Jump to content

Anastasia 0754334539

Anastasia95

Recommended Posts

• Oras:Iași
Posted

Bună scumpii mei mâine voi fi disponibilă de la orele 10:00 până la 16:00 🤗 🥰🥰🥰🥰

• Inimioara 1
  • Oras:🐱 + 🐺 = 🦊
  • Oras:🐱 + 🐺 = 🦊
Posted
50 minutes ago, Anastasia95 said:

Eșenii

ieseni Anastasia :))

• Like 1
Posted

Bună seara scumpii mei mâine voi fi disponibilă de la orele 10:00 până la 22:00 🥰🥰

• Like 1
Posted

Buna dragi mei voi fi din nou de săptămâna viitoare de luni toată săptămâna 🥰🥰🥰

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Posted

Buna, Anastasia - sa intelegem ca astazi nu mai esti disponibila? 

Posted
Acum 20 ore, PamPenis a spus:

Bună dimineața săptămâna asta nu voi fi,de săptămâna viitoare voi fi 🥰🥰

• Oras:Din Romania
  • Oras:Din Romania
Posted

Am fost o data la ea, acum cateva luni.

Ce mi-a placut:

- e slim, cum imi place mie

- locatia e mai discreta decat cele de la Pallas, nu e lume dubioasa pe langa bloc

- se comporta frumos, vorbeste frumos, nu te grabeste, se aseaza in orice pozitie fara a zice nimic, are rabdare, vrea ca clientul sa plece multumit. 

Ce nu mi-a placut:

- patul scartaie cam tare

- prezervativul era din ala gros si colorat, moartea pasiunii.

Datorita lucrurilor care mi-au placut, cred ca o sa mai merg la ea, doar ca o sa imi iau eu o cutie de prezervative (Durex).

Te astept sa revii.

• Like 2
  • Inimioara 2
Posted

Bună dragi mie mâine voi fi disponibilă de la orele 13:30 până la 22:00 va aștept cu programări 🥰 🥰 🥰 

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Posted

Vizitata Anastasia, acum vreo cateva zile.

Am facut programare, simplu, raspuns prompt, stabilit ora. Ajuns la Anastasia, imi deschide usa, pe tocuri mari, era destul de inalta, insa pacat, cum am intrat in camera, a si renuntat la tocuri. Anastasia e frumoasa (cum zice un clasic, speram in viata, "frumusetea sta in ochii privitorului"), bruneta cu ten alb, construita la scara redusa, adica fund micut, sani micuti, pasarica evident micuta.

M-am infruptat mult din pasarica, Anastasia este fan, asa cred, a inceput sa geama, probabil era aproape de climax, sarutari pe gura sustinute, insa am vrut sa simta placere si in timp ce i-o trag. Am ales pentru o pozitie clasica, se simte bine, este acolo, participativa.

Pentru mine a fost o experienta peste medie, voi mai merge la ea ! Locatia este deasemeni una buna, cocheta, discreta.

• Like 2
  • Inimioara 2
Posted

Bună dragi mie mâine voi fi disponibilă de la orele 10:00 până la 22:00 🤗 va aștept cu programări 🥰 🥰 🥰 

Posted

Bună dimineața dragii mei 

La 21.01.2025 la 12:59, PamPenis a spus:

Bună dimineața de azi voi fi disponibilă 🤗

Posted
La 22.01.2025 la 23:45, Facial a spus:

Am fost o data la ea, acum cateva luni.

Ce mi-a placut:

- e slim, cum imi place mie

- locatia e mai discreta decat cele de la Pallas, nu e lume dubioasa pe langa bloc

- se comporta frumos, vorbeste frumos, nu te grabeste, se aseaza in orice pozitie fara a zice nimic, are rabdare, vrea ca clientul sa plece multumit. 

Ce nu mi-a placut:

- patul scartaie cam tare

- prezervativul era din ala gros si colorat, moartea pasiunii.

Datorita lucrurilor care mi-au placut, cred ca o sa mai merg la ea, doar ca o sa imi iau eu o cutie de prezervative (Durex).

Te astept sa revii.

Mulțumesc,te aștept cu drag 🤗 

• Like 1
Posted
La 26.01.2025 la 7:57, Mazariche a spus:

Vizitata Anastasia, acum vreo cateva zile.

Am facut programare, simplu, raspuns prompt, stabilit ora. Ajuns la Anastasia, imi deschide usa, pe tocuri mari, era destul de inalta, insa pacat, cum am intrat in camera, a si renuntat la tocuri. Anastasia e frumoasa (cum zice un clasic, speram in viata, "frumusetea sta in ochii privitorului"), bruneta cu ten alb, construita la scara redusa, adica fund micut, sani micuti, pasarica evident micuta.

M-am infruptat mult din pasarica, Anastasia este fan, asa cred, a inceput sa geama, probabil era aproape de climax, sarutari pe gura sustinute, insa am vrut sa simta placere si in timp ce i-o trag. Am ales pentru o pozitie clasica, se simte bine, este acolo, participativa.

Pentru mine a fost o experienta peste medie, voi mai merge la ea ! Locatia este deasemeni una buna, cocheta, discreta.

Mulțumesc,te aștept cu drag 🤗 

• Like 1
Posted

Bună seara scumpii mei Ieșenii mâine voi fi disponibilă de la orele 10:00 până la 22:00 va aștept cu programări va pupăcesc 🥰 🥰 🥰 

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Posted
Acum 4 minute, Anastasia95 a spus:

🍭🍭🍭

Snapchat-665341106.jpg

Să-mi rup gâtul după acadea, nu alta 🤣, frumos domnule, frumos! 🥰

• Haha 1

Posted
Acum 18 minute, Misuursulet a spus: