Sari la conținut

❣️❣️NICO❣️❣️0759751686

Postări Recomandate

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Salutare !

Am fost si eu la Nico recent - mai ales ca luasem o mica tzapa in apropiere.

Comunicare rapida si eficienta prin whatsapp - disponibila in 35 de minute. Strada T. Mihali.

Am gasit usor locul si imi deschide usa o domnisoara tanara intr-o tinuta sexi. Ce pot sa zic e ca Nico e chiar bomba ! In special la fatza. Cred ca asta mi-a placut cel mai mult. E tare fumusica si prietenoasa. M-a servit cu un pahar de apa, am mai povestit una alta. E simpatica. Apoi dus si hopa in dormitor unde ma astepta dezbracata.

Are corp fain, sanii mai inspre mici poate dar suuper ok - ai ce tine si ce prinde in mana. Cum zicea colegul, poate is o idee mai moi dar nu e deranjant deloc, din contra - stau unde trebuie. Tatuaje, corp slim, fund bombat, ce sa mai zic - chiar ok totul nimic de reprosat insa super mega puncte bonus pentru fatza, GFE si FK (cu niste buze destul de mari).

Un oral, FOARTE cinstit - nimic de obiectat si aici apoi am inceput cu un LOT si finalizat cu un misionar. NP-ul e de asemenea super bun. Pare sa chiar fie acolo cu tine. Inca atunci cand am schimbat parca am vazut pe fata ei un fel de "daca vrei schimbam, dar era chiar bine" . Cand am terminat, tot asa, m-a mai tinut imbratisat, fara graba fara nimic. Deci GFE chiar bun bun !

Clar top si clar de recomandat. Cred ca e pe undeva in top 10 global pentru mine.

Note:

Aspect: 10 foarte draguta la fatza. Corp slim parca

ON: 8 . chiar bun

NP: 10 . implicata, fara graba, mult GFE, FK

Pret: 200

Door-To-Door: 20 min.

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...