Sari la conținut

0743548216 elena

xproject

Postări Recomandate

In lipsa de alta activitate si cu chef de ceva actiune incep sa caut pe evenimentul sa vad daca e ceva interesant. Dupa mai multe telefoane in care nu gasesc nimic interesant (nu intru in detalii) dau de domnisoara Elena. Anuntul suna cam asa:   

Bună! Sunt Elena, am 20 ani. Ofer clipe de neuitat d-lor generoşi. Ofer toate serviciile plăcute, masaj erotic şi igienă maximă. tel 0743548216

Imi raspunde o voce placuta imi comunica tarifele si serviciile si locul de unde trebuie sa o iau, nu are locatie. In 20 minute ajung in copou pe langa liceul negrutii, cand eram pe drum ma suna ea sa ma intrebe cat mai am si daca mai vin. Nu prea mi-a placut dar daca tot eram pe drum am mers mai departe. Ajung la locatia indicata o sun si coboara cam in 2 minute (macar e punctuala). O iau si mergem la locatia de ostilitati. Fata arata bine la corp, cam 1.67 - 1.70  era pe tocuri si nu prea pot estima bine, cam 52-57 Kg nici aici nu ma pricep prea bine. Dupa ce se dezbraca apre si o burtica sa zicem ca arata mult mai bine imbracata dar e ok si goala. Trecem la un oral neprotejat (nu accepta CIM) timp in care suna telefonul si rapunde, (inca un minus), dupa ce termina de vorbit continua cu oralul care e destul de ok dar fara nici un fel de artificii. Trecm la normal, si fiind destul de obosit o pun pe ea deasupra si incepe la oral e destul de stramta, merge asa putin si ii porpun sa trecem la anal. Aici incep figurile ca nu poate stat asa ca o doare ca sa ii dau incet... ce e drept e destul de stramta si se vedea ca o doare. Asa ca renunt o pun capra si ii dau normal pana la finalizare, geme destul de bine dar nu imi dau seama cat de fals. Se imbraca ii dau banii si bani de taxi si pleaca. 

Note:

Locati: la mine 

Aspect: Corp imbracata 9 dezbracata 7 la fata ii dau tot un 7 daca o vezi imbracata de la spate intorci capu dupa ea

Oral: sa zicem un 7 dar fara nici un fel de artificii, nu accepta CIM

Normal: 9 nu comenteaza si e destul de stramta + geme

anal: nu am prea reusit asa ca nu pot sa-i dau nota, e destul de stramta si e placuta la penetrat

Ofera toata asta la 70 numarul si 120 ora + eventualul taxi daca nu ai chef sa o plimbi cu masina

P.S. Nu avea prezervative dar m-ai spus de la inceput, iar la anal a cerut lubrifiant. 

• Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi

briliantule te gandesti cumva la o elena care a activat anul trecut in vara pe la il primo ?

Salut nu ma gandesc la nici o Elena care a activat vara trecuta pe la IL Primo.Nu cred ca stiu nici o elena care a lucrat anul trecut prin vara pe la il primo,stiu erau anul trecut parca 2 fete lucrau si care aveau locatie la il primo dar nu le cunosc nu cred ca o cunosc pe elena de care zici tu sau pe  accele 2 fete care lucrau si aveau locatie la il primo anul trecut. Eu am intrebat cum arata fata asta adica daca este blonda,bruneta sau roscata pentru ca as vrea sa ma intalnesc si eu cu ea luna asta.Daca o sa reusesc sa ma intalnesc cu ea luna asta o sa revin si eu cu niste informati aici pe forum despre fata asta.

Link spre comentariu

Salut , sa va explic cum sta treaba cu domnisoara , treaba e dupa cum urmeaza; Am sunat aseara pe la ora 23 mi-a raspuns destul de prompt, a mentionat ca este la un client dar ma suna ea cand termina , dupa 2-3 min ma suna inapoi si imi zice ca in 5 min ajunge acasa si ne putem vedea . Stabilim sa o iau de acasa si mergem la mine , pretul acelasi 70 nr si 120 ora dar daca vrei si anal mai pui 30 , ok merg sa o iau , pe traseu ma mai suna de cateva ori sa ma intrebe pe unde sunt , mi sa parut ciudat modul in care suna atat de des , dar sa va spun cum e cu actiunea la orizontala . Fata nu are deloc experienta , intradevar are 20 de ani dar mai are de invatat f multe , la corp arata bine e micuta si bine proportionata nota 8 , la fata 6.5 ca a venit boita cu negru la ochi de parca scapase dintr-un film cu zombi , cei drept ma cam speriat ;fata e destul de receptiva la indicatii doar ca ii place mai mult sa faca lucrurile in felul ei , adik sa foloseasca f mult cele 2 degete cu care il tine pe mitica , nu o prea umezeste ..un oral cam mecanic sa zic asa si fara nici o implicare , la normal e un pic mai bine pt ca nu comenteaza la pozitii , dar va zic e hilara fata si nu intr-un mod bun , comenteaza mult sa nu ii pui mana in par (ca mai are si alti clienti dupa si cum se duce ea ciufulita :)) ; adevarul e ca m-am amuzat copios . Eu am fost cu un prieten am platit amandoi cate un nr plus gumele si la propunerea noastra a acceptat sa ne faca pe amandoi odata , numai ca nu facea fata si am luat-o pe rand spre final . Toata treaba a durat cam o ora si ceva , doar ca nu prea mai aveam chef sa ma finalizeze avand in vedere ca facea un oral atat de rudimentar ...fara DT CIM , atentie 0 la zonele adiacente . Paarerea mea este ca daca are cineva rabdare sa o invete ar putea iesi ceva bun pana la urma , asta dupa ce mai renunta la vocabularul de cartier ..eu unu nu mai revin , am vizitat-o pe domnisoara Andreea totusi si nu pre m-as mai da cu tico dupa ce am mers cu Bmw-ul , va salut

• Like 4
Link spre comentariu

Salutare, am vizitat-o si eu de curand pe domnisoara. Am luat anuntul din evenimentul, sun..ma cheama la o pensiune in tatarasi "doi brazi" sau ceva de genul asta...undeva pe strada Eternitatea.

Ca sa nu o lungesc mult..dupa cateva telefoane date pentru indicatii destul de neclare si rugamintea ei, care a fost mai mult o cerere de a cumpara prezervative..ajung la pensiune..urc la etajul 1 fara a fi deranjat de nimeni si intru la domnita. Prima impresie a fost de wow, fata arata bine..este f tinerica ea sustinand ca are 21 de ani...eu zic spre 18..e miniona..potrivita la corp..fara sunci...cur fain, sani de juna..

Ok, intreb ce face...ce nu...zice ca de toate inafara de fk si anal..ok zic sa stau un numar pt inceput si daca e mai raman... de notat ca nu mi-a cerut banii inainte....semn bun zic eu..de unde..

Din pacate pe cat de bine arata pe atat de prost se comporta cu petitorii..si face2face si la telefon..chiar de fata cu mine i-a zis unuia la telefon ca "vrei sa vii bine..nu dute-n pula mea de labagiu)

Ca si prestatie la oral bate spre 0..o tine cu 2 degete...a nu se intelege ca o sustine...ea chiar o tine :)

La normal comenteaza ca e mare ca ea nu vrea sa oboseasca etc.. deci si aici e jale..noroc ca o ajuta aspectul.

Ce e cel mai ciudat e faptul ca in timp ce presta ma intreba in continuu daca-mi place curu` ei...daca e grasa...daca as fute-o...(probabil avea impresia ca-i fac masaj la zona inghinala..) etc..plus ca vorbeste la telefon non stop...eu nu stiu cum de am scapat nespurcat la telefon..e aeriana total fata...nu stiu ce fumeaza de felul ei...dar ceva sigur asigura starea ei de euforie.. In fine...cu greu ajungem impreuna la concluzia ca voi finaliza pe sanii ei (in alta parte nu vrea) ..si cand se intampla fapta...imi zice pe un ton mirat... Vaaaai ...dar eu aici dorm! ...m-am amuzat copios...i-am dat 70lei si am plecat..

Note:

Locatie: 7 -  camera de motel...FARA BAIE..probabil era doar una pe etaj...

Aspect:  9+ -aspect de pustoaica de liceu..din punctul meu de vedere la corp e mai mult decat ok

Oral:      4   nu stie ce face..nu vrea sa invete

Normal:  6  comenteaza, nu se implica...singurul plus mare e ca e f stramta

GFE      2  e de pe alta planeta...plus ca ...doamne fereste sa nu vrei sa vii la ea ca imediat trage concluzia ca esti un labagiu!

Igiena    9 ..venise de la dus cand am ajuns la ea...a iesit sa mearga la dus cand am plecat. Ah...clientul se igienizeaza cu servetele.

Eu nu o recomand..trebuie sa fii extrem de zen sa mergi la ea doar pt cum arata...si in privinta asta...ce-mi place mie nu place tuturor.

Spor!

• Like 11
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...