Sari la conținut

‪VivianeCj 0750495616

Postări Recomandate

• Telefon: ‪+40750495616‬
  • Oras:Cluj Napoca
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 5 ore, maxanonimus1 a spus:

:) se putea ca marele mocuru sa nu poleze pe aici? se putea o pula. asta stie tot. tot ce misca-n tara asta, raul , ramaul, e prieten doar cu el. toxicul pulii! cum il mai suportati ma? pe asta ce stie tot, intervine peste tot. el stie cine e 'inteljent' , de parca noi nu am vedea ce e evidemnt in plm. imi vine sa borasc cand cans vad interventiile acestui sconcs. deci labarul asta, NU o viziteaza insa abereaza. wtf? baaaa, mocurule, mai lasa-ne in plm cu cacaturile tale. esti penibil.

E atâta război în lume: mai degrabă faceți dragoste, nu război ! 😋🫣

Link spre comentariu
  • VivianeVogue a schimbat titlul în ‪VivianeCj 0750495616
  • Oras:Pizdeia
  • Oras:Pizdeia
On 9/30/2024 at 7:50 PM, VivianeVogue said:

E atâta război în lume: mai degrabă faceți dragoste, nu război ! 😋🫣

13 hours ago, VivianeVogue said:

Bună dimineața! Nu mai sunt. 

:) no zi si tu. cu cine? daca tu ai parasit centrul galaxiei, Cluj, acest bleah al Transilvaniei. Acu cand Boc aduce cartitele si fake si metro' , tu ai plecat! Nu se face asa ceva! Se face dragoste 'dir' Viviane! Asa ca , hai inapoi! 🤗

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
La 01.10.2024 la 23:56, maxanonimus1 a spus:

:) no zi si tu. cu cine? daca tu ai parasit centrul galaxiei, Cluj, acest bleah al Transilvaniei. Acu cand Boc aduce cartitele si fake si metro' , tu ai plecat! Nu se face asa ceva! Se face dragoste 'dir' Viviane! Asa ca , hai inapoi! 🤗

Am venit 🙈

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 14 minute, maxanonimus1 a spus:

pfuu. am vazut ca e mare dezbarere pe Timisoara. Acum lasand gluma, chiar esti in Cluj?

Ajung la 15:30

Link spre comentariu

Din discutii si din reply-urile astea ce le da pe aici cred ca are niste probleme la mansarda, cu toate aerele astea de intelectuala. Suntem pe un forum pentru curve in plm nu la un seminar la facultatea de filozofie.

Mi se pare extrem de lame sa te tot bagi in polemici pe forum. Zi in plm ce oferi, detalieaza clar si la revedere. Daca ceri suma X asuma-ti, nu tre sa te justifici. Mai e si faza cu pozele - is ale ei, nu-s? Nu se mai intelege nimic de pe topicu asta cu ZERO recenzii.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Anunț de interes public ! 😋

Este scoasă opțiunea de 30 min din listă.

Va fi doar opțiunea de o oră / 500 lei.

- Fără apeluri, doar mesaj - ( blochez numerele care sună )

Este de preferat să specificați orașul când doriți să faceți programarea. ( îmi scriu și din alte orașe )

Programul este doar între orele 09:00 - 22:00.  Cine nu respectă intervalul orar primește block.   *Exceptie de la program este probabil să fac doar pentru musafirii care m-au vizitat deja. 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 11 minute, alintosc a spus:

Din discutii si din reply-urile astea ce le da pe aici cred ca are niste probleme la mansarda, cu toate aerele astea de intelectuala. Suntem pe un forum pentru curve in plm nu la un seminar la facultatea de filozofie.

Mi se pare extrem de lame sa te tot bagi in polemici pe forum. Zi in plm ce oferi, detalieaza clar si la revedere. Daca ceri suma X asuma-ti, nu tre sa te justifici. Mai e si faza cu pozele - is ale ei, nu-s? Nu se mai intelege nimic de pe topicu asta cu ZERO recenzii.

Și atunci ce cauți aici? Disperi ca ai primit block? Nu dispera, ai femei multe în Cluj. Succes! 

Link spre comentariu
8 minutes ago, VivianeVogue said:

Este de preferat să specificați orașul când doriți să faceți programarea. ( îmi scriu și din alte orașe )

Programul este doar între orele 09:00 - 22:00.  Cine nu respectă intervalul orar primește block.   *Exceptie de la program este probabil să fac doar pentru musafirii care m-au vizitat deja. 

I rest my case. :))

Mesajul era pt ceilalti draguta, nu pentru tine. Sa nu uitam care e scopul acestui forum.

Link spre comentariu
17 minutes ago, alintosc said:

Domnișoara a citit 2 cărți de dezvoltare personală in ultimul timp și consideră ca a evoluat de la stadiul de ființă bipedă subdezvoltată cerebral. Se așteaptă să vina fraierii, pardon 'cei care vor sa fută, nu să vorbeasca' si sa decarteze 500 ron, fără poze reale sau servicii, dar și fără experiență în domeniu.

Există o vorbă în popor, nu e prost ăla care cere, prost e ăla care plătește. Dar sunt sigur că se vor găsi câțiva clienți, spor la bani îi urez domnișoarei, toate cele bune.

• Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 5 minute, excrocsentimental a spus:

E nebună fata asta. 

Pentru că ai primit block, după ce mi-ai umplut whatsapp-ul cu mesaje tura trecută că ba vii, ba nu vii?

Întrebi din senin ce părere aș avea să fumezi la mine când știi clar că nu e casa mea și specifică clar orice hotel sau apartament în regim hotelier că nu se fumează, o sucești apoi că de fapt era țigară cu tutun și eu sunt aia nebună. Atunci bucură-te că nu ai pierdut timpul cu o nebună.

Toate cele bune! IMG_0535.jpeg.1ca89589a9694b6bd152792bba76cfca.jpeg

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 6 minute, excrocsentimental a spus:

Nu sunt eu ăla. Eu am zis ca vin la 15:30 pana la 16. Glumeam oricum. În fine.  

Nu există nimeni care să fi cerut 30 minute, mai ales că am tăiat din listă opțiunea de 30 minute.

Sunteți 2 blocați astăzi. Unul mult mai devreme și altul când ai scris aici pe forum.

Succes la alte femei și o zi bună ! 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
1 oră în urmă, AdonisTATE a spus:

Domnișoara a citit 2 cărți de dezvoltare personală in ultimul timp și consideră ca a evoluat de la stadiul de ființă bipedă subdezvoltată cerebral. Se așteaptă să vina fraierii, pardon 'cei care vor sa fută, nu să vorbeasca' si sa decarteze 500 ron, fără poze reale sau servicii, dar și fără experiență în domeniu.

Există o vorbă în popor, nu e prost ăla care cere, prost e ăla care plătește. Dar sunt sigur că se vor găsi câțiva clienți, spor la bani îi urez domnișoarei, toate cele bune.

Fanul lui Tate, te-ai încurcat în cuvinte 😂😂😂😂

Uite o informație pe care n-ai s-o găsești la Tate: cultura generală nu o iei din cărți de dezvoltare personală 🤭

Încercarea asta lamentabilă de a-i face prosti pe cei care aleg să mă viziteze e un argument perfect pentru nivelul tău de inteligență. Dar e ok, bine ca ești biped 😋

Succes și ție ! 

Link spre comentariu
Acum 8 minute, VivianeVogue a spus:

Nu există nimeni care să fi cerut 30 minute, mai ales că am tăiat din listă opțiunea de 30 minute.

Sunteți 2 blocați astăzi. Unul mult mai devreme și altul când ai scris aici pe forum.

Nu am cerut 30 min.  Ai zis ca ajungi la 15:30. Apoi ai zis ca ai programare la ora 16. Iar eu am glumit ca vin de la 15:30 la 16. 

Link spre comentariu
Acum 14 minute, VivianeVogue a spus:

Și opțiunea de 30 min tăiată din listă a fost după discuția mea cu tine. Furi curent 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 30 minute, excrocsentimental a spus:

Și opțiunea de 30 min tăiată din listă a fost după discuția mea cu tine. Furi curent 

Atunci ești celălalt. Scuze pentru confuzie 😋

Bun, să îți explic de ce ai primit block. Când m-ai vizitat deja și ne cunoaștem, îți poți permite să mă abordezi așa. Altfel, te voi cataloga drept “pierdere de vreme”, pentru că sunt mulți care vor doar să-mi piardă vremea. Am niște filtre, cum și voi aveți niște filtre. E posibil filtrele mele să greșească câte o dată, să blocheze un om care este totuși un bărbat deosebit. Îmi asum acest risc, pentru că țin foarte mult să nu mă întâlnesc cu oricine.

Aveți impresia că numai voi scrieți, când de fapt scriu mulți. Apoi, eu nu sunt aici să stau toată ziua să răspund mesajelor pe telefon, care n-au legătură cu anunțul, când mai am și alte lucruri de făcut. Eu nu sunt nici sclava cuiva să am obligația să fac oricui pe plac. Fac pe plac musafirilor mei când sunt în vizită la mine. Atât!

Din cum sunt abordată în primul mesaj, îmi dau seama dacă vreau să am legătură cu un om sau nu.

Acum, sunt convinsă ca nu mori pentru că te-am blocat, dar dacă tot ești așa un bărbat deosebit, nu crezi că este înjositor să recurgi la asemenea remarci, doar pentru simplul fapt că o femeie nu te dorește? Eu zic că e urât ca bărbat să faci asta. Acum, poate respiri 5 secunde și te gândești dacă am dreptate sau nu. 
Îți doresc o zi frumoasă! 🤗IMG_0537.jpeg.38c7db997ad9dcf377300c56a2d3c18f.jpegIMG_0538.jpeg.ff4cd6a270ec923bc2d06e86241e8f7e.jpegIMG_0539.jpeg.ca25b9a07a2f2880156e5628ad5d6141.jpeg

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 2 ore, VivianeVogue a spus:

Sunt în Cluj până duminică dimineața la ora 11:00 😋

Link spre comentariu
Acum 9 minute, VivianeVogue a spus:

Atunci ești celălalt. Scuze pentru confuzie 😋

Bun, să îți explic de ce ai primit block. Când m-ai vizitat deja și ne cunoaștem, îți poți permite să mă abordezi așa. Altfel, te voi cataloga drept “pierdere de vreme”, pentru că sunt mulți care vor doar să-mi piardă vremea. Am niște filtre, cum și voi aveți niște filtre. E posibil filtrele mele să greșească câte o dată, să blocheze un om care este totuși un bărbat deosebit. Îmi asum acest risc, pentru că țin foarte mult să nu mă întâlnesc cu oricine.

Aveți impresia că numai voi scrieți, când de fapt scriu mulți. Apoi, eu nu sunt aici să stau toată ziua să răspund mesajelor pe telefon, care n-au legătură cu anunțul, când mai am și alte lucruri de făcut. Eu nu sunt nici sclava cuiva să am obligația să fac oricui pe plac. Fac pe plac musafirilor mei când sunt în vizită la mine. Atât!

Din cum sunt abordată în primul mesaj, îmi dau seama dacă vreau să am legătură cu un om sau nu.

Acum, sunt convinsă ca nu mori pentru că te-am blocat, dar dacă tot ești așa un bărbat deosebit, nu crezi că este înjositor să recurgi la asemenea remarci, doar pentru simplul fapt că o femeie nu te dorește? Eu zic că e urât ca bărbat să faci asta. Acum, poate respiri 5 secunde și te gândești dacă am dreptate sau nu. 
Îți doresc o zi frumoasă! 🤗IMG_0537.jpeg.38c7db997ad9dcf377300c56a2d3c18f.jpegIMG_0538.jpeg.ff4cd6a270ec923bc2d06e86241e8f7e.jpegIMG_0539.jpeg.ca25b9a07a2f2880156e5628ad5d6141.jpeg

Mulțumesc ! O zi frumoasă și ție 

• Mersi 1
Link spre comentariu

3 hours ago, VivianeVogue said:

Fanul lui Tate, te-ai încurcat în cuvinte 😂😂😂😂

Uite o informație pe care n-ai s-o găsești la Tate: cultura generală nu o iei din cărți de dezvoltare personală 🤭

Încercarea asta lamentabilă de a-i face prosti pe cei care aleg să mă viziteze e un argument perfect pentru nivelul tău de inteligență. Dar e ok, bine ca ești biped 😋

Succes și ție ! 

Nu mă deranjează nici prețul tau, nici serviciile, fiecare își face business-ul cum consideră mai corect. 

Dacă ai un vocabular mai dezvoltat , nu denotă cultură generală, poți căuta definiția întâi.Dar atitudinea asta de superioritate fata de posibilii tăi clienți, cand putem trage usor concluzia ca nu esti o persoana cu un coeficient de inteligență ridicat, datorită profesiei si principiilor în primul rând. Forumul asta funcționează pe recomandările clienților, in momentul in care ai plătit abonamentul, pentru asta presupun ca l-ai plătit, ca ulterior să spui că nu vrei recenzii. Tratezi clientul ca pe un cerșetor de la colț, 0 implicare din partea ta, fara poze sau experienta precedentă.

Si sunt oricand dispus la o discuție cu tine să iti dovedesc nivelul de inteligenta la care te situezi, unul mult mai jos decât îl consideri, desigur, cu plată pentru că eu am reușit din punct de vedere financiar, fără sa ma vând domnilor. Cum am spus, iti urez succes, încă așteptăm toți un review de la cineva care te-a vizitat, după răspunsurile de pe forum ai foarte mult timp liber. 

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...