beckaRebe Reputație: 915 Postat Septembrie 18 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Partajează Postat Septembrie 18 Bună băieți, Aș vrea să vă fac o surpriză plăcută😇, zic eu, dar nu găsesc cazare niciunde. Zonele bune le știu, un număr de telefon în privat m-ar ajuta. Mulțumesc anticipat. Vă pup de nu vă vedeți💋. PS. Cel care mâ ajută primește porție dublă de săruturi. Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14145 Postat Septembrie 18 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Septembrie 18 Acum 6 minute, beckaRebe a spus: PS. Cel care mâ ajută primește porție dublă de săruturi. Pentru asa ceva, te-as lasa in apartementul meu...care e gol. Insa trebuie sa o intreb pe nevasta-mea. Iti dau un semn dupa ce vorbesc. 😁 P.S. Din pacate nu pot sa te ajut, dar abia te astept in Timisoara. Sper sa gasesti cazare cat mai repede. 1 Link spre comentariu
po2024ve Reputație: 674 Postat Septembrie 18 Oras:Sud Oras:Sud Partajează Postat Septembrie 18 Acum 2 ore, beckaRebe a spus: PS. Cel care mâ ajută primește porție dublă de săruturi. Nu , ms ...am combinație cu @unsuflet🤣🤣🤣🤣 2 Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1842 Postat Septembrie 18 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Septembrie 18 Acum 5 minute, po2024ve a spus: Nu , ms ...am combinație cu @unsuflet🤣🤣🤣🤣 Imi spui si mie ce combinație am semnat? Nu recunosc nimicnici in fața..., probabil eram beat, deși asta se intampla f rar, dar s-a intâmplat fix când negociam cu tine🤣. 2 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3756 Postat Septembrie 18 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Septembrie 18 Acum 2 ore, beckaRebe a spus: Bună băieți, Aș vrea să vă fac o surpriză plăcută😇, zic eu, dar nu găsesc cazare niciunde. Zonele bune le știu, un număr de telefon în privat m-ar ajuta. Mulțumesc anticipat. Vă pup de nu vă vedeți💋. PS. Cel care mâ ajută primește porție dublă de săruturi. Tu poți merge pe Rebreanu 😇 1 1 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6256 Postat Septembrie 18 Partajează Postat Septembrie 18 1 hour ago, Cozonac77 said: Tu poți merge pe Rebreanu 😇 Tu nu te baga 3 hours ago, beckaRebe said: Bună băieți, Aș vrea să vă fac o surpriză plăcută😇, zic eu, dar nu găsesc cazare niciunde. Zonele bune le știu, un număr de telefon în privat m-ar ajuta. Mulțumesc anticipat. Vă pup de nu vă vedeți💋. PS. Cel care mâ ajută primește porție dublă de săruturi. Cam pe cand ai vrea sa vi? Eu nu pot trimite PM...dar ai incercat la cel de la xcity de la etajul 15, oare? Au mai fost fete acolo si pare disponibil 😇 1 1 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3756 Postat Septembrie 18 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Septembrie 18 1 oră în urmă, altmarz a spus: Tu nu te baga N-am de gând. Am încercat odată, mi-a fost suficient 🥲 Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat Septembrie 18 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 18 Acum 2 ore, altmarz a spus: Tu nu te baga Cam pe cand ai vrea sa vi? Eu nu pot trimite PM...dar ai incercat la cel de la xcity de la etajul 15, oare? Au mai fost fete acolo si pare disponibil 😇 Am primit ajutor mai multe numere de tel de la o colegă tare drăguță. Anunț când găsesc liber. Până atunci unge lanțul la bicicletă🤣🤣🤣. 1 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3756 Postat Septembrie 18 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Septembrie 18 Acum 10 minute, beckaRebe a spus: Am primit ajutor mai multe numere de tel de la o colegă tare drăguță. Anunț când găsesc liber. Până atunci unge lanțul la bicicletă🤣🤣🤣. Cine e colega aia drăguță? 🥰 E blondă sau brunetă? Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat Septembrie 18 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 18 Acum 3 minute, Cozonac77 a spus: Cine e colega aia drăguță? 🥰 E blondă sau brunetă? Eu nu sunt rea și îți răspund: blondă😍. Link spre comentariu
