Sari la conținut

Miky hot new 0774639681

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Miky hot new 0774639681
  • Membru Premium
  • Oras:Constanta
Postat
Acum 3 ore, luckasss a spus:

Ceva nu e ok, in primul anunt scrie doar deplasari, al doilea la locatie 🫠

• Minus 1
Postat
La 18.10.2024 la 9:49, luckasss a spus:

Am eu ceva informatii, nu am fost la ea dar fata face de toate si masaje de multe feluri prestează și servicii sexuale bune dar trebuie sa ai bani multi sa futi o femeie ca ea "scolita" în țări straine

Un prieten a fost la ea în urma cu vreo 2 ani 

P.S nu este o recomandare testată, mai bine vorbiti cu ea pentru mai multe detalii si daca credeti de cuviință ca merge încercată mult succes,nu vreau sa induc pe nimeni in eroare

• Like 1
  • Oras:Balcik
Postat

Am fost eu ieri la domnisoara.Locatie Mamaia nord ,conversat,stabilit si respectat programarea,era libera la acel moment fata

Este intr-adevar maseuza de profesie,daca vrei iti face masaj profesional si continua cu sex depinde de ce fantezii ai.

Ca aspect este cam ca in poze,forme frumoase,te asteapta imbracata frumos pe tocuri ca e migniona nota 9

Servicii masaj si oral am incercat eu,e super profi la ambele nu face cim in rest atenta la sateliti si la tot ce iti face placere.10 ptr ce mi-am dorit,am primit tot

pret 500 0 ora 

Dus inainte,dus dupa,prosoape curate si apartament la fel NOTA 9

De recomandat da,din punctul meu de vedere,si de revenit de asemenea,este volubila si dedicata,stie sa se faca placuta si isi da silinta sa te satisfaca

Pretul peste medie,dar asa esti sigur ca ai timp si spatiu la dispozitie,cred ca are si o colega m-am intersectat cu ea si la plecare si la sosire,am intrebat dar...isi pastreaza de banuit potentiali clienti,nu mi-a dat detalii

• Like 4
Postat
Acum 25 minute, Valjean a spus:

Am fost eu ieri la domnisoara.Locatie Mamaia nord ,conversat,stabilit si respectat programarea,era libera la acel moment fata

Este intr-adevar maseuza de profesie,daca vrei iti face masaj profesional si continua cu sex depinde de ce fantezii ai.

Ca aspect este cam ca in poze,forme frumoase,te asteapta imbracata frumos pe tocuri ca e migniona nota 9

Servicii masaj si oral am incercat eu,e super profi la ambele nu face cim in rest atenta la sateliti si la tot ce iti face placere.10 ptr ce mi-am dorit,am primit tot

pret 500 0 ora 

Dus inainte,dus dupa,prosoape curate si apartament la fel NOTA 9

De recomandat da,din punctul meu de vedere,si de revenit de asemenea,este volubila si dedicata,stie sa se faca placuta si isi da silinta sa te satisfaca

Pretul peste medie,dar asa esti sigur ca ai timp si spatiu la dispozitie,cred ca are si o colega m-am intersectat cu ea si la plecare si la sosire,am intrebat dar...isi pastreaza de banuit potentiali clienti,nu mi-a dat detalii

Păi mă bucur că nu am mințit când am facut acel comentariu 😇😇

Postat
La 18.10.2024 la 13:12, novice2018 a spus:

Ceva nu e ok, in primul anunt scrie doar deplasari, al doilea la locatie 🫠

În primul anunt poate era colega ei acum ca a menționat Valjean ca are una 

Postat
La 26.10.2024 la 8:13, StRyK3R a spus:

În primul anunt poate era colega ei acum ca a menționat Valjean ca are una 

Nu in ambele anunturi este Miky,poate ca atunci inca nu avea locatia,colega arata altfel,o sa caut cumva anuntul,adresa este Aleea Argos nr 6,sper sa o gasesc ca este f tentanta colega

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...