Sari la conținut

Irina 0793499260😈

Vizitator

Postări Recomandate

• Membru Premium
Reputație: 4854
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
Postat

Senzationala vizita la ea!! ramane in top-ul meu chiar daca a facut grav abuz de mine, nici vlaga nu am sa mai scriu ceva in plus.  

• Like 1

Mea culpa spiritus meus fortis,
sed corpus meum infirma!

Reputație: 1277
  • Oras:Constanta
Postat

Salutare ,o sa fiu  "scurt",nu va fi  o recenzie standard 

In această zi am revizitato pe Irina că nu am mai fost de ceva vreme la ea că mă apucase dorul de ea și de trupul ei bine "lucrat" deși nu face sala deloc 

Am făcut programarea cu 2-3 zile in urma pentru o ora(350 Ron), a respectat tot timpul programările cu mine 

Intalnirea a început cu puțin chat din partea amândurora că venisem pregătit de acasă apoi am trecut la un puțin preludiu sa mi se scoale penisul ,pus prezervativul și a început cu un oral destul de bun ,spun destul de bun că am fost și ultimul și a fost cam obosita(mereu am înțeles asta cu oboseala dar nu am înțeles alte chestii,in general m-am referit nu la ea)dar un oral plăcut și am continuat așa până am finalizat oral in gura ei dar protejat bineînțeles, singurul dezavantaj dintre finalizare orala neprotejata și protejată este că nu are sperma in gura la propriu dar senzația pentru mine a fost aceeași ,a supt până la "ultima" picătură 

Pe urmă după un dus ne-am prostit la al 2-lea număr că nu am mai fost la acelasi nivel ca  la primul Nr oricum și eu eram obosit 😂😂😂 

Mai vreau sa spun că are și un GFE destul de ridicat,cel puțin pentru mine a fost maxim 

De revenit oricând desigur pentru țineretea ei , trupul ei și  plus serviciile ei bune 

• Like 1
  • Mersi 1
  • Confuz 1
  • Membru Premium
Reputație: 4854
Postat
Acum 6 ore, StRyK3R a spus:

In această zi am revizitato pe Irina că nu am mai fost de ceva vreme la ea că mă apucase dorul de ea și de trupul ei bine "lucrat" deși nu face sala deloc 

Am făcut programarea cu 2-3 zile in urma pentru o ora(350 Ron), a respectat tot timpul programările cu mine 

Intalnirea a început cu puțin chat din partea amândurora că venisem pregătit de acasă apoi am trecut la un puțin preludiu sa mi se scoale penisul ,pus prezervativul și a început cu un oral destul de bun ,spun destul de bun că am fost și ultimul și a fost cam obosita(mereu am înțeles asta cu oboseala dar nu am înțeles alte chestii,in general m-am referit nu la ea)dar un oral plăcut și am continuat așa până am finalizat oral in gura ei dar protejat bineînțeles, singurul dezavantaj dintre finalizare orala neprotejata și protejată este că nu are sperma in gura la propriu dar senzația pentru mine a fost aceeași ,a supt până la "ultima" picătură 

Pe urmă după un dus ne-am prostit la al 2-lea număr că nu am mai fost la acelasi nivel ca  la primul Nr oricum și eu eram obosit 😂😂😂 

Mai vreau sa spun că are și un GFE destul de ridicat,cel puțin pentru mine a fost maxim 

De revenit oricând desigur pentru țineretea ei , trupul ei și  plus serviciile ei bune 

eu o intrerup mereu inainte de a ejacula ca nu vreau sa ajung la al doilea numar care nu mai este asa cum trebuie, mai bine o data dar :FIREdevil decat de 5 ori ca si cum cu roata de rezerva. mai ales ca la buciile alea nu pot pleca fara un doggy!!

• Like 1
  • Mersi 1

Mea culpa spiritus meus fortis,
sed corpus meum infirma!

Vizitator
Reputație: 0
Postat
La 04.04.2025 la 20:17, StRyK3R a spus:

Îți mulțumesc de vizita ❤️ te pup❤️❤️

Vizitator
Postat

Disponibilă ❤️

Vizitator
Postat

Bună dimineața ❤️

Disponibilă😋😈

Postat

Ești disponibila dar nu raspunzi la telefon și nici măcar nu raspunzi cand nu respecti programarile, măcar sa vi cu o justificare sau o amânare de programare.

Reputație: 1608
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
3 hours ago, mihaita2020 said:

Ești disponibila dar nu raspunzi la telefon și nici măcar nu raspunzi cand nu respecti programarile, măcar sa vi cu o justificare sau o amânare de programare.

Poate era și ea înfiptă și nu a putut să răspundă 😂

• Haha 1
Postat

Nu răspunde  nici dacă ii scri ca poate răspunde oricând la mesaje.  Poate e selectivă. 

Vizitator
Postat

Disponibilă 😋‼️

Postat
La 07.04.2025 la 12:32, maps280286 a spus:

Nu răspunde  nici dacă ii scri ca poate răspunde oricând la mesaje.  Poate e selectivă. 

Selectiva selectiva,dar de ce dracu te mai cheama in fata blocului ei,si cand ai ajuns nici un raspuns.Adica nici macar nu te vede,vorbesti cu ea si cand ajungi in zona nu mai raspunde.Cred ca are niste problemute la cap.

• Like 1
Reputație: 107
  • Oras:Cta
  • Oras:Cta
Postat
1 oră în urmă, babaiu32 a spus:

Selectiva selectiva,dar de ce dracu te mai cheama in fata blocului ei,si cand ai ajuns nici un raspuns.Adica nici macar nu te vede,vorbesti cu ea si cand ajungi in zona nu mai raspunde.Cred ca are niste problemute la cap.

Frate te selectează după perdea,văzut și gata,ignore.

Postat
Acum 44 minute, Chumly a spus:

Nu cred că selectează după perdea,nu sunt nici un Făt-Frumos dar nu am avut niciodată probleme cu ea de nici o natură ,pot fi alte N motive,daca selecta după înfățișare eram și eu în clubul băieților nemulțumiți sau refuzați,este o fata foarte cu bun simt 

• Like 1
Postat
Acum 1 oră, Chumly a spus:

Pai tocmai asta e problema,ca nu eram in fata blocului ,eram undeva in spate,nu ma vedea,am ajuns si nu a mai raspuns,simplu.

Vizitator
Postat

Buna seara tuturor! ❤️ 

De maine ma găsiți disponibilă de la 08:00-18:00 

pupici❤️

Astazi nu am lucrat asa cum majoritatea stiti a fost oprita apa ‼️ 

Vizitator
Postat
Acum 3 ore, babaiu32 a spus:

Pai tocmai asta e problema,ca nu eram in fata blocului ,eram undeva in spate,nu ma vedea,am ajuns si nu a mai raspuns,simplu.

Te as ruga sa imi lasi un mesaj privat cu nemulțumirea ta❤️

Multumesc frumos pentru recenzie☺️

Vizitator
Postat
Acum 4 ore, StRyK3R a spus:

Nu cred că selectează după perdea,nu sunt nici un Făt-Frumos dar nu am avut niciodată probleme cu ea de nici o natură ,pot fi alte N motive,daca selecta după înfățișare eram și eu în clubul băieților nemulțumiți sau refuzați,este o fata foarte cu bun simt 

Îți mulțumesc din suflet pentru respect❤️mai rar 

Vizitator
Postat

DISPONIBILĂ ‼️

Postat
Acum 17 ore, IrinaIna a spus:

Te as ruga sa imi lasi un mesaj privat cu nemulțumirea ta❤️

Multumesc frumos pentru recenzie☺️

Singura nemultumire e aceea ca raspunzi,vorbesti ceva ,cum ca esti libera,iar cand ajung in zona nu mai raspunzi la telefoane.Pe urma doresti respect,pai din moment ce tu nu ma respecti chemandu-ma de la mama dracu in praznic,ca apoi sa nu mai raspunzi,si sa astept ca fraierul ca ma gandesc ca poate ai treaba 2-3-5 minute ce respect as mai avea eu?

• Like 2
Vizitator
Postat

Bună dimineața!❤️

DISPONIBILA‼️❤️

Vizitator
Postat

Bună ziua dragii meiii🤤

Sa stiti ca in acest weekend voi lua programari doar la ORA‼️‼️❤️

Asa ca,daca vreti sa ne cunoaștem va astept mesajul😈😈 

Pupici 

zi frumoasă ❤️

Postat
Acum 18 ore, IrinaIna a spus:

Bună ziua dragii meiii🤤

Sa stiti ca in acest weekend voi lua programari doar la ORA‼️‼️❤️

Asa ca,daca vreti sa ne cunoaștem va astept mesajul😈😈 

Pupici 

zi frumoasă ❤️

ne faci zilele frumoase ca tine ,îți mulțumesc că exiști ❤️

• Haha 1
  • Oras:constanța
  • Oras:constanța
Postat

Salutari ,

Am vizitat-o pe Irina zilele trecute , cu o programare făcută cu o zi înainte , pe wapp , cu un răspuns prompt din partea ei.Usor de găsit și răspunde foarte repede la mesaje.

Nu e prima vizita la ea , dar nu va fi nici ultima. O găsiți în zona Ciresica , o zona ușor accesibila pt toți .Ca și servicii este exact ce trebuie și nu poți pleca dezamăgit. Își merita fiecare bănuț , nu e pe graba , din contra , vorbește frumos , poți purta o conversație decenta.Baie e dotata cu tot ce trebuie inclusiv apa de gura și păhărele .

Este o fata frumoasa atât la față cât și la corp cu forme plăcute și naturale. Acțiunea a durat 30 min ,  cu un început de oral protejat fără graba , schimbat 2 poziții și terminat în balon .Nu voi detalia partida foarte mult dar va spun ca eu o voi recomanda și voi revenii ori de câte ori se poate . Chiar am avut și câteva glumițe , despre un business și a zis ca m-ar angaja ca și contabilul ei.

Mergeți cu încredere ca e ce trebuie pt cei 200 lei/30min.

Cu respect , contabilul! 

• Like 2

Vizitator
Postat
La 12.04.2025 la 23:33, Blondu9999 a spus:

Salutari ,

Am vizitat-o pe Irina zilele trecute , cu o programare făcută cu o zi înainte , pe wapp , cu un răspuns prompt din partea ei.Usor de găsit și răspunde foarte repede la mesaje.

Nu e prima vizita la ea , dar nu va fi nici ultima. O găsiți în zona Ciresica , o zona ușor accesibila pt toți .Ca și servicii este exact ce trebuie și nu poți pleca dezamăgit. Își merita fiecare bănuț , nu e pe graba , din contra , vorbește frumos , poți purta o conversație decenta.Baie e dotata cu tot ce trebuie inclusiv apa de gura și păhărele .

Este o fata frumoasa atât la față cât și la corp cu forme plăcute și naturale. Acțiunea a durat 30 min ,  cu un început de oral protejat fără graba , schimbat 2 poziții și terminat în balon .Nu voi detalia partida foarte mult dar va spun ca eu o voi recomanda și voi revenii ori de câte ori se poate . Chiar am avut și câteva glumițe , despre un business și a zis ca m-ar angaja ca și contabilul ei.

Mergeți cu încredere ca e ce trebuie pt cei 200 lei/30min.

Cu respect , contabilul! 

Mulțumesc te pupacescccc ❤️❤️🥹

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...