GlenQuagmire Reputație: 48 Postat Septembrie 18 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 18 Pregătesc fularul? 🥺 1 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3756 Postat Septembrie 18 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Septembrie 18 Acum 1 minut, beckaRebe a spus: Eu nu sunt rea și îți răspund: blondă😍. Mulțumesc 🥰 Îmi retrag cuvintele, Nu te du pe Rebreanu 😇 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14145 Postat Septembrie 18 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Septembrie 18 Acum 5 minute, Cozonac77 a spus: Mulțumesc 🥰 Îmi retrag cuvintele, Nu te du pe Rebreanu 😇 Aici puteam sa-ti dau și eu minus...dar nu sunt atât de fără inima ca și tine.😁 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3756 Postat Septembrie 18 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Septembrie 18 Acum 3 minute, nellu2012 a spus: Aici puteam sa-ti dau și eu minus...dar nu sunt atât de fără inima ca și tine.😁 Îți dau eu... Mâine. Ai răbdare 😇 1 Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14145 Postat Septembrie 18 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Septembrie 18 Acum 1 minut, Cozonac77 a spus: Îți dau eu... Mâine. Ai răbdare 😇 De mâine nu mai scriu nimic. Retro nu ai voie sa dai. E împotriva regulamentului. 😁Fac plângere la Pisicut. Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat Septembrie 19 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 19 Acum 11 ore, GlenQuagmire a spus: Pregătesc fularul? 🥺 Dada Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6256 Postat Septembrie 19 Partajează Postat Septembrie 19 15 minutes ago, beckaRebe said: Dada Sper ca nu vii, in alea 3-4 zile, in care nu sunt pe aici 🤣 Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat Septembrie 19 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 19 Chiar acum, altmarz a spus: Sper ca nu vii, in alea 3-4 zile, in care nu sunt pe aici 🤣 Care-s alea😆? Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6256 Postat Septembrie 19 Partajează Postat Septembrie 19 Just now, beckaRebe said: Care-s alea😆? Incepand din weekend-ul asta, pana pe la jumatea saptamanii maxim... Spune ca ne-am nimerit 🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 19 Partajează Postat Septembrie 19 4 minutes ago, altmarz said: Sper ca nu vii, in alea 3-4 zile, in care nu sunt pe aici 🤣 Bineinteles ca nu... Isi programeaza fata vizita fix dupa programul tau Ca ea nu vine la Timisoara sa faca bani, ca si asa e bogata si are destui, vine special sa te cunoasca pe tine, ca esti un zeu PS: Imi cer scuze, dar nu ma pot abtine cand vad balacareli din astea pe aici PS2: S-o astepti direct cu inelul si s-o ceri de nevasta cand vine! Link spre comentariu
sange_latin Reputație: 784 Postat Septembrie 19 Telefon: 096⁶8 Oras:Timisoara Telefon: 096⁶8 Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 19 Acum 18 ore, beckaRebe a spus: Bună băieți, Aș vrea să vă fac o surpriză plăcută😇, zic eu, dar nu găsesc cazare niciunde. Zonele bune le știu, un număr de telefon în privat m-ar ajuta. Mulțumesc anticipat. Vă pup de nu vă vedeți💋. PS. Cel care mâ ajută primește porție dublă de săruturi. Îți recomand! https://maps.app.goo.gl/zWLRSWkHNsCjJ7rH7 OLYMPUS Residence! Este o agenție de închiriat apartamente ce dețin un bloc întreg in zona AEM 1 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6256 Postat Septembrie 19 Partajează Postat Septembrie 19 11 minutes ago, NewShadow said: Bineinteles ca nu... Isi programeaza fata vizita fix dupa programul tau Ca ea nu vine la Timisoara sa faca bani, ca si asa e bogata si are destui, vine special sa te cunoasca pe tine, ca esti un zeu PS: Imi cer scuze, dar nu ma pot abtine cand vad balacareli din astea pe aici PS2: S-o astepti direct cu inelul si s-o ceri de nevasta cand vine! Vezi sa nu te retin cu balacarelile mele... Hai bre, sa facem diferenta intre a face caterinca si a ne lua in serios... Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6256 Postat Septembrie 19 Partajează Postat Septembrie 19 13 minutes ago, NewShadow said: PS2: S-o astepti direct cu inelul si s-o ceri de nevasta cand vine! Doar daca face niste clatite... @beckaRebe te bagi? 🤣 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum