Sari la conținut

Sper sa nu deranjez cu topicul

Postări Recomandate

• Oras:Buzau

Helloo.. as vrea si eu niste sfaturi / pareri:) imi doresc si eu sa ma duc la o dama de companie .. dar din pacate indiferent ce as face nu mi se trezeste cheful de sex ( ma gandesc la faptul ca ofer bani.. si nu prea sunt adeptul ) :) sunt insurat dar imi doresc si eu o senzatie cu o dama de companie.. ce ar trebuii sa clarific cu ea / sa vorbesc ca sa nu mai intampin problema asta .. sau ce pastila sa iau ( sa nu imi afecteze sanatatea , sunt ok din punctul asta de vedere ) :) ce folositi unii dintre voi

Link spre comentariu
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere

Incearca sa te duci la o doamna care oferă și masaj erotic înainte de sex.

Dacă ești în formă și te simți bine treci la pasul 2, daca nu ești ok te oprești la o masturbare sau fara.

Dar vezi că multe se laudă că oferă masaj și din păcate acesta nu prea exista in realitate. Să găsești o tipă care prin masaj sa încerce să trezească dorința in tine.

Link spre comentariu

Acum 19 ore, cafea_mare a spus:

Incearca sa te duci la o doamna care oferă și masaj erotic înainte de sex.

Dacă ești în formă și te simți bine treci la pasul 2, daca nu ești ok te oprești la o masturbare sau fara.

Dar vezi că multe se laudă că oferă masaj și din păcate acesta nu prea exista in realitate. Să găsești o tipă care prin masaj sa încerce să trezească dorința in tine.

Asta nu am incercat .. sincer , o sa incerc sa gasesc ceea ce mi ai recomandat:)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...