Sari la conținut

Suceava 😈Stăpână 😈Dominare hard sau soft😈Masaj😈 0727079095 😈

Vizitator

Postări Recomandate

Reputație: 22
  • Oras:Timisoara
Postat
Acum 2 ore, marcostm a spus:

Deci , 30 minute cu oral protejat și nud cu atingeri este 400 ? Și cu limbuțe 500 ?? Top de top

Vulpea când nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii 

• cleopatra01 a schimbat titlul în 😈Stăpână nouă în oraș😈Dominare hard sau soft😈Masaj😈 0727079095😈
Postat
Acum 1 oră, nellu2012 a spus:

Asta am remarcat si eu. Doar ca am scris la Adevarul adevarat.

Si tu ai remarcat

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 27 minute, biaa01 a spus:

Nu îți înțeleg răutatea gratuită sunt serviciile mele nu ești obligat să vii 

@biaa01

Explică-mi, te rog, unde-i răutatea la care faci tu referire, în cele scrise de mine.

Chiar, unde-i?

Ah, că am o mare nelămurire cu ceea ce înseamnă oferta de masaj, anacronică, raportată la zilele noastre, că faci o întoarcere în timp cu 30 ani, da, asta este ce nu am înțeles eu ... cum naiba să mă întorci în vremuri trecute cu 30 de ani în urmă?

P.S.: te rog remarcă că nu am făcut nici o referire la nivelul prețului solicitat ... 🤣

• Membru Premium
Reputație: 15123
Postat
Acum 2 ore, biaa01 a spus:

Acum 2 ore, biaa01 a spus:

Si tu ai remarcat

Mi-am permis sa te citez de doua ori pentru a fi mai explicit. Pentru o fata care are 24 de ore pe forumul asta, ești puțin cam agresiva. Mie, recunosc, îmi plac fetele artagoase, însă sigur unii nu gusta stilul asta. Asta cu strugurii acrii o spuneți toate. Insa sa știi un lucru: cele mai multe dintre voi n-o sa câștigați din meseria voastra cât am băgat unii dintre noi în...hobby-ul nostru. Asta ca sa înțelegi ca pentru unii dintre noi nu-s chiar asa acrii strugurii. Sunt chiar mai dulci decât cei pe care sperați sa-i mâncați unele dintre voi. Repet, îmi place stilul tău și dacă ai pune niște poze as putea sa-ti spun și daca-mi place cum arăți. Aștept sa se coacă strugurii și poate îți fac o surpriza... plăcută, evident. 

Postat
Acum 4 ore, Mocureloaded a spus:

@biaa01

Explică-mi, te rog, unde-i răutatea la care faci tu referire, în cele scrise de mine.

Chiar, unde-i?

Ah, că am o mare nelămurire cu ceea ce înseamnă oferta de masaj, anacronică, raportată la zilele noastre, că faci o întoarcere în timp cu 30 ani, da, asta este ce nu am înțeles eu ... cum naiba să mă întorci în vremuri trecute cu 30 de ani în urmă?

P.S.: te rog remarcă că nu am făcut nici o referire la nivelul prețului solicitat ... 🤣

Aștept să îmi scrii în privat pentru mai multe detalii ☺️

Vizitator
Postat
Acum 4 ore, biaa01 a spus:

Biaa, știi că noi ne cunoaștem de pe celălalt topic, deci ne simpatizăm 😁

Dar îți zic si eu părerea mea, de tip tentat să te cunosc:

1. Nu ai pus poze, deloc. Ori asta ar însemna să fie un blind date. Pot fi o grămadă de variante, poți fi o vampiriță de 185 de ani, poți fi chiar un tip de exemplu. Eu cred că totuși ești o tinerică simpatică și deșteptă, da majoritatea is Toma Necredinciosu 😁

2. Nu e clar încă dacă faci și sex. De ăla de care îmi place mie, Adam si Eva, cuplați.

3. Prețurile sunt mari, in sensul de necompetitive. Nu neapărat cele de bază ci extra-urile. Ai mers pe stil Germania, dar noi nu suntem nemți*. Dacă ai mai lasă de la tine garantat ai cunoaște niște băieți super faini de ăștia clasă medie, care in momentul de față le aleg pe altele.

4. Tot aș vrea să facem sex de ala pasional 😁😘🤗

* Aici pot ajuta cu o progresie socio-economica care compară exhaustiv evoluția nivelului de trai și a puterii de cumpărare a Germaniei și României.

Postat
Acum 1 oră, nellu2012 a spus:

Mi-am permis sa te citez de doua ori pentru a fi mai explicit. Pentru o fata care are 24 de ore pe forumul asta, ești puțin cam agresiva. Mie, recunosc, îmi plac fetele artagoase, însă sigur unii nu gusta stilul asta. Asta cu strugurii acrii o spuneți toate. Insa sa știi un lucru: cele mai multe dintre voi n-o sa câștigați din meseria voastra cât am băgat unii dintre noi în...hobby-ul nostru. Asta ca sa înțelegi ca pentru unii dintre noi nu-s chiar asa acrii strugurii. Sunt chiar mai dulci decât cei pe care sperați sa-i mâncați unele dintre voi. Repet, îmi place stilul tău și dacă ai pune niște poze as putea sa-ti spun și daca-mi place cum arăți. Aștept sa se coacă strugurii și poate îți fac o surpriza... plăcută, evident. 

Interesante cuvintele tale garantez ca o ședință ne va face bine la amândoi 😇🥰

• Inimioara 1
Postat
Acum 3 minute, SeqenenraTaa a spus:

Biaa, știi că noi ne cunoaștem de pe celălalt topic, deci ne simpatizăm 😁

Dar îți zic si eu părerea mea, de tip tentat să te cunosc:

1. Nu ai pus poze, deloc. Ori asta ar însemna să fie un blind date. Pot fi o grămadă de variante, poți fi o vampiriță de 185 de ani, poți fi chiar un tip de exemplu. Eu cred că totuși ești o tinerică simpatică și deșteptă, da majoritatea is Toma Necredinciosu 😁

2. Nu e clar încă dacă faci și sex. De ăla de care îmi place mie, Adam si Eva, cuplați.

3. Prețurile sunt mari, in sensul de necompetitive. Nu neapărat cele de bază ci extra-urile. Ai mers pe stil Germania, dar noi nu suntem nemți*. Dacă ai mai lasă de la tine garantat ai cunoaște niște băieți super faini de ăștia clasă medie, care in momentul de față le aleg pe altele.

4. Tot aș vrea să facem sex de ala pasional 😁😘🤗

* Aici pot ajuta cu o progresie socio-economica care compară exhaustiv evoluția nivelului de trai și a puterii de cumpărare a Germaniei și României.

Bună din nou nu fac comparație Germania,România idea este ca domni de sus au fos un pic mistocari sau cel puțin asta am simțit legat de poze sincer nu am avut timp o să revin azi cu ceva poze .

Legat de prețuri poate ca sunt un pic ridicate aici mă refer doar la servici extra gen fac un masaj nu pot apărea în fața clientului complet goală fără extra dacă mă înțelegi inclusiv atingeri sau oral sper ca am lămurit acest aspect .
Pe partea de dominare nu sunt extra unele servicii 

Toate cele bune vă aștept la o ședință de dominare sau un mesaj de relaxare 😇🥰😘

Vizitator
Postat
Acum 2 minute, biaa01 a spus:

Bună din nou nu fac comparație Germania,România idea este ca domni de sus au fos un pic mistocari sau cel puțin asta am simțit legat de poze sincer nu am avut timp o să revin azi cu ceva poze .

Legat de prețuri poate ca sunt un pic ridicate aici mă refer doar la servici extra gen fac un masaj nu pot apărea în fața clientului complet goală fără extra dacă mă înțelegi inclusiv atingeri sau oral sper ca am lămurit acest aspect .
Pe partea de dominare nu sunt extra unele servicii 

Toate cele bune vă aștept la o ședință de dominare sau un mesaj de relaxare 😇🥰😘

Ai ce ai cu dominarea. Îmi dau seama că îți și place 😁

Bun, la masaj ai oral protejat. Dar normal protejat? 😁

Vizitator
Postat

De asemenea, la ce se referă limbuțe in zona intimă? Primești, gen un 69? Sau ești tu activă la sateliți? Tehnic vorbind mai e oral protejat la limbuțe activă?

Postat
Acum 5 minute, SeqenenraTaa a spus:

Ai ce ai cu dominarea. Îmi dau seama că îți și place 😁

Bun, la masaj ai oral protejat. Dar normal protejat? 😁

Nu ofer sex🙈🤣

Postat
Acum 1 minut, SeqenenraTaa a spus:

De asemenea, la ce se referă limbuțe in zona intimă? Primești, gen un 69? Sau ești tu activă la sateliți? Tehnic vorbind mai e oral protejat la limbuțe activă?

100% am să scot extra de la masaj 🙈

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 7 minute, biaa01 a spus:

Nu ofer sex🙈🤣

Off. Deci visul meu de sex pasional cu o domina nu se va împlini nici de data asta 😢

Vizitator
Postat

Și băiatu de ti-a făcut topicul (Mariusica) a mai comentat pa o Bia de seamănă un pic cu tine 😁

Postat
1 oră în urmă, SeqenenraTaa a spus:

Și băiatu de ti-a făcut topicul (Mariusica) a mai comentat pa o Bia de seamănă un pic cu tine 😁

Hmmm….da am practicat inainte sexul acuma masajul si dominare mă reprezintă îmi place la nebunie sa domin bărbați si sa fac masaj 🤭☺️😊

Vizitator
Postat
Acum 1 minut, biaa01 a spus:

Hmmm….da am practicat inainte sexul acuma masajul si dominare mă reprezintă îmi place la nebunie sa domin bărbați si sa fac masaj 🤭☺️😊

E ok, te-ai reprofilat, înțeleg și nu mai insist 🤗.

Țin minte că ai fost și la noi in Timișoara anul trecut, pentru că țin minte numele tău vechi, eram tentat să te vizitez atunci 😁

Oricum, ești drăguță in poze 😘 Mult succes îți doresc, poate vin la un masaj 😁

Reputație: 88
Postat
Acum 15 ore, SeqenenraTaa a spus:

Mă duc la masaj 😁 Ce se poate întâmpla? 😂

Sa ne povestești și noua😀

Reputație: 88
Postat
Acum 29 minute, biaa01 a spus:

53507ff4-618f-4260-92ed-a192d5300dc8.jpeg

35695ca7-1363-4cce-823d-04c30242f6c6.jpeg

ecac5a10-9026-4a20-bbb0-6c830277a8d0.jpeg

63c3f4ac-a668-4690-8668-6f7190f57151.jpeg

Arăți foarte bine. Dacă te comporti frumos și cu mine parca as vrea sa te cunosc😊😊😊

Postat

‼️Acum ca s-au unit topicurile mă adresez doar domnilor iubitori de MASAJ și DOMINARE‼️

️NU OFER SEX

Cei care mai insistă vor primi block‼️

• Haha 1
  • Oras:timisoara
Postat

Nu inteleg de ce nu este blocat acest topic. Ce cauti aici daca nu te ocupi de domeniul pentru care acest site a fost creat?????

Postat
Acum 18 ore, biaa01 a spus:

‼️Acum ca s-au unit topicurile mă adresez doar domnilor iubitori de MASAJ și DOMINARE‼️

️NU OFER SEX

Cei care mai insistă vor primi block‼️

Ce cauti aici daca nu te ocupi de domeniul pentru care acest site a fost creat?????

Nu inteleg de ce nu este blocat acest topic.

Este careva interesesat sa fie badjocorit de aceasta domnita in loc sa i-o tragem?

Reputație: 1245
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat
Acum 6 minute, justmariuss a spus:

Ce cauti aici daca nu te ocupi de domeniul pentru care acest site a fost creat?????

Nu inteleg de ce nu este blocat acest topic.

Este careva interesesat sa fie badjocorit de aceasta domnita in loc sa i-o tragem?

Cred că sunt mulți doritori de dominare, dacă ai observat multe fac asta.  Unde vroiai să-și pună anunțul și oferta, la vânzări mașini pe publi? 

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...