nabelea Reputație: 8 Postat Septembrie 12 Oras:capitala Oras:capitala Postat Septembrie 12 11 hours ago, anonim01 said: Gicule, de multe ori am mers pe intuiția ta, și a fost bine. De data asta ai dat-o în bara. Ma rog, nu ai greșit nimic ca ai acordat prezumția de nevinovăție fetei. E CEA MAI MARE ȚEAPĂ pe care am luat-o anul asta. Trebuia sa o halesc și eu nu? Fraților, nu va duceți! Cei mai prost investiți 250 lei. Nu merita nici 150lei. Atitudine de centurista. Pozele sunt de acu 10 ani. De obicei nu scriu decât dacă e foarte grav, și astăzi m-am sacrificat pentru voi și va rog, nu faceți greseala mea. După ce am așteptat 40 minute, ca a fost la magazin cu taxiul, eu prost, trebuia da plec după 10, dar eu nu. Batman! am purces la acțiune. Început cu un ON slăbuț, după 2 minute vrea sa pună prezervativul pe pula jumate sculata. La insistentele mele a mai supt încă 2 minute. Pune prez se urca pe.mine. ala micu leșinat. O rog sa-l scoale sa facă oral deși nu face cim. A alternat 10 secunde cu gura 2 minute cu mana fără succes. NU RECOMAND! Fără apa caldă, fără seriozitate, cu vânătăi pe corp, probabil de la hamsia din bucătărie cu care se certa după ce am plecat va recomand sa încercați un publi, cu siguranță aveți șanse sa ieșiți mai bine. Concluzia: NU!!! Ma aștept sa comenteze pe aici ca nu mi-a sculat, ca a încercat ca nu știu ce mai știu eu sau alte minciuni. Acesta este ultimul mesaj pe acest topic și nu-i voi răspunde. Mai grav este ca vor fi cativa care ii vor lua apararea.
sens Reputație: 446 Postat Septembrie 12 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 12 Cand mai vedeti descrieri pompoase si lenjerie de 3 lei, fugiti! 1 1
Amg24 Reputație: 38 Postat Septembrie 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 12 Acum 12 ore, anonim01 a spus: Gicule, de multe ori am mers pe intuiția ta, și a fost bine. De data asta ai dat-o în bara. Ma rog, nu ai greșit nimic ca ai acordat prezumția de nevinovăție fetei. E CEA MAI MARE ȚEAPĂ pe care am luat-o anul asta. Trebuia sa o halesc și eu nu? Fraților, nu va duceți! Cei mai prost investiți 250 lei. Nu merita nici 150lei. Atitudine de centurista. Pozele sunt de acu 10 ani. De obicei nu scriu decât dacă e foarte grav, și astăzi m-am sacrificat pentru voi și va rog, nu faceți greseala mea. După ce am așteptat 40 minute, ca a fost la magazin cu taxiul, eu prost, trebuia da plec după 10, dar eu nu. Batman! am purces la acțiune. Început cu un ON slăbuț, după 2 minute vrea sa pună prezervativul pe pula jumate sculata. La insistentele mele a mai supt încă 2 minute. Pune prez se urca pe.mine. ala micu leșinat. O rog sa-l scoale sa facă oral deși nu face cim. A alternat 10 secunde cu gura 2 minute cu mana fără succes. NU RECOMAND! Fără apa caldă, fără seriozitate, cu vânătăi pe corp, probabil de la hamsia din bucătărie cu care se certa după ce am plecat va recomand sa încercați un publi, cu siguranță aveți șanse sa ieșiți mai bine. Concluzia: NU!!! Ma aștept sa comenteze pe aici ca nu mi-a sculat, ca a încercat ca nu știu ce mai știu eu sau alte minciuni. Acesta este ultimul mesaj pe acest topic și nu-i voi răspunde. Nasoala experienta...ce sa zic !🤦♂️ Dar ma fratilor...in anul 2024 dupa atatia ani de curvasareala/ experiente pe forum, mai puneti botul la asa vrajeala proasta ?! Rafinament, tari straine ...😂🤦♂️...si pozele...de centura, de la sapă.😂🤦♂️
NatalieMed Reputație: 26 Postat Septembrie 13 Telefon: 0764994131 Oras:București Disponibila Telefon: 0764994131 Oras:București Disponibila Autor Postat Septembrie 13 Bună ziua astăzi sunt disponibilă de la 15:00 până la 4:00 de dimineață,vă aștept cu drag pupici 💋😘 1 2
Tiger22 Reputație: 15 Postat Septembrie 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 13 Vezi ca venim toți , ca na ai “rafinament și eleganță “ și îți dăm 1000 de Ron / h ca 500 e prea puțin ! PS: cum comentezi experiența relatata de colegul ?
Lethal007 Reputație: -1 Postat Septembrie 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 13 Bunaa Naty am citit cele scris as dori sa trec astazi spre seara daca esti disponibila ✌️in ciuda la ceea ce se scrie tot as vrea sa vin! Am mai patit asa si am avut experiențe misto atat pe aici cat si pe publi,mai depinde si de cum este persoana 😘 Te contactez pe wapp pentru confirmare ! multumesc 2 1
NatalieMed Reputație: 26 Postat Septembrie 13 Telefon: 0764994131 Oras:București Disponibila Telefon: 0764994131 Oras:București Disponibila Autor Postat Septembrie 13 Acum 3 minute, Tiger22 a spus: Vezi ca venim toți , ca na ai “rafinament și eleganță “ și îți dăm 1000 de Ron / h ca 500 e prea puțin ! PS: cum comentezi experiența relatata de colegul ? Colegul avea o atitudine…nu vrea sa dau curs la discuție pentru ca înaintea lui mai veniseră 4 clienți de pe acest site și a fost totul super ok,cine mă va suna sau va trece pe aici va putea să își dea singur cu părerea,din punctul meu de vedere,te pup (iar despre prețuri eu spun ca cine vrea vine și plătește cine nu,e problema lui,nu oblig pe nimeni să vină cu forța) 1
gicacontra2012 Reputație: 4322 Postat Septembrie 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 13 Natalie, imi place ca ai răspuns ok și nu ai început circul, dar trebuie sa te gândești ca la 250 lei finalizarea și 500 lei ora, avem pretenții destul de mari, fiind destule fete pe forum cu preturi mai mici și servicii foarte bune, deci e concurenta mare și sa nu te mire dacă nu prea suna telefonul. 🙂 1
NatalieMed Reputație: 26 Postat Septembrie 13 Telefon: 0764994131 Oras:București Disponibila Telefon: 0764994131 Oras:București Disponibila Autor Postat Septembrie 13 Acum 5 minute, Lethal007 a spus: Bunaa Naty am citit cele scris as dori sa trec astazi spre seara daca esti disponibila ✌️in ciuda la ceea ce se scrie tot as vrea sa vin! Am mai patit asa si am avut experiențe misto atat pe aici cat si pe publi,mai depinde si de cum este persoana 😘 Te contactez pe wapp pentru confirmare ! multumesc Exact cum ai spus și tu,și asta știe orice om în parte,eu aștept să mă contactezi pe wapp răspund la video și sunt foarte atentă cu programările,te pupici 😘
NatalieMed Reputație: 26 Postat Septembrie 13 Telefon: 0764994131 Oras:București Disponibila Telefon: 0764994131 Oras:București Disponibila Autor Postat Septembrie 13 Acum 2 minute, gicacontra2012 a spus: Natalie, imi place ca ai răspuns ok și nu ai început circul, dar trebuie sa te gândești ca la 250 lei finalizarea și 500 lei ora, avem pretenții destul de mari, fiind destule fete pe forum cu preturi mai mici și servicii foarte bune, deci e concurenta mare și sa nu te mire dacă nu prea suna telefonul. 🙂 Nu este problemă,eu îmi voi respecta telefonul și dacă sună și dacă nu sună,mulțumesc pentru sfat oricum 🙂💋 1
GeluSpoitoru Reputație: -2 Postat Septembrie 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 13 Maine esti ON ?? Vreau sa trec pe la tine,care este programul?🥰 2 1
NatalieMed Reputație: 26 Postat Septembrie 13 Telefon: 0764994131 Oras:București Disponibila Telefon: 0764994131 Oras:București Disponibila Autor Postat Septembrie 13 1 oră în urmă, GeluSpoitoru a spus: Maine esti ON ?? Vreau sa trec pe la tine,care este programul?🥰 Da voi lucra și mâine,programul va fi de la 14:00 până dimineața târziu ,te aștept doar scrie-mi pe whatsapp pupici 💋💋
NatalieMed Reputație: 26 Postat Septembrie 14 Telefon: 0764994131 Oras:București Disponibila Telefon: 0764994131 Oras:București Disponibila Autor Postat Septembrie 14 Bună ziua dragilor,astăzi lucrez de la 16:00 până târziu de dimineață,aștept programări și vă aștept cu drag și plină de energie,vă pupici pe toți 💋 pitica voastră ❌🙈💋🔞❗️
NatalieMed Reputație: 26 Postat Septembrie 14 Telefon: 0764994131 Oras:București Disponibila Telefon: 0764994131 Oras:București Disponibila Autor Postat Septembrie 14 Aștept programări în seara asta,vă pupici pe toți 💋💋 1
NatalieMed Reputație: 26 Postat Septembrie 15 Telefon: 0764994131 Oras:București Disponibila Telefon: 0764994131 Oras:București Disponibila Autor Postat Septembrie 15 Bună dimineața dragilor,astăzi programul meu va fi de la ora 10:00 până la ora 00:00 vă aștept cu drag vă pupici 💋💋
Cobert210 Reputație: 3 Postat Septembrie 15 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 15 "vă așteptăm"? Poate mi-a scăpat mie ceva, dar sunteți mai mulți? Mă rog, in situația în care peștele nu este Miyagi pe Photoshop, pozele astea nu sunt vechi de 10 ani, cum zicea un coleg in singura recenzie de până acum. În ultima poza e un iPhone de dată recentă. Cu toate astea, poți să ne aștepți mult și bine. La prețuri din astea la care va aruncați toate, fără experiență, cu chiloți uzați de te zgârie pe ochi, cu vânătăi sau ce or fi in zona inghinală nu vei face multi purici pe aici. In plus, mai și ignori sfaturile pe care ți le da lumea pe aici, cu argumentul că la tine vine cine vrea. Bine, sa fie in bafta ta!
NatalieMed Reputație: 26 Postat Septembrie 15 Telefon: 0764994131 Oras:București Disponibila Telefon: 0764994131 Oras:București Disponibila Autor Postat Septembrie 15 Acum 46 minute, Cobert210 a spus: "vă așteptăm"? Poate mi-a scăpat mie ceva, dar sunteți mai mulți? Mă rog, in situația în care peștele nu este Miyagi pe Photoshop, pozele astea nu sunt vechi de 10 ani, cum zicea un coleg in singura recenzie de până acum. În ultima poza e un iPhone de dată recentă. Cu toate astea, poți să ne aștepți mult și bine. La prețuri din astea la care va aruncați toate, fără experiență, cu chiloți uzați de te zgârie pe ochi, cu vânătăi sau ce or fi in zona inghinală nu vei face multi purici pe aici. In plus, mai și ignori sfaturile pe care ți le da lumea pe aici, cu argumentul că la tine vine cine vrea. Bine, sa fie in bafta ta! Autocorectorul 😂😂,bine iti multumesc pentru sfat,o zi frumoasă să ai 💋
Super Premium ZombiuShogun Reputație: 1100 Postat Septembrie 15 Oras:buca-le Oras:buca-le Super Premium Postat Septembrie 15 Nici bine nu scăpasem de dracu', că dădusem de ta-su - abia ce-mi revenisem de la o răceală, ca să mă tragă peste scurt timp covidul înapoi în pat. Acum, cu forțele recăpătate și cu virusul eliminat complet din sistem, I'm back in the saddle again, boyz! [ Contact - Comunicare/Disponibilitate/Punctualitate ] —> FB Vorbit cu ea pe WA. De obicei lucrează seara târziu. A răspuns repede, stabilind ca ea să-mi trimită un mesaj cu o jumătate de oră înainte cu adresa exactă, unde eu am confirmat. Abordarea ei e ok în texting. [ Locație - Zonă/Salubritate/Ambianță ] —> -B Bulevardul Unirii, vis-a-vis de Zepter, înspre rond Alba Iulia. Un apartament vechiuț cu luminare adecvată, nu vei orbecăi pe acolo. Lenjeria de la pat a zis că o schimbă, dar nu pot atesta asta. N-am simțit nicio prezență nedorită înăuntru, deci n-am ce reproș să aduc privitor discreției. Per total, atmosfera a fost destul de bună pentru foot. E un pic de mizerie pe jos și m-a deranjat mult că la baie a trebuit să fac slalom printre urmele de jeguri de pe podea. Are niște perechi de papuci, dar a uitat să-mi ofere una și abia după ce am ieșit de la al doilea duș mi-a dat o pereche. Sunt suficiente geluri de duș (Dove) și o apă de gură de calitate. Prosopul era pătat - de makeup-ul ei cică. Într-adevăr, nu mirosea dubios, deci trecem cu vederea. [ Domnișoara - Înfățișare/Personalitate/Conduită ] —> -B Țigăncușă moldoveancă brunetă cu păr lung negru și desprins, drăguță la chip, puțin machiaj, sâni mici, piele fină, nu e creolă, ceva urme de vânătăi cred, care se pot vedea și în poze. E scundă dar bine proporționată, slim, nedefinită, dar destul de bună de pulă nonetheless. Întotdeauna a afișat un zâmbet cald iar abordarea sa liniștită și relaxată m-a făcut să mă simt confortabil. Cu toate acestea, când am adus în discuție problema dezordinii din baie, am observat o oarecare indiferență în reacția ei, răspunzând că va rezolva situația când va găsi timp. Cu pauze mai mari între programări, cu siguranță va găsi, ziceam eu. Mai menționase că mulți intră încălțați în baie, iar soluția mi s-a părut simplă – nu le permiți să o facă... duh. Preludiul a fost cam pe repede înainte, gen te așteaptă îmbrăcată stând în picioare, dar începe să se dezbrace peste câteva momente din proprie inițiativă, după ce-ți mângâie puțin mădularul iar FK-ul înseamnă pupici pe buze. A recunoscut că nu e fan săruturi. Pe mine nu m-a excitat deloc, nu știe să te incite (nu uitați că are GFE în meniu!). M-a lăsat cu impresia că nu își desfășoară activitatea din pasiune, ci ca și cum ar fi constrânsă de cineva, sau de anumite circumstanțe să practice acest job. [ Oral - Tehnică/Presiune/Adâncime ] —> S Am ales să fie protejat, cu prezervativ. Prestația lasă de dorit și se vede lipsa de experiență. Singurul lucru mai interesant e că se poate transforma în ceva mai hard în funcție de cum o împingi cu mâinile în venos, însă, cu cât creștea viteza de supt, cu atât simțeam disconfort mai mare din cauza dinților. Fără deep, mecanic, plictisitor, dar suficient cât să mi-o trezească din morți. [ Normal Protejat - Participație/Flexibilitate/Strâmtime ] —> S Rezistă prea puțin deasupra - nici bine nu m-am acomodat cu elasticitatea păsăricii ei (care nu mi s-a părut strâmtă), că a și vrut să schimbăm. A existat o implicare minimă în misionar asezonată cu puține priviri șăgalnice din partea ei și una sau două atingeri, și nimic mai mult. Nu prea mi-a plăcut, așa că i-am mai cerut un pic de OP, după care mi-am scos prezervativul și i-am spus să-mi facă o labă cu pula îndreptată spre ea, până i-am umplut corpul cu spermă, de a trebuit să se retragă, ca să nu se scurgă și pe pat. A fost și un mic accident că sărise și pe părul ei, dar a fost înțelegătoare și nu s-a supărat pe mine, sper. Măcar COB-ul a fost satisfăcător. [ Notă Generală - Experiență Personală/Impresii/Concluzii ] —> -B În ciuda serviciilor slăbuțe, raportându-ne la cadoul de 250 pentru un DtD de ~22 de minute, am plecat destul de mulțumit, datorită amabilității ei, că aveam chef de ciocănit și că am putut face lesne abstracție de la posibilele urme de lovituri de pe trupul ei. De recomandat doar dacă reduce considerabil tarifele. Calificative: FB = Foarte Bine, -FB = Aproape Foarte Bine, B = Bine, -B = Binișor, S = Suficient, -S = Slăbuț, I = Insuficient Notă: Evaluările de mai sus sunt personale și pot să nu reflecte realitatea obiectivă. Tratați-le cu rezervă! 8
NatalieMed Reputație: 26 Postat Septembrie 15 Telefon: 0764994131 Oras:București Disponibila Telefon: 0764994131 Oras:București Disponibila Autor Postat Septembrie 15 Acum 28 minute, ZombiuShogun a spus: Nici bine nu scăpasem de dracu', că dădusem de ta-su - abia ce-mi revenisem de la o răceală, ca să mă tragă peste scurt timp covidul înapoi în pat. Acum, cu forțele recăpătate și cu virusul eliminat complet din sistem, I'm back in the saddle again, boyz! [ Contact - Comunicare/Disponibilitate/Punctualitate ] --> FB Vorbit cu ea pe WA. De obicei lucrează seara târziu. A răspuns repede, stabilind ca ea să-mi trimită un mesaj cu o jumătate de oră înainte cu adresa exactă, unde eu am confirmat. Abordarea ei e ok în texting. [ Locație - Zonă/Salubritate/Ambianță ] --> -B Bulevardul Unirii, vis-a-vis de Zepter, înspre rond Alba Iulia. Un apartament vechiuț cu luminare adecvată, nu vei orbecăi pe acolo. Lenjeria de la pat a zis că o schimbă, dar nu pot atesta asta. N-am simțit nicio prezență nedorită înăuntru, deci n-am ce reproș să aduc privitor discreției. Per total, atmosfera a fost destul de bună pentru foot. E un pic de mizerie pe jos și m-a deranjat mult că la baie a trebuit să fac slalom printre urmele de jeguri de pe podea. Are niște perechi de papuci, dar a uitat să-mi ofere una și abia după ce am ieșit de la al doilea duș mi-a dat o pereche. Sunt suficiente geluri de duș (Dove) și o apă de gură de calitate. Prosopul era pătat - de makeup-ul ei cică. Într-adevăr, nu mirosea dubios, deci trecem cu vederea. [ Domnișoara - Înfățișare/Personalitate/Conduită ] --> -B Țigăncușă moldoveancă brunetă cu păr lung negru și desprins, drăguță la chip, puțin machiaj, sâni mici, piele fină, nu e creolă, ceva urme de vânătăi cred, care se pot vedea și în poze. E scundă dar bine proporționată, slim, nedefinită, dar destul de bună de pulă nonetheless. Întotdeauna a afișat un zâmbet cald iar abordarea sa liniștită și relaxată m-a făcut să mă simt confortabil. Cu toate acestea, când am adus în discuție problema dezordinii din baie, am observat o oarecare indiferență în reacția ei, răspunzând că va rezolva situația când va găsi timp. Cu pauze mai mari între programări, cu siguranță va găsi, ziceam eu. Mai menționase că mulți intră încălțați în baie, iar soluția mi s-a părut simplă – nu le permiți să o facă... duh. Preludiul a fost cam pe repede înainte, gen te așteaptă îmbrăcată stând în picioare, dar începe să se dezbrace peste câteva momente din proprie inițiativă, după ce-ți mângâie puțin mădularul iar FK-ul înseamnă pupici pe buze. A recunoscut că nu e fan săruturi. Pe mine nu m-a excitat deloc, nu știe să te incite (nu uitați că are GFE în meniu!). M-a lăsat cu impresia că nu își desfășoară activitatea din pasiune, ci ca și cum ar fi constrânsă de cineva, sau de anumite circumstanțe să practice acest job. [ Oral - Tehnică/Presiune/Adâncime ] --> S Am ales să fie protejat, cu prezervativ. Prestația lasă de dorit și se vede lipsa de experiență. Singurul lucru mai interesant e că se poate transforma în ceva mai hard în funcție de cum o împingi cu mâinile în venos, însă, cu cât creștea viteza de supt, cu atât simțeam disconfort mai mare din cauza dinților. Fără deep, mecanic, plictisitor, dar suficient cât să mi-o trezească din morți. [ Normal Protejat - Participație/Flexibilitate/Strâmtime ] --> S Rezistă prea puțin deasupra - nici bine nu m-am acomodat cu elasticitatea păsăricii ei (care nu mi s-a părut strâmtă), că a și vrut să schimbăm. A existat o implicare minimă în misionar asezonată cu puține priviri șăgalnice din partea ei și una sau două atingeri, și nimic mai mult. Nu prea mi-a plăcut, așa că i-am mai cerut un pic de OP, după care mi-am scos prezervativul și i-am spus să-mi facă o labă cu pula îndreptată spre ea, până i-am umplut corpul cu spermă, de a trebuit să se retragă, ca să nu se scurgă și pe pat. A fost și un mic accident că sărise și pe părul ei, dar a fost înțelegătoare și nu s-a supărat pe mine, sper. Măcar COB-ul a fost satisfăcător. [ Notă Generală - Experiență Personală/Impresii/Concluzii ] --> -B În ciuda serviciilor slăbuțe, raportându-ne la cadoul de 250 pentru un DtD de ~22 de minute, am plecat destul de mulțumit, datorită amabilității ei, că aveam chef de ciocănit și că am putut face lesne abstracție de la posibilele urme de lovituri de pe trupul ei. De recomandat doar dacă reduce considerabil tarifele. Calificative: FB = Foarte Bine, -FB = Aproape Foarte Bine, B = Bine, -B = Binișor, S = Suficient, -S = Slăbuț, I = Insuficient Notă: Evaluările de mai sus sunt personale și pot să nu reflecte realitatea obiectivă. Tratați-le cu rezervă! Multumesc pentru părerea ta sinceră și o să țin cont de orice sfat și comentariu să ai o zi frumoasă te pup 💋
NatalieMed Reputație: 26 Postat Septembrie 16 Telefon: 0764994131 Oras:București Disponibila Telefon: 0764994131 Oras:București Disponibila Autor Postat Septembrie 16 Astăzi sunt disponibilă de la 13:00 până la 2:00 ,aștept programări vă pup pe toți 💋❤️❌🔞
NatalieMed Reputație: 26 Postat Septembrie 17 Telefon: 0764994131 Oras:București Disponibila Telefon: 0764994131 Oras:București Disponibila Autor Postat Septembrie 17 Bună dimineața ,astăzi lucrez de la 12:00 până la 02:00 ,vă aștept cu drag pe toți,pupici 💋❤️
NatalieMed Reputație: 26 Postat Septembrie 17 Telefon: 0764994131 Oras:București Disponibila Telefon: 0764994131 Oras:București Disponibila Autor Postat Septembrie 17 Vă aștept în seara asta pentru programări,vă pupici pe toți,pitica voastră ❤️😘🤪🔞❌ 1
gicacontra2012 Reputație: 4322 Postat Septembrie 17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17 Colegu ZombiShogun, mersi pentru recenzie, cel puțin pe mine m ai lămurit cum sta treaba și pot sa o tai liniștit de pe lista. 🙂 1
Catalin524 Reputație: 15 Postat Septembrie 17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17 Acum 3 ore, NatalieMed a spus: Vă aștept în seara asta pentru programări,vă pupici pe toți,pitica voastră ❤️😘🤪🔞❌ 500 ora...treci la LUX!...mulțumim frumos!
Georgeandy1 Reputație: 11 Postat Septembrie 17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17 Stii ce inseamna fk sau gfe macar? nici nu oferi serviciile astea si ai scris in anunt…aduci lumea in eroare…eu zic pas pt ca nu esti sincera deloc! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum