Andreeea92 Reputație: 285 Postat Septembrie 19 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Autor Postat Septembrie 19 Acum 2 ore, IAmMe a spus: Salutare, Am vizitat aceasta fiinta minunata. Mi-a placut enorm cum s-a comportat. Nu sunt persoana care da note dar m-am simtit minunat in prezenta ei. Este o femeie simpla si placuta cand este apreciata. Isi da silinga sa isi faca cat mai bine jobul. Mie mi-ar placea sa o avem in orasul nostru cat mai mult, asta inseamna sa ne comportam frumos cu ea. Eu nu intru in polemici iar comentariile mele sunt rare si date cui merita Mulțumesc mult pentru vizită dragule pentru vizită să ne revedem cu bine pupici 😘😘😘
Andreeea92 Reputație: 285 Postat Septembrie 19 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Autor Postat Septembrie 19 Lasă-mă să îmi fac poftele cu tine 🫣 . Nu vei regreta după o partidă de sex oral sau un 69 făcut cu multă salivă și gemete. Sunt sigură că vei reveni de fiecare dată când vei putea 🩷🩷🩷
Andreeea92 Reputație: 285 Postat Septembrie 19 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Autor Postat Septembrie 19 Disponibilă până la ora 23:00 Serviciile mele sunt : ✅ Sex oral ( Protejat sau neprotejat ) dacă igiena permite. ✅ Sex normal DOAR PROTEJAT ( ador să mă fut în diferite poziții ). ✅ Deep de vis ( Fără dimensiuni mari ). ✅ Cunilingus ( Ador limbutele de mor ). ✅ Facefuk ( Mă ți de cap în timp ce te sug în genunchii ). ✅ Handjob ✅ 69. ✅ COB ( finalizare pe corp sau in 🎈. ✅ FK ( sărut franțuzesc extra 50 de lei ) în funcție de igienă și compatibilitate. ✅ Sărutări corporale. ✅ Masaj de relaxare ( Doar la oră ). ✅ COF ( Finalizare facială ) extra 100 de lei. ❌ Sex anal. ❌ CIM. Prețurile mele sunt : 3️⃣0️⃣0️⃣ lei ora ( una sau doua finalizări) 1️⃣5️⃣0️⃣ lei o finalizare ( 30 de minute ). ‼️ NU ACCEPT MINORI. ‼️ NU ACCEPT PERSOANE ÎN STARE DE EBRIETATE SAU A ALTOR SUBSTANȚE. ‼️NU ACCEPT DIMENSIUNI MARI. ‼️ ÎMI REZERV DREPTUL DE A SELECTA PERSOANELE CE TREG PRAGUL LOCAȚIEI MELE. ÎN LOCAȚIE VEȚI GĂSI TOT CE AVEȚI NEVOIE PENTRU IGIENIZARE ( PROSOP CURAT, GEL DE DUȘ, APĂ DE GURĂ , PAHAR DE UNICĂ FOLOSINȚĂ PENTRU IGIENIZAREA CU APĂ DE GURĂ ) VĂ ROG FRUMOS SĂ LE FOLOSIȚI .💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
putzulica flocoasa Reputație: -16 Postat Septembrie 19 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Postat Septembrie 19 Draga mea,ai scos squirt-ul din lista de servicii? 1
Andreeea92 Reputație: 285 Postat Septembrie 19 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Autor Postat Septembrie 19 Vreau să te simt cum mă săruți neîncetat și cum buzele tale catifelate îmi umezesc ,, piersicuța,, 🫣😘.... să mă lași să tremur de placere până la orgasm 🩷🩷🩷. 1 1
Andreeea92 Reputație: 285 Postat Septembrie 19 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Autor Postat Septembrie 19 O seară frumoasă în continuare dragilor ne revedem cu drag în decursul zilei de mâine 😘😘😘😘
Andreeea92 Reputație: 285 Postat Septembrie 20 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Autor Postat Septembrie 20 Bună dimineața simpaticilor disponibilă pentru voi până la ora 22:00 aștept cu drag mesajele voastre pe watap 😘 😘 🥰 Serviciile mele sunt : ✅ Sex oral ( Protejat sau neprotejat ) dacă igiena permite. ✅ Sex normal DOAR PROTEJAT ( ador să mă fut în diferite poziții ). ✅ Deep de vis ( Fără dimensiuni mari ). ✅ Cunilingus ( Ador limbutele de mor ). ✅ Facefuk ( Mă ți de cap în timp ce te sug în genunchii ). ✅ Handjob ✅ 69. ✅ COB ( finalizare pe corp sau in 🎈. ✅ FK ( sărut franțuzesc extra 50 de lei ) în funcție de igienă și compatibilitate. ✅ Sărutări corporale. ✅ Masaj de relaxare ( Doar la oră ). ✅ COF ( Finalizare facială ) extra 100 de lei. ❌ Sex anal. ❌ CIM. Prețurile mele sunt : 3️⃣0️⃣0️⃣ lei ora ( una sau doua finalizări) 1️⃣5️⃣0️⃣ lei o finalizare ( 30 de minute ). ‼️ NU ACCEPT MINORI. ‼️ NU ACCEPT PERSOANE ÎN STARE DE EBRIETATE SAU A ALTOR SUBSTANȚE. ‼️NU ACCEPT DIMENSIUNI MARI. ‼️ ÎMI REZERV DREPTUL DE A SELECTA PERSOANELE CE TREG PRAGUL LOCAȚIEI MELE. ÎN LOCAȚIE VEȚI GĂSI TOT CE AVEȚI NEVOIE PENTRU IGIENIZARE ( PROSOP CURAT, GEL DE DUȘ, APĂ DE GURĂ , PAHAR DE UNICĂ FOLOSINȚĂ PENTRU IGIENIZAREA CU APĂ DE GURĂ ) VĂ ROG FRUMOS SĂ LE FOLOSIȚI .💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Andreeea92 Reputație: 285 Postat Septembrie 20 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Autor Postat Septembrie 20 Disponibilă pentru voi până la ora 22:00😘😘😘 1
Andreeea92 Reputație: 285 Postat Septembrie 20 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Autor Postat Septembrie 20 Serviciile mele sunt : ✅ Sex oral ( Protejat sau neprotejat ) dacă igiena permite. ✅ Sex normal DOAR PROTEJAT ( ador să mă fut în diferite poziții ). ✅ Deep de vis ( Fără dimensiuni mari ). ✅ Cunilingus ( Ador limbutele de mor ). ✅ Facefuk ( Mă ți de cap în timp ce te sug în genunchii ). ✅ Handjob ✅ 69. ✅ COB ( finalizare pe corp sau in 🎈. ✅ FK ( sărut franțuzesc extra 50 de lei ) în funcție de igienă și compatibilitate. ✅ Sărutări corporale. ✅ Masaj de relaxare ( Doar la oră ). ✅ COF ( Finalