Anastasia95 Reputation: 254 Posted January 18 Oras:Iași Oras:Iași Author Posted January 18 Bună scumpii mei mâine voi fi disponibilă de la orele 10:00 până la 16:00 🤗 🥰🥰🥰🥰 1
Anastasia95 Reputation: 254 Posted January 19 Oras:Iași Oras:Iași Author Posted January 19 Bună dimineața scumpii mei Ieșenii ☕
lucianpbt Reputation: 1909 Posted January 19 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Posted January 19 50 minutes ago, Anastasia95 said: Eșenii ☕ ieseni Anastasia :)) 1
Anastasia95 Reputation: 254 Posted January 19 Oras:Iași Oras:Iași Author Posted January 19 Acum 22 minute, lucianpbt a spus: ieseni Anastasia :)) Da bine nu am văzut 1
Anastasia95 Reputation: 254 Posted January 19 Oras:Iași Oras:Iași Author Posted January 19 Acum 10 ore, lucianpbt a spus: ieseni Anastasia :)) Da bine nu am văzut 1
Anastasia95 Reputation: 254 Posted January 19 Oras:Iași Oras:Iași Author Posted January 19 Bună seara scumpii mei mâine voi fi disponibilă de la orele 10:00 până la 22:00 🥰🥰 1
Anastasia95 Reputation: 254 Posted January 21 Oras:Iași Oras:Iași Author Posted January 21 Buna dragi mei voi fi din nou de săptămâna viitoare de luni toată săptămâna 🥰🥰🥰
PamPenis Reputation: 104 Posted January 21 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Posted January 21 Buna, Anastasia - sa intelegem ca astazi nu mai esti disponibila?
Anastasia95 Reputation: 254 Posted January 22 Oras:Iași Oras:Iași Author Posted January 22 Acum 20 ore, PamPenis a spus: Buna, Anastasia - sa intelegem ca astazi nu mai esti disponibila? Bună dimineața săptămâna asta nu voi fi,de săptămâna viitoare voi fi 🥰🥰
Facial Reputation: 30 Posted January 22 Oras:Din Romania Oras:Din Romania Posted January 22 Am fost o data la ea, acum cateva luni. Ce mi-a placut: - e slim, cum imi place mie - locatia e mai discreta decat cele de la Pallas, nu e lume dubioasa pe langa bloc - se comporta frumos, vorbeste frumos, nu te grabeste, se aseaza in orice pozitie fara a zice nimic, are rabdare, vrea ca clientul sa plece multumit. Ce nu mi-a placut: - patul scartaie cam tare - prezervativul era din ala gros si colorat, moartea pasiunii. Datorita lucrurilor care mi-au placut, cred ca o sa mai merg la ea, doar ca o sa imi iau eu o cutie de prezervative (Durex). Te astept sa revii. 2 2
Anastasia95 Reputation: 254 Posted January 25 Oras:Iași Oras:Iași Author Posted January 25 Bună dragi mie mâine voi fi disponibilă de la orele 13:30 până la 22:00 va aștept cu programări 🥰 🥰 🥰 1 1
Mazariche Reputation: -8 Posted January 26 Oras:Iasi Oras:Iasi Posted January 26 Vizitata Anastasia, acum vreo cateva zile. Am facut programare, simplu, raspuns prompt, stabilit ora. Ajuns la Anastasia, imi deschide usa, pe tocuri mari, era destul de inalta, insa pacat, cum am intrat in camera, a si renuntat la tocuri. Anastasia e frumoasa (cum zice un clasic, speram in viata, "frumusetea sta in ochii privitorului"), bruneta cu ten alb, construita la scara redusa, adica fund micut, sani micuti, pasarica evident micuta. M-am infruptat mult din pasarica, Anastasia este fan, asa cred, a inceput sa geama, probabil era aproape de climax, sarutari pe gura sustinute, insa am vrut sa simta placere si in timp ce i-o trag. Am ales pentru o pozitie clasica, se simte bine, este acolo, participativa. Pentru mine a fost o experienta peste medie, voi mai merge la ea ! Locatia este deasemeni una buna, cocheta, discreta. 2 2
Anastasia95 Reputation: 254 Posted January 26 Oras:Iași Oras:Iași Author Posted January 26 Bună dragi mie va aștept cu programări 🥰 🥰 🥰 1
Anastasia95 Reputation: 254 Posted January 26 Oras:Iași Oras:Iași Author Posted January 26 Bună dragi mie mâine voi fi disponibilă de la orele 10:00 până la 22:00 🤗 va aștept cu programări 🥰 🥰 🥰
Anastasia95 Reputation: 254 Posted January 27 Oras:Iași Oras:Iași Author Posted January 27 Bună dimineața dragii mei La 21.01.2025 la 12:59, PamPenis a spus: Buna, Anastasia - sa intelegem ca astazi nu mai esti disponibila? Bună dimineața de azi voi fi disponibilă 🤗
Anastasia95 Reputation: 254 Posted January 27 Oras:Iași Oras:Iași Author Posted January 27 Bună dimineața Ieșeni mei ☕☕va aștept cu programări 🥰 🥰 🥰
Anastasia95 Reputation: 254 Posted January 27 Oras:Iași Oras:Iași Author Posted January 27 Disponibilă pentru programări 🥰
Anastasia95 Reputation: 254 Posted January 27 Oras:Iași Oras:Iași Author Posted January 27 Disponibilă 🥰🤗
Anastasia95 Reputation: 254 Posted January 27 Oras:Iași Oras:Iași Author Posted January 27 La 22.01.2025 la 23:45, Facial a spus: Am fost o data la ea, acum cateva luni. Ce mi-a placut: - e slim, cum imi place mie - locatia e mai discreta decat cele de la Pallas, nu e lume dubioasa pe langa bloc - se comporta frumos, vorbeste frumos, nu te grabeste, se aseaza in orice pozitie fara a zice nimic, are rabdare, vrea ca clientul sa plece multumit. Ce nu mi-a placut: - patul scartaie cam tare - prezervativul era din ala gros si colorat, moartea pasiunii. Datorita lucrurilor care mi-au placut, cred ca o sa mai merg la ea, doar ca o sa imi iau eu o cutie de prezervative (Durex). Te astept sa revii. Mulțumesc,te aștept cu drag 🤗 1
Anastasia95 Reputation: 254 Posted January 27 Oras:Iași Oras:Iași Author Posted January 27 La 26.01.2025 la 7:57, Mazariche a spus: Vizitata Anastasia, acum vreo cateva zile. Am facut programare, simplu, raspuns prompt, stabilit ora. Ajuns la Anastasia, imi deschide usa, pe tocuri mari, era destul de inalta, insa pacat, cum am intrat in camera, a si renuntat la tocuri. Anastasia e frumoasa (cum zice un clasic, speram in viata, "frumusetea sta in ochii privitorului"), bruneta cu ten alb, construita la scara redusa, adica fund micut, sani micuti, pasarica evident micuta. M-am infruptat mult din pasarica, Anastasia este fan, asa cred, a inceput sa geama, probabil era aproape de climax, sarutari pe gura sustinute, insa am vrut sa simta placere si in timp ce i-o trag. Am ales pentru o pozitie clasica, se simte bine, este acolo, participativa. Pentru mine a fost o experienta peste medie, voi mai merge la ea ! Locatia este deasemeni una buna, cocheta, discreta. Mulțumesc,te aștept cu drag 🤗 1
Anastasia95 Reputation: 254 Posted January 27 Oras:Iași Oras:Iași Author Posted January 27 Bună seara scumpii mei Ieșenii mâine voi fi disponibilă de la orele 10:00 până la 22:00 va aștept cu programări va pupăcesc 🥰 🥰 🥰
Anastasia95 Reputation: 254 Posted January 28 Oras:Iași Oras:Iași Author Posted January 28 Disponibilă 🤗😘
Misuursulet Reputation: 774 Posted January 28 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Posted January 28 Acum 4 minute, Anastasia95 a spus: 🍭🍭🍭 Să-mi rup gâtul după acadea, nu alta 🤣, frumos domnule, frumos! 🥰 1
Anastasia95 Reputation: 254 Posted January 28 Oras:Iași Oras:Iași Author Posted January 28 Acum 18 minute, Misuursulet a spus: Să-mi rup gâtul după acadea, nu alta 🤣, frumos domnule, frumos! 🥰 🤣 Te pup 😘 1
Recommended Posts