Sari la conținut

New New in domeniu 0747340630

Postări Recomandate

• Oras:Mamaia
  • Oras:Mamaia
Postat

Elena 25 de ani dulce atrăgătoare și cu bun simt.

La ora 15.45 am fost la ea,programare stabilită telefonic,dar răspunde repede și pe mesaj.Nu are whtzp,dar face confirmare cu poze MMS și filmulețe. Fata este exact cea din poze,la fel ca și în descriere,tinără,atrăgătoare și cu bun simt.Corp plăcut 1,70 m și cam 50 kg,cu ținte și cur provocatoare,picioare frumoase. Fata cu bun simț,curata si plăcută.Locatie 10 +str Călărași un bloc mic nou. In casa,baie,dormitor curat nota 10

Am ajuns la locație la timpul stabilit,Elena ma aștepta punctuala,cu zimbetul pe buze și bine dispusa.Intrind in casa,am văzut-o și pe colega ei și ea este plăcută,merita incercata.Dupa ce am schimbat citeva cuvinte in living la o țigară și un pahar cu apa,am trecut la baie,am făcut un dus,veneam de la servici.Si apoi repede în dormitor cu Elena,care trecuse deja pe la baie,mirosea frumos. A început cu mangiieri,cu atingeri plăcute,mă pupa pe gît,pe corp ușor și mă atingea cu limbuta pe sfircuri,mai jos pe buric,pina a dat cu limba de penis,pe care a început sa-l pupe și să-l maseze cu buzele într-un mod foarte plăcut.Excitat la maxim și să nu finalizez în guriță așa repede,am montat condom-ul și am trecut la poziția căpriță. Este strimtă și plăcută înăuntru,se mișcă frumos și priveliștea cu curul ăla frumos este de nota 10.Ca sa vad și ce poate,am intors-o și am continuat în poziția normal alte 5-6 min,apoi am urcat-o calare pe mine și bine am făcut,că se mișcă f bine in pozitia asta.Am terminat in balon,apoi am primit șervețele umede,m-am curata după ce am dat prezervativul jos și am trecut la baie,unde m-am spălat,îmbrăcat și după ce am fost servit cu un pahar cu apa am plecat foarte mulțumit.

Per total experiență plăcută

9 aspect 10 igiena și locație 10 comunicare 10 servicii și atitudine

200 fin / 400 romi ora

Recomand.

Rog un coleg să pună un link cu anunțul,nu reușesc să îl pun și nu vreau sa salvez link-ul in tlf pt alte motive

• Like 6
  • Mersi 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...