boss42 Reputation: 163 Posted September 26 Posted September 26 din ce am citit pe alte orase pozele par reale, dar recenziile diferă, cu plusuri si minusuri. daca cineva dintre noi o viziteaza, poate lasă o recenzie. am avut o discutie cu ea pe w' ap, parea ff sictirită ca i-am solicitat sa- mi comunice serviciile si tarifele . aere de sudista (cred). ciocane tari tuturor
hunterwhore Reputation: 4713 Posted September 26 Posted September 26 Acum 55 minute, boss42 a spus: din ce am citit pe alte orase pozele par reale, dar recenziile diferă, cu plusuri si minusuri. daca cineva dintre noi o viziteaza, poate lasă o recenzie. am avut o discutie cu ea pe w' ap, parea ff sictirită ca i-am solicitat sa- mi comunice serviciile si tarifele . aere de sudista (cred). ciocane tari tuturor Colegu boss42, ești unu bătrân pe aci, pune-i și link-ul de pe publi și măcar un topic aici, sa-l vedem și noi. 2
boss42 Reputation: 163 Posted September 26 Author Posted September 26 colegu, daca introduci nr de telefon pe Google, găsesti mai multe linkuri. numai bine
Membru Premium papura voda Reputation: 1694 Posted November 3 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Posted November 3 Ați lăsat-o nerezolvată? Documentarea și doamna! 😊😊😊
hunterwhore Reputation: 4713 Posted November 3 Posted November 3 Acum 2 ore, papura voda a spus: Ați lăsat-o nerezolvată? Documentarea și doamna! 😊😊😊 Asa sint albanezii , colegu,,,,😄 1 2
Recommended Posts