Sari la conținut

Bună dragilor de azi mă găsiți în cartierul Avantgarden 3 0720493241

Postări Recomandate

• Telefon: 0720493241
  • Oras:Toată România
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună bună 

numesc Georgiana , am 26 ani, 1.70 m și 55 kg. 
Serviciile pe care le prestez sunt :

🌈OP(ON în funcție de igiena) 

🌈NP

🌈COB

🌈69/cunnilingus

🌈SĂRUTĂRI CORPORALE

🌈MASAJ DE RELAXARE 

🎁CADOUL MEU ESTE DE 200 lei pentru 30 minute și 400 lei pentru o oră 

‼️Rog a fi înmânat în primele minutele ale întâlnirii 

Pentru programări mă puteți contacta atât prin apel telefonic cat și whatsapp

☎️0720493241☎️

Rog confirmarea programărilor cu 30 minute înainte, în caz contrar, aceasta va fi anulată iar numărul trecut la black list. 

Pupici și să ne vedem cu drag. 

05041e54-3c5c-492a-bbcb-1a49cf05c78d.jpeg

bca261eb-d354-4207-aa68-4efa51d15a8d.jpeg

IMG_3715.jpeg

bfabada3-85f7-4d94-b0e2-ce5fb9516130.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 2
  • Georgiana140 a schimbat titlul în Bună dragilor de azi mă găsiți în cartierul Avantgarden 3 0720493241
  • Oras:Galați
  • Oras:Galați
Postat

Am incerca sa stabilesc o intalnire mai devreme dar habar nu are sa dea o adresă. M a plimbat de colo colo pe vremea asta polară. Pana la urma i am cerut locatia si era la mama naibii fata de indicatiile care le dadea. Am dat inapoi spre masina si am plecat. Oricum din mesaje pare genul japca. Acum na. Poate am avut eu ghinion

• Confuz 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

🐆Bună dimineața azi sunt disponibilă de 13:00-23:00🐆

🛎️Si mă găsiți în avantgarden3🛎️

2a3e7b84-f614-4901-846d-4dff99a7882b.jpeg

297fd5e4-2871-4859-9548-1aa813f590f6.jpeg

🌈OP(ON în funcție de igiena) 

🌈NP

🌈COB

🌈69/cunnilingus

🌈SĂRUTĂRI CORPORALE

🌈MASAJ DE RELAXARE 

🎁CADOUL MEU ESTE DE 200 lei pentru 30 minute și 400 lei pentru o oră 

‼️Rog a fi înmânat în primele minutele ale întâlnirii 

Pentru programări mă puteți contacta atât prin apel telefonic cat și whatsapp

☎️0720493241☎️

Rog confirmarea programărilor cu 30 minute înainte, în caz contrar, aceasta va fi anulată iar numărul trecut la black list. 

Pupici și să ne vedem cu drag. 

• Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

‼️Bună seara țin să menționez ca în seara asta mai sunt disponibilă la voi ‼️

🛎️Vă aștept în privat pe whatsapp pentru programări mai am câteva locuri 🛎️

IMG_3775.jpeg

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

atras fiind de poze am zis sa ma risc si eu si am vizitat-o pe domnisoara. Am fost surprins placut.

Locatia e probabil cunoscuta de cei din Brasov, mi-am luat ceva timp extra sa dibuiesc adresa pentru ca stiam din experienta anterioara ca google in cartierul respectiv e cam inutil. Am gasit totusi blocul ei destul de repede.

Pozele sunt reale si ea este o domnisoara pe gustul meu (sanii sunt piesa de rezistenta). M-a intampinat jovial, am avut o discutie cu ea in care am stabilit ce si cum, pe urma am mers la dus. Avea o colega cu care nu m-am intersectat deloc , nici macar nu am simtit ca ar fi fost acolo (desi mi s-a oferit varianta de threesome, pe care am refuzat-o).

Actiunea a fost ok, nu o sa intru in detalii s-a intamplat tot ceea ce stabilisem de la inceput, conform asteptarilor si conform serviciilor pe care a spus ca le ofera.  nu am fost grabit deloc de fata dar ma grabeam eu sa ajung undeva dupa asa ca am incheiat destul de repede cele doua numere, fiind servit si cu o apa si avand o conversatie placuta intre numere. Ca actiune in sine m-am inteles perfect cu ea, nu o sa dau note pentru ca nu obisnuiesc insa este genul de la care poti sa obtii exact ce iti doresti daca ai o comunicatie buna. Eu as mai reveni daca o sa o mai prind in Brasov sau in alta parte, cand o sa fiu mai putin grabit ca sa ma bucur de ea mai pe indelete.

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 7 ore, undoomed a spus:

atras fiind de poze am zis sa ma risc si eu si am vizitat-o pe domnisoara. Am fost surprins placut.

Locatia e probabil cunoscuta de cei din Brasov, mi-am luat ceva timp extra sa dibuiesc adresa pentru ca stiam din experienta anterioara ca google in cartierul respectiv e cam inutil. Am gasit totusi blocul ei destul de repede.

Pozele sunt reale si ea este o domnisoara pe gustul meu (sanii sunt piesa de rezistenta). M-a intampinat jovial, am avut o discutie cu ea in care am stabilit ce si cum, pe urma am mers la dus. Avea o colega cu care nu m-am intersectat deloc , nici macar nu am simtit ca ar fi fost acolo (desi mi s-a oferit varianta de threesome, pe care am refuzat-o).

Actiunea a fost ok, nu o sa intru in detalii s-a intamplat tot ceea ce stabilisem de la inceput, conform asteptarilor si conform serviciilor pe care a spus ca le ofera.  nu am fost grabit deloc de fata dar ma grabeam eu sa ajung undeva dupa asa ca am incheiat destul de repede cele doua numere, fiind servit si cu o apa si avand o conversatie placuta intre numere. Ca actiune in sine m-am inteles perfect cu ea, nu o sa dau note pentru ca nu obisnuiesc insa este genul de la care poti sa obtii exact ce iti doresti daca ai o comunicatie buna. Eu as mai reveni daca o sa o mai prind in Brasov sau in alta parte, cand o sa fiu mai putin grabit ca sa ma bucur de ea mai pe indelete.

Mulțumesc pentru vizită și mă bucur ca am fost pe placul tău poate ne mai vedem 🥰🤗

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Indisobibila

Cei care nu ați apucat să mă vizitați pe data viitoare vă pup cu drag 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...