Kriss99 Reputație: 92 Postat Septembrie 12 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Septembrie 12 Numele meu este Cristina, am 25 de ani, brunetă, prietenoasă, glumeață și dornică de noi experiențe, de astăzi 13septembrie revin cateva zile la voi în oraș 🥂 🌈serviciile mele🌈 🎀oral protejat/neprotejat (în funcție de igienă, și asta o decid eu)-în diferite poziții) ps: SE POATE FACE DUȘ LA LOCAȚIE, lucru pe care v aș ruga să îl faceți, este vara, este cald! 🎀normal PROTEJAT în diferite poziții 🎀mângâieri 🎀sărutări corporale ps: fk nu fac!! Si Nici Anal!! 🎀handjob 🎀69 🎀cunni/annilingus (pasiv) 🎀finalizare pe sâni/fund 🧩ORA la mine, va fi compusă din 2 finalizări sau 1 finalizare plus masaj de relaxare🥰 Abia aștept să vă cunosc, să interacționăm și să avem experiențe plăcute, împreună❤️ ❗️❗️Lucrez pe bază de programări pe WhatssApp! ❗️❗️Programarea ce nu este confirmată înainte cu 30/60 de minute, va fi anulată. 📍 ❗️❗️rog ca, 🎁ul să fie înmânat la începutul întâlnirii, pentru a nu avea inconveniente : 200(un număr), respectiv 350(o oră) ❗️nu accept bile, silicon, alte accesorii. ❗️fără influența alcoolului sau a altor substanțe Mai departe vă las pe voi să mă cunoașteți și să vă faceți o părere despre mine 🤗 1 5 Link spre comentariu
Kriss99 Reputație: 92 Postat Septembrie 12 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Septembrie 12 Bună dragii mei, de mâine 13 septembrie vă fac o vizită ptr prima dată în orașul vostru! Cam ce zone ați recomanda să fie mai accesibil ptr toată lumea?. Pupici vă aștept de mâine cu programări după ora 14:00😘 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6273 Postat Septembrie 12 Partajează Postat Septembrie 12 2 minutes ago, Kriss99 said: Bună dragii mei, de mâine 13 septembrie vă fac o vizită ptr prima dată în orașul vostru! Cam ce zone ați recomanda să fie mai accesibil ptr toată lumea?. Pupici vă aștept de mâine cu programări după ora 14:00😘 Rebreanu Towers 😇 1 1 Link spre comentariu
Marco44 Reputație: 3 Postat Septembrie 12 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Septembrie 12 1 oră în urmă, altmarz a spus: Rebreanu Towers 😇 Cumpăr bombe de la Putin și șterg celebrele blocuri de pe hartă 😂 North One sau ceva in nord dragă Kriss mai bine 1 1 Link spre comentariu
add Reputație: 449 Postat Septembrie 13 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 13 Acum 5 ore, Marco44 a spus: Cumpăr bombe de la Putin și șterg celebrele blocuri de pe hartă 😂 North One sau ceva in nord dragă Kriss mai bine Nu are ala bombe pt el, dar sa-ti mai deie si tie . Revenind la subiect - no FK, no CIM == hard pass Link spre comentariu
NormalSize Reputație: 55 Postat Septembrie 14 Partajează Postat Septembrie 14 Salut si bine ai venit ! Pe mine personal m-au impresionat pozele , dar avand in vedere ca suntem o un forum inceput sa citesc si sincer mi sa cam luat elanul dupa recenziile domnisoarei de pe Arad. Poate ca din punctul de vedere al dansei sunt rautacios dar decat sa fi batjocorit pe bani mai bine pe forum aici PS. critica constructiva 1 Link spre comentariu
Kriss99 Reputație: 92 Postat Septembrie 14 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Septembrie 14 Acum 7 ore, NormalSize a spus: Salut si bine ai venit ! Pe mine personal m-au impresionat pozele , dar avand in vedere ca suntem o un forum inceput sa citesc si sincer mi sa cam luat elanul dupa recenziile domnisoarei de pe Arad. Poate ca din punctul de vedere al dansei sunt rautacios dar decat sa fi batjocorit pe bani mai bine pe forum aici PS. critica constructiva Bună, mulțumesc! Te aștept să te convingi cu o programare și ai să vezi câte răutăți gratuite și câte frustrări sunt aici. Te pup 😘 Link spre comentariu
Kriss99 Reputație: 92 Postat Septembrie 14 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Septembrie 14 Bună dragii mei!Sunt disponibilă astăzi și vă aștept cu programări după ora 13:00.pupici😘 1 Link spre comentariu
shoboo Reputație: 164 Postat Septembrie 14 Telefon: [email protected] Oras:Timișoara Telefon: [email protected] Oras:Timișoara Partajează Postat Septembrie 14 Acum 9 minute, Kriss99 a spus: Bună dragii mei!Sunt disponibilă astăzi și vă aștept cu programări după ora 13:00.pupici😘 Bună în ce zonă ai locația??! Link spre comentariu
Kriss99 Reputație: 92 Postat Septembrie 14 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Septembrie 14 Acum 47 minute, shoboo a spus: Acum 57 minute, Kriss99 a spus: Bună dragii mei!Sunt disponibilă astăzi și vă aștept cu programări după ora 13:00.pupici😘 Bună în ce zonă ai locația??! Hei.Bulevardul Take Ionescu 43 Link spre comentariu
Kriss99 Reputație: 92 Postat Septembrie 15 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Septembrie 15 Bună!Ultima zi la voi în oraș!😘Va aștept cu programări până la 22:00. 2 Link spre comentariu
alexandru976 Reputație: 328 Postat Septembrie 15 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 15 On 9/13/2024 at 12:04 AM, Marco44 said: Cumpăr bombe de la Putin și șterg celebrele blocuri de pe hartă 😂 particip si eu 🤣 Link spre comentariu
shoboo Reputație: 164 Postat Septembrie 15 Telefon: [email protected] Oras:Timișoara Telefon: [email protected] Oras:Timișoara Partajează Postat Septembrie 15 Acum 9 minute, alexandru976 a spus: particip si eu 🤣 Subscriu 🤣🤣eu de mult mă rog să rămână fără apă vreo 2 săptămâni 🤣🤣dar văd ca nu merge sunt prea păcătos 😈😈😈 1 Link spre comentariu
shoboo Reputație: 164 Postat Septembrie 15 Telefon: [email protected] Oras:Timișoara Telefon: [email protected] Oras:Timișoara Partajează Postat Septembrie 15 Chiar acum, shoboo a spus: Subscriu 🤣🤣eu de mult mă rog să rămână fără apă vreo 2 săptămâni 🤣🤣dar văd ca nu merge sunt prea păcătos 😈😈😈 Rectific eu vorbeam de Rebreanu Towers aici văd ca e Take Ionescu 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum