danielbz Reputație: 24 Postat Noiembrie 14 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Noiembrie 14 Helloo.. as vrea si eu niste sfaturi / pareri:) imi doresc si eu sa ma duc la o dama de companie .. dar din pacate indiferent ce as face nu mi se trezeste cheful de sex ( ma gandesc la faptul ca ofer bani.. si nu prea sunt adeptul ) sunt insurat dar imi doresc si eu o senzatie cu o dama de companie.. ce ar trebuii sa clarific cu ea / sa vorbesc ca sa nu mai intampin problema asta .. sau ce pastila sa iau ( sa nu imi afecteze sanatatea , sunt ok din punctul asta de vedere ) ce folositi unii dintre voi Link spre comentariu
cafea_mare Reputație: 143 Postat Noiembrie 14 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Partajează Postat Noiembrie 14 Incearca sa te duci la o doamna care oferă și masaj erotic înainte de sex. Dacă ești în formă și te simți bine treci la pasul 2, daca nu ești ok te oprești la o masturbare sau fara. Dar vezi că multe se laudă că oferă masaj și din păcate acesta nu prea exista in realitate. Să găsești o tipă care prin masaj sa încerce să trezească dorința in tine. Link spre comentariu
tevezis Reputație: 1050 Postat Noiembrie 14 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 14 salut stinge frate lumina și totul o sa fie că într-un vis 😂😂 Link spre comentariu
danielbz Reputație: 24 Postat Noiembrie 15 Oras:Buzau Oras:Buzau Autor Partajează Postat Noiembrie 15 Acum 19 ore, cafea_mare a spus: Incearca sa te duci la o doamna care oferă și masaj erotic înainte de sex. Dacă ești în formă și te simți bine treci la pasul 2, daca nu ești ok te oprești la o masturbare sau fara. Dar vezi că multe se laudă că oferă masaj și din păcate acesta nu prea exista in realitate. Să găsești o tipă care prin masaj sa încerce să trezească dorința in tine. Asta nu am incercat .. sincer , o sa incerc sa gasesc ceea ce mi ai recomandat:) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum