hateru Reputation: 442 Posted Tuesday at 07:22 PM Oras:Arad Oras:Arad Share Posted Tuesday at 07:22 PM 30 minutes ago, Leeonidas said: Pai tu.la Mara ai scos în evidență că nu-i bun 🤔 am fost de patru ori și mai merg ,e singura care mă poate liniști și că aspect fizic și comportament in pat 😁. Tot timpul mă laud 🤣🍻 Pai daca nu fost bine, ce dracu' sa zic? Ma bucur ca pentru tine e ok, dar la mine nu a fost. 21 minutes ago, anthonio said: Și eu mă așteptam la Becka🥲 Loreee doar un vot🤦😂 nu apreciază lumea cei bun🤷 Ce e bun pentru tine, nu e neaparat sa fie bun si pentru mine! In general vorbesc....Lore e buna si pentru mine. Probabil nu are multi fani pe forum. 20 minutes ago, anthonio said: @Xbibi măcar un gest mic de mulțumire poți lăsa aici 🙏🤣 Vezi ca ai gresit persoana 🤣🤣🤣 18 minutes ago, mrwick said: @hateru Bineînțeles că merită Eliza! E o fată cum rar găsești in domeniul ăsta. Are tot pachetul ( frumusețe, corp, prin felul cum vorbește, cum se comportă, bunul simț etc) Asa e, chiar merita! Link to comment
anthonio Reputation: 2490 Posted Tuesday at 07:27 PM Oras:Arad Oras:Arad Share Posted Tuesday at 07:27 PM Acum 22 minute, mrwick a spus: Multe vrei și tu🤣🤣, nu are ea timp de membrii forumului ca să le mulțumescă la cei care au votato😂😂 Doar am văzut că ne urmărește 🤣🤣🤣 Link to comment
anthonio Reputation: 2490 Posted Tuesday at 07:29 PM Oras:Arad Oras:Arad Share Posted Tuesday at 07:29 PM Acum 5 minute, hateru a spus: Asa e, chiar merita! Ea chiar merită, dacă reușește să se înțeleagă cu semaka are ceva special🙊 Link to comment
Leeonidas Reputation: 133 Posted Tuesday at 07:47 PM Oras:Romania Oras:Romania Share Posted Tuesday at 07:47 PM Acum 3 minute, anthonio a spus: Ea chiar merită, dacă reușește să se înțeleagă cu semaka are ceva special🙊 Da ce pula mea are ,semaka, e bulangiu 🙊,Nu fetele sunt bukangoice adică prostituate cum îmi place mie sa le zic.. Pai sai spună la @unsuflet și la @flx ce și cum ne-am futut 🤣 și ție că sa blond și nu brunet 😁...o mizerie de om laudatio futetio cum vreți . 1 Link to comment
anthonio Reputation: 2490 Posted Tuesday at 07:59 PM Oras:Arad Oras:Arad Share Posted Tuesday at 07:59 PM Acum 11 minute, Leeonidas a spus: Da ce pula mea are ,semaka, e bulangiu 🙊,Nu fetele sunt bukangoice adică prostituate cum îmi place mie sa le zic.. Pai sai spună la @unsuflet și la @flx ce și cum ne-am futut 🤣 și ție că sa blond și nu brunet 😁...o mizerie de om laudatio futetio cum vreți . 🤣🤣🤣 Ce te-ai aprins in halul ăsta 😂😂😂 Link to comment
Leeonidas Reputation: 133 Posted Tuesday at 08:01 PM Oras:Romania Oras:Romania Share Posted Tuesday at 08:01 PM Chiar acum, anthonio a spus: 🤣🤣🤣 Ce te-ai aprins in halul ăsta 😂😂😂 Nu m-am aprins 🤣🤣. Asta e adevărul🤣 Link to comment
unsuflet Reputation: 1694 Posted Wednesday at 03:54 AM Oras:Ar Oras:Ar Author Share Posted Wednesday at 03:54 AM Eldiavolo a fost cu ideea, eu am pus-o in practică fiindcă am avut timp și cunoștiințele necesare aplicării ei. Vă rog nu mai faceți insinuări aiurea, totul a fost transparent in măsura in care permite site-ul nimfomane, iar voturile au fost numărate corect, se poate verifica oricând. 1 Link to comment
Recommended Posts