AntoniaAntoo Reputație: 229 Postat Noiembrie 23 Oras:ORADEA Oras:ORADEA Postat Noiembrie 23 Buna sunt Antonia si doar ce am ajuns la voi în oras ♥️ Ofer următoarele servici : 💞ORAL 💞NORMAL 💞MASAJ 💞FOOT FETISH 💞DOMINARE 💞GRUP (Cu colega mea ) ⛔️TOATE SERVICILE MELE SUNT PROTEJATE !! ⛔️Nu aceept bărbați cu accesorii , sub influența sau de etnie romă . 200-finalizarea 400-ora Dominare -400 fin La grup 400 fin , 800 ora . Sunt împreună si cu colega mea @Biancabibbi intram la grup , 500 finalizarea sau 800 ora 💋 Pupiciiiiii adresa STRADA UNIVERSITĂTII 2
RunneR92 Reputație: 29 Postat Noiembrie 23 Postat Noiembrie 23 Pai asta e poza colegei tale, poza ta unde este?
RunneR92 Reputație: 29 Postat Noiembrie 23 Postat Noiembrie 23 E acelasi anunt ca si cel de mai jos @Criticul ce zici? Fast fk?
ironhorse Reputație: 35 Postat Noiembrie 23 Postat Noiembrie 23 2 hours ago, RunneR92 said: E acelasi anunt ca si cel de mai jos @Criticul ce zici? Fast fk? Nu pare sa fie fast fuck. Dacă citești recenziile de pe București și Brașov, majoritatea sunt foarte bune. Poate sta mai mult în zona sa ajung și eu la ea. 1
AntoniaAntoo Reputație: 229 Postat Noiembrie 23 Oras:ORADEA Oras:ORADEA Autor Postat Noiembrie 23 Acum 3 ore, RunneR92 a spus: Pai asta e poza colegei tale, poza ta unde este? Dacă te uiți mai atent,suntem diferite și ținute diferite,într-adevăr aceeași culoare. Te pup
AntoniaAntoo Reputație: 229 Postat Noiembrie 23 Oras:ORADEA Oras:ORADEA Autor Postat Noiembrie 23 Acum 38 minute, ironhorse a spus: Nu pare sa fie fast fuck. Dacă citești recenziile de pe București și Brașov, majoritatea sunt foarte bune. Poate sta mai mult în zona sa ajung și eu la ea. 🫶 voi fi în orașul vostru până marți. Te aștept cu mare drag♥️
robbehh Reputație: 81 Postat Noiembrie 24 Postat Noiembrie 24 Colegi..sa nu va ratati😊 Te astept inapoi la Mures Antoonia❤️ 1
AntoniaAntoo Reputație: 229 Postat Noiembrie 24 Oras:ORADEA Oras:ORADEA Autor Postat Noiembrie 24 Acum 2 ore, robbehh a spus: Colegi..sa nu va ratati😊 Te astept inapoi la Mures Antoonia❤️ O sa revin cu siguranță ♥️
AntoniaAntoo Reputație: 229 Postat Noiembrie 24 Oras:ORADEA Oras:ORADEA Autor Postat Noiembrie 24 Bunaaa dimineață! Voi fi disponibilă până la ora 00:00👅🍌 pupiciiii💋
Membru Premium Criticul Reputație: 4894 Postat Noiembrie 24 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Noiembrie 24 La 23.11.2024 la 20:32, RunneR92 a spus: E acelasi anunt ca si cel de mai jos @Criticul ce zici? Fast fk? Ținând cont de servicii, nu m-a interesat niciuna dintre cele recent venite, mai ales că multe au venit de pe Publi24 cu așteptări ca forumul să le aducă o multitudine de clienți (majoritatea fetelor de aici au debutat pe Publi24 dar au fost ridicate de recenzii și nu de reclamă, acum s-a schimbat situația). Lipsă FK, CIM, ON și are servicii de dominare, adică nu e pe profil GFE, prețuri cum găsești la fete ce au serviciile de mai sus, cam asta văd doar la o analiză pe anunț, pentru mine e pas. 2 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
haiduc36 Reputație: -10 Postat Noiembrie 25 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Noiembrie 25 Alta cu prețuri de occident și cu servicii de amantă de autogară
AntoniaAntoo Reputație: 229 Postat Noiembrie 25 Oras:ORADEA Oras:ORADEA Autor Postat Noiembrie 25 Bunaaa! Sunt disponibilă până la ora 00:00🤗💋♥️ 1
jonn8 Reputație: -24 Postat Noiembrie 29 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Noiembrie 29 La 23.11.2024 la 19:17, AntoniaAntoo a spus: Buna sunt Antonia si doar ce am ajuns la voi în oras ♥️ Ofer următoarele servici : 💞ORAL 💞NORMAL 💞MASAJ 💞FOOT FETISH 💞DOMINARE 💞GRUP (Cu colega mea ) ⛔️TOATE SERVICILE MELE SUNT PROTEJATE !! ⛔️Nu aceept bărbați cu accesorii , sub influența sau de etnie romă . 200-finalizarea 400-ora Dominare -400 fin La grup 400 fin , 800 ora . Sunt împreună si cu colega mea @Biancabibbi intram la grup , 500 finalizarea sau 800 ora 💋 Pupiciiiiii adresa STRADA UNIVERSITĂTII TM când? 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum