasesc.. de pe data de 9 e totul ocupat Ce faci Zuzi, mai vii, ca mi s-au lungit ochii ca la chinezi. 😄😄😄 Mi s-a uscat saliva in gura de atata asteptat! 😛😛😛😂😂😂😂 1
dracosul Reputație: 24 Postat Aprilie 6 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Aprilie 6 La 03.04.2025 la 18:21, Larisssaaaa a spus: Acum doar locatie sa mai gasesc.. de pe data de 9 e totul ocupat ❤️❤️❤️❤️❤️ 1
Larisssaaaa Reputație: 3208 Postat Aprilie 6 Telefon: 0743415935 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0743415935 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Aprilie 6 Acum 9 ore, deepfake12 a spus: Ce faci Zuzi, mai vii, ca mi s-au lungit ochii ca la chinezi. 😄😄😄 Mi s-a uscat saliva in gura de atata asteptat! 😛😛😛😂😂😂😂 E ocupat unde am stat eu... si nu mai vreau in Craiovita
Kremek1 Reputație: 164 Postat Aprilie 6 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Aprilie 6 Bună, Larisa! Pentru a mă convinge să te revizitez, nu este nevoie de niciun videoclip sau imagine incitante, este suficient să mă convingi dacă îmi confirmi că vei veni cu aceeași atitudine pe care ai avut-o la prima vizită, atunci când ne-am cunoscut. Nu voi uita niciodată modul în care ne-am cunoscut, într-o zi te toamnă rece, nu îți mergea interfonul și ai venit să mă întâmpini de la ușa de la intrarea în blocul în care avea locația. Cu acea fustiță de blugi scurtă de aproape ți de vedea piersicuța și fără chiloți pe tine, înghețaseși așa de rău motiv pentru care m-ai ținut strâns în brațe secunde bune. O primire neașteptată, care a stârnit tot interesul atât în mine cât și în junior. Apoi a urmat o partidă de sex memorabilă, ca să ne încălzim reciproc. L-a a doua vizită pe care ai făcut-o la Craiova, atunci când aveai și colegă, fără supărare, dar nu am mai regăsit aceeași căldură și implicare. Cum vei veni acum? Ca la prima vizită, sau ca la a doua? 1 1
FakYu Reputație: 65 Postat Aprilie 7 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7 La 06.04.2025 la 10:10, Larisssaaaa a spus: E ocupat unde am stat eu... si nu mai vreau in Craiovita Hey, draguta, ai gasit cazare? Pana vine vara astept sa ma incalzesc o ora langa tine! PS: Da-o dracu` de Craiovita, cauta si tu ceva mai central. Te pup!
Larisssaaaa Reputație: 3208 Postat Aprilie 7 Telefon: 0743415935 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0743415935 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Aprilie 7 Acum 19 ore, Kremek1 a spus: Bună, Larisa! Pentru a mă convinge să te revizitez, nu este nevoie de niciun videoclip sau imagine incitante, este suficient să mă convingi dacă îmi confirmi că vei veni cu aceeași atitudine pe care ai avut-o la prima vizită, atunci când ne-am cunoscut. Nu voi uita niciodată modul în care ne-am cunoscut, într-o zi te toamnă rece, nu îți mergea interfonul și ai venit să mă întâmpini de la ușa de la intrarea în blocul în care avea locația. Cu acea fustiță de blugi scurtă de aproape ți de vedea piersicuța și fără chiloți pe tine, înghețaseși așa de rău motiv pentru care m-ai ținut strâns în brațe secunde bune. O primire neașteptată, care a stârnit tot interesul atât în mine cât și în junior. Apoi a urmat o partidă de sex memorabilă, ca să ne încălzim reciproc. L-a a doua vizită pe care ai făcut-o la Craiova, atunci când aveai și colegă, fără supărare, dar nu am mai regăsit aceeași căldură și implicare. Cum vei veni acum? Ca la prima vizită, sau ca la a doua? Bunaa! Imi pare rau pentru a doua vizita, am intampinat probleme cand am venit in Craiova si de aceea eram asa. Aveam o oarecare teama si asta s a simtit in atitudinea mea. Imi pare rau.
deepfake12 Reputație: 404 Postat Aprilie 7 Oras:Mai mult pe aici Oras:Mai mult pe aici Postat Aprilie 7 Acum 6 ore, Larisssaaaa a spus: Bunaa! Imi pare rau pentru a doua vizita, am intampinat probleme cand am venit in Craiova si de aceea eram asa. Aveam o oarecare teama si asta s a simtit in atitudinea mea. Imi pare rau. Vrei te rog, sa nu-mi mai vanturi acadeaua prin fata precum unui copil?! 🤤🤤🤤 Doar mi-o arati dar nu mi-o dai! 😄😄😄 Hai odata ca nu se mai poate!😜😜 2
FakYu Reputație: 65 Postat Mai 9 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9 Draguta, se pare ca ai uitat de tot de noi. Ne-am facut sperante degeaba ca vad ca a trecut mai mult de o luna si tot nu ai mai ajuns!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum