Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut! intrucat sunt un mare fan al sanilor mari (care barbat nu e?), am cautat pe AT anunturi cu fete cu busturi impresionabile si am gasit cateva chiar foarte ieftine, cum ar fi cea de aici:

 

http://www.anuntul.ro/anunt/DACA_te_plictisesti_si_nu_ai_ce_face_atunci_te_invit_la_mine_in_dormitor_pentru_3076754

 

Am cautat nr ei de telefon prin threadurile de aici dar nu am avut succes. 80 de lei cu 2 finalizari mi se pare un pret super. A fost cineva la ea, poate sa ne spuna cum e (cu toate detaliile)?As mai avea cateva dar nu stiu cum sa fac: sa le postez pe toate intr-un thread sau separat?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Chiar nu a fost nimeni la tzatzoasa asta? BRUNETA, sanisori sunt jucausi, gurita e fierbinte si te asteapta sa-ti guste dulceata, doua finalizari intr-o ora, discretie asa cum iti place, suna-ma si nu vei regreta, 23 Aug 11:00 0761.202.036 Pret 80L/ora

post-2464-133409697871_thumb.jpg

post-2464-133409697872_thumb.jpg

Link spre comentariu
Intr-adevar e cam ieftina ! Am fost si eu la una de 80 lei , arata cat de cat ok dar cand o sugea se uita la TV :P Am terminat si am plecat , puteam sa mai raman dar mi s-a luat :) :) Asa ca probabil nu o sa se implice f mult , asta in caz ca e adevarat anuntul si pretul. Bafta
Link spre comentariu

Am fost si eu la ea de 2 ori, acum vad ca nu mai are anunt, cred ca nu mai e valabil, cam uratica fata dar are tate mari, si asta mi-a placut, cu toate ca nu sunt cele mai frumoase tate. La primul numar i-am dat-o doar intre tate, dupaia am pus-o sa o suga, imi place stilul ei de a o suge cum da limbi pe ea si pe coaie repede, nu se mai opreste, a 2-a oara cand am fost nu a vrut sa porneasca aerul conditionat ca zicea ca raceste, si era destul de cald am transpirat tot pe ea in timp ce i-o dadeam la balcoane, si la al 2-lea numar nu am mai terminat ,dar m-a tinut o ora fata cred ca a supto vreo 25 min dar nu imi mai venea mie.Locatie la romana peste strada de kfc in blocul cu diverta (parca?).A si are o pata ciudata neagra pe burta, ce o fi aia ? cred ca e gen alunita, dar nu prea e iesita in relief, dimensiune aproximativ cat un capac de cola.Ca experienta ce pot sa zic... cat dai atata face, nu ma asteptam la mai multe la 80ron ora.

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...