Sari la conținut

Ranyaaa ‪ 0793437849‬

Postări Recomandate

• Oras:București

Bună dragii mei. Sunt noua in oras si pe site. Numele meu este Ranya am 24ani, 1,68cm si 58kg. Serviciile mele sunt: sex DOAR CU prezervativ, oral ( in funcție de igiena), atingeri pasionale, masaj, lins, 69, pozitii diferite. 
Preturile mele sunt: 

200lei 30min (1 finalizare)

400lei 1ora (2-3 finalizari) 

Mă găsiți pe Bulevardul Dimitrie Cantemir 

0C61180D-60B4-43D4-94F8-400023ADD264.jpeg

D29BA005-499C-4DAE-ADDF-E80112787749.jpeg

35EEE6B9-57BC-43F3-AA0B-50AE6686CAC2.jpeg

53ddf881e3414ba598963d0caff93736.mov

IMG_2881.jpeg

IMG_2650.jpeg

IMG_4157.webp

• Like 2
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • cleopatra01 a schimbat titlul în Ranyaaa ‪ 0793437849‬
  • Oras:bucuresti
Acum 6 minute, JeanVal a spus:

Bună @Ranyaaa! Bine ai venit pe forum. 

Poți să ne spui pentru ce perioadă o să fii disponibilă în București si care o să fie programul tău de lucru?

Legat de serviciile tale, se poate french kiss sau finalizare orală?

Merci.

Hai că îți răspund tot eu :))) Am vorbit cu ea, finalizarea orală e +100 Ron, finalizarea facială +50 Ron. De FK nu știu nimic.

• Mersi 1
Link spre comentariu
  • Oras:România
  • Oras:România
Acum 3 ore, Ranyaaa a spus:

Bună dragii mei. Sunt noua in oras si pe site. Numele meu este Ranya am 24ani, 1,68cm si 58kg. Serviciile mele sunt: sex DOAR CU prezervativ, oral cu sau fără( in funcție de igiena), atingeri pasionale, masaj, lins, 69, pozitii diferite. 
Preturile mele sunt: 

0EE2304D-32D5-483E-BFD1-4710FFAD0DBF.jpeg

7EBA1EA1-616F-425B-A7C8-84E91B868B86.jpeg

53ddf881e3414ba598963d0caff93736.mov 2.72 MB · 10 descărcări

IMG_2881.jpeg

IMG_2650.jpeg

IMG_4157.webp 115.57 kB · 30 descărcări

Urat! Nu ma vad sarutand acest piept iritat. In zadar silicoanele daca esti iritata. Fara suparare dar prefer sani lasati fara iritatii. Nu o lua in nume de rau

Link spre comentariu

Recenzie la cald pt domnișoară 

locatie : 6 Cantemir 18 , apă caldă mai deloc, gel de duș , era șampon, care nu mai era deloc 

aspect : 8 dragutica, silicoane noi , te atenționează să o iei ușor ca abia și i a pus , fundul tare, bun, măricel 

op 7 : se ajută de mâna, i am zis să facă mai Deep , a încercat dar degeaba…..la oo nu coboară deloc , am întrebat-o asta 

np 8.5 o singură poziție, capră , începuse să geama și îmi plăcea cum face fix când mi am dat eu drumul…plm aici m am ofticat puțin…folosește lubrifiant , prez durex 

i am recomandat să schimbe locația, a zis ca o va face 

spor !

• Like 3
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
2 hours ago, JeanVal said:

Bună @Ranyaaa! Bine ai venit pe forum. 

Poți să ne spui pentru ce perioadă o să fii disponibilă în București si care o să fie programul tău de lucru?

Legat de serviciile tale, se poate french kiss sau finalizare orală?

Merci.

Buna😘 in aceasta locatie pana luni, iar programul de lucru de la 9 dimineata pana la 00, dar poate varia in functie de programari😘 mai multe detalii ofer pe whatsapp❤️

• Mersi 1
Link spre comentariu

Am plecat de la titulara topicului. Per total o experiență mediocră, acțiune mecanică încoronată de o atitudine rece, presărată ici-colo cu niște zâmbete forțate. Pozele o avantajează, în realitate scădeți așteptările cu 30-35%. La față e ok-ish, cred că e de etnie, nu sunt sigur, corpul e mai împânat (nu e slim). Locația este pe Dimitrie Cantemir, aproape de Dristor Donner, apartament slab luminat, două camere, baie cu o cabină de duș în care n-am avut curaj să pășesc pentru că avea niste pete dubioase rău. Eu am optat pentru 30 min cu ON și finalizare facială. Oralul este slab, slab de tot, printre cele mai slabe pe care le-am primit. Cred că și prima gagică virgină care mi-a supt-o prima oara a făcut-o mai bine. Se ajută mult de mână, fără presiune, zici că îți introduci penisul in aer, nu se simte nimic, puteam sa continui o oră și nu finalizam la oral. Am trecut la normal, misionar, folosește lubrifiant, nu este strâmtă, din contră. După câteva minute am început să dau mai tare ca să termin mai repede că nu mai era rost de stat. Când m-am ridicat să finalizez facial, s-a ferit, nu știu dacă a ajuns ceva pe fața ei, cred că doar pe asternut. (Cine vine după mine, cereți cearceaf nou). Nema prosop după actul sexual, mi-a adus un prosop ud pe care probabil l-a folosit un confrate anterior ca să se șteargă la coaie, am refuzat, m-am spălat la chiuvetă cu șampon (nema săpun de nici un fel) și m-am șters cu hârtie igienică. Am decartat de la început 250 Ron (200 finalizarea + 50 finalizarea "facială"), ar trebui să treacă în descriere "finalizare pe cearceaf - extra 50 Ron". Eu nu mai revin, poate voi veți avea o chimie mai bună, pentru mine serviciile sunt mediocre. Ah, era să uit...când am contactat-o astăzi să o întreb de disponibilitatea ei la o anumită oră, a zis da, după care a m-a întrebat dacă mă deranjează să aștept 10-15 min până termină cu programarea :)))))) Pai...nu eu sunt programarea dacă m-ai trecut la o anumită oră? Eu eram varianta de rezervă se pare. Buuun...se face timpul sa plec spre ea, îmi da mesaj daca pot ajunge mai repede. Zic...nu cred, ajung la ora stabilită. Ok zice, atunci poți să mă aștepți 10-15 min până termin? Deci inca o dovadă că ora ta, nu e numai a ta. Să aveți spor! 

• Like 5
  • Mersi 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
4 hours ago, Ranyaaa said:

Bună dragii mei. Sunt noua in oras si pe site. Numele meu este Ranya am 24ani, 1,68cm si 58kg. Serviciile mele sunt: sex DOAR CU prezervativ, oral cu sau fără( in funcție de igiena), atingeri pasionale, masaj, lins, 69, pozitii diferite. 
Preturile mele sunt: 

0EE2304D-32D5-483E-BFD1-4710FFAD0DBF.jpeg

7EBA1EA1-616F-425B-A7C8-84E91B868B86.jpeg

53ddf881e3414ba598963d0caff93736.mov 2.72 MB · 21 downloads

IMG_2881.jpeg

IMG_2650.jpeg

IMG_4157.webp 115.57 kB · 43 downloads

Prin "lins" la ce te referi mai precis? Cine linge pe cine și unde? 

Link spre comentariu
23 minutes ago, sargat85 said:

Am plecat de la titulara topicului. Per total o experiență mediocră, acțiune mecanică încoronată de o atitudine rece, presărată ici-colo cu niște zâmbete forțate. Pozele o avantajează, în realitate scădeți așteptările cu 30-35%. La față e ok-ish, cred că e de etnie, nu sunt sigur, corpul e mai împânat (nu e slim). Locația este pe Dimitrie Cantemir, aproape de Dristor Donner, apartament slab luminat, două camere, baie cu o cabină de duș în care n-am avut curaj să pășesc pentru că avea niste pete dubioase rău. Eu am optat pentru 30 min cu ON și finalizare facială. Oralul este slab, slab de tot, printre cele mai slabe pe care le-am primit. Cred că și prima gagică virgină care mi-a supt-o prima oara a făcut-o mai bine. Se ajută mult de mână, fără presiune, zici că îți introduci penisul in aer, nu se simte nimic, puteam sa continui o oră și nu finalizam la oral. Am trecut la normal, misionar, folosește lubrifiant, nu este strâmtă, din contră. După câteva minute am început să dau mai tare ca să termin mai repede că nu mai era rost de stat. Când m-am ridicat să finalizez facial, s-a ferit, nu știu dacă a ajuns ceva pe fața ei, cred că doar pe asternut. (Cine vine după mine, cereți cearceaf nou). Nema prosop după actul sexual, mi-a adus un prosop ud pe care probabil l-a folosit un confrate anterior ca să se șteargă la coaie, am refuzat, m-am spălat la chiuvetă cu șampon (nema săpun de nici un fel) și m-am șters cu hârtie igienică. Am decartat de la început 250 Ron (200 finalizarea + 50 finalizarea "facială"), ar trebui să treacă în descriere "finalizare pe cearceaf - extra 50 Ron". Eu nu mai revin, poate voi veți avea o chimie mai bună, pentru mine serviciile sunt mediocre. Ah, era să uit...când am contactat-o astăzi să o întreb de disponibilitatea ei la o anumită oră, a zis da, după care a m-a întrebat dacă mă deranjează să aștept 10-15 min până termină cu programarea :)))))) Pai...nu eu sunt programarea dacă m-ai trecut la o anumită oră? Eu eram varianta de rezervă se pare. Buuun...se face timpul sa plec spre ea, îmi da mesaj daca pot ajunge mai repede. Zic...nu cred, ajung la ora stabilită. Ok zice, atunci poți să mă aștepți 10-15 min până termin? Deci inca o dovadă că ora ta, nu e numai a ta. Să aveți spor! 

Multumim pentru recenzie colegu’. Și ca te-ai riscat să mergi la ghici. 

Link spre comentariu
Acum 10 minute, JeanVal a spus:

Multumim pentru recenzie colegu’. Și ca te-ai riscat să mergi la ghici. 

N-ai pentru ce, suntem aici sa ne ajutam cu informații și ele să se promoveze. Ah, am uitat sa scriu ceva... când s-a apucat de oral, a scos direct prezervativul, nici nu m-a întrebat cum prefer. Am oprit-o și i-am spus "ce faci cu ăla?". Răspunsul ei a fost "nu știu de unde până unde li se pare tuturor ceva normal să se facă oralul fără"...pai, zic, nu e in serviciile tale dacă igiena corespunde? Și răspunsul ei a fost: "am zis sa încerc" :)))))) 

• Like 2
  • Haha 1
Link spre comentariu
1 hour ago, sargat85 said:

Link spre comentariu
1 minute ago, Ranyaaa said:

Imi pare rau despre problema cu prosoapele, este prima zi aici si nu am stiut ce o sa gasesc dar voi remedia si voi schimba locatia curand. Si totodata imi pare rau si pentru ca nu te ai simtit bine, dar puteai sa mi spui ce iti doresti si ce as putea face sa te simti ok O seara buna

• Haha 1
Link spre comentariu

Am fost la domnișoara . 

Sex oral și normal protejat. 

Recomand celor care vor sa fie safe. 

Nu am folosit baia 

Domnișoara este ce trebuie . 

Recomand cu drag . 

400 Ron pentru 2 finalizări. 

Am vorbit pe Whatsapp și ieri la ora 12:00 eram la locație. 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
Acum 28 minute, cocojambo30 a spus:

Am fost la domnișoara . 

Sex oral și normal protejat. 

Recomand celor care vor sa fie safe. 

Nu am folosit baia 

Domnișoara este ce trebuie . 

Recomand cu drag . 

400 Ron pentru 2 finalizări. 

Am vorbit pe Whatsapp și ieri la ora 12:00 eram la locație. 

După 2 recenzii negative hop și una pozitiva de pe un cont nou 

• Like 1
Link spre comentariu

Nu stau sa dau prea multe detalii ca pierd timpul. Din pacate am vizitat si eu, inainte sa apara recenziile. Daca stiam stateam acasa, sau cine stie, cand preia fraiele capul de jos se poate intampla orice.

Probleme la respectarea programarii, ar trebui sa mentioneze +/- 30 de minute de la ora programarii. In functie de cum mai prinde cate unul din zona.

Ca aspect cum se vede, frumusica la chip, daca iti place genul ei. Totusi as zice ca pozele o avantajeaza. La corp la fel, e mai implinita.

Locatia este groaznica din toate punctele de vedere, atat aspect,curatenie cat si dotari.

Actiunea oral/laba neprotejata 6

La normal mai prinde un punct, desi a folosit cam mult alunecol. 7

Eu nu revin si o trec la experiente mediocre.

Poate in urma experientelor neplacute relatate de mine si anteriori mai schimba ceva. Ar trebui inceput cu locatia, apoi seriozitatea si atitudinea.

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...