Sari la conținut

De evitat !!! Stop bruneta pentru pentru tine 0799561021

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi
  • Oras:Pe taramul Viselor
  • Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi
  • Oras:Pe taramul Viselor

Acum ceva zile in lipsa a ceva nou si mai pe cerintele mele si gustul meu am zis sa imi incerc norocul cu publi24 ca nu am mai incercat de mult, si din cand in cand mai gasesti si la nimereala ceva ok.

Am dat peste o bruneta cu poze reale dar care lasa de dorit... mentionez ca are 3 anunturi, nu aruncati banii degeaba la ea.

Povestea pe scurt, am sunat dupa ce ma aburit si ma facut sa o astept ca e la masa ca nu stiu ce, noroc ca avea locatia langa mine la 5 min, am platit o ora 400 de lei din care nu merita nici 100 de lei, cere 100 lei extra pentru cim, e pusa pe fastfuck, tiganca dar nu asta e problema, am mai vazut tiganci de nota 10, oralul a fost asa si asa cu mana ajutat nu o ia decat un sfert, hai jumate...rece in comportament, dupa nici 5 min de sex normal incepuse sa spuna sa incerc sa imi dau drumu in ciuda faptului ca luasem o ora, mare TEAPA, in pozitia capra ea statea pe telefon, lipsa de respect total, i-am spus sa se duca pe drumul ei.

STOP! Sunt bruneta perfecta pentru tine! Pitesti - Matrimoniale (publi24.ro)

• Like 2
  • Mersi 1

” if i make you my emotional home .. i give you the power to make me homeless. Because on the day you decide to abandon me, betray me, hurt me, and i've put my emotional eggs in your basket, i've put all my emotional dependence in your bank, i've put my emotional wellbeing in your hands, and you abandon me, reject me, betray me, i am rendered instantly homeless in that moment, it's like i was kicked onto the streets ...i have no address because you were my address, you were my home ..”

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...