marian1987p Reputație: 1 Postat Noiembrie 22 Oras:Piatra neamt Oras:Piatra neamt Partajează Postat Noiembrie 22 Acum 14 minute, Alexa0 a spus: măi pulică frânaru..., du-te și fă-ți o resuscitare la puțulică, și mai ștergete la gură!! Mănânci mult rahat.. se simte miros de aici din Dărmănești. ! Daca a s sta sa te iau in seama...se vede nivelul tau dupa felul in care vorbesti Link spre comentariu
Monntana Reputație: 9 Postat Luni la 17:12 Oras:Piatra neamt Oras:Piatra neamt Partajează Postat Luni la 17:12 Salutare, In urma lecturării recenziilor de mai sus am decis sa vizitez aceasta duduie cu speranța că dau de vreo nimfomana ce o să imi scoată femeile din cap. Sunat, după detalierea serviciilor mi.a indicat și locația(scara dintre farmacia dona și Hagi golf de lângă muzeul de istorie), ușor de găsit,ușor de parcat. Urcat sus, a deschis o doamna la 32 de ani(spune ea, eu cred că e cu 4 in fata) aspect fizic acceptabil(să zicem), in lenjerie intima, îndrumat către dormitor unde după ce am schimbat câteva politețuri ne.am apucat de treabă. Am inceput cu un oral neprotejat cat de cat decent, nu de speriat și nimik nemaivăzut. Ușor sceptic după oral am zis sa ne apucam de treabă unde am inceput cu tanti deasupra dar nu prea mult că a obosit. Urcat deasupra dat cu forța și golit ouțele că am înțeles că este mediocră. Părerea mea că lasă și la 100. Note: locație 9, aspect duduie 4(dantura de cal, sâni bretele și burta in chiloti), oral 6, normal 5. Halat 150. Nu regret experiență, de repetat nici la 100 ron. Spor! 1 Link spre comentariu
sergiu_1981 Reputație: 123 Postat Luni la 21:39 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Partajează Postat Luni la 21:39 Salutare! Nu prea înțeleg eu aici ... Unii o laudă, alții , abia dau note de trecere! Care o fi adevărul? Mulțumesc! Link spre comentariu
antonvass Reputație: 63 Postat Marți la 10:30 Oras:London Oras:London Partajează Postat Marți la 10:30 Nici eu nu mai revin. Nu am simțit nicio atracție. Link spre comentariu
daniel0608 Reputație: 4 Postat Marți la 11:27 Partajează Postat Marți la 11:27 Nici eu nu am m-ai fost la ea.de doua la inceput cand a venit in oras la noi si cam atat.Oricum e mult peste decat ce este acum in oras cu servicii totale. Link spre comentariu
alexandruftw Reputație: 43 Postat Marți la 14:14 Oras:Piatra Neamt Oras:Piatra Neamt Partajează Postat Marți la 14:14 Am citit ce zice lumea si ma face sa nu merg la ea. Inafara de 2 care o lauda restul ziceti ca e cam mediocra.. Link spre comentariu
daniel0608 Reputație: 4 Postat Marți la 14:52 Partajează Postat Marți la 14:52 Acum 35 minute, alexandruftw a spus: Am citit ce zice lumea si ma face sa nu merg la ea. Inafara de 2 care o lauda restul ziceti ca e cam mediocra.. Colegu poate mie nu i-mi place de una iar e pe gustul tau..nu ai de unde stii.oricum eu am zis doar ca fata aceasta e mult peste ce avem la ora asta cu servicii totale la noi in Piatra.Pai am fost la una azi doar pupa juniorul nici macar nu i-l saruta ,numai zic sa o ia pana in gat si etc.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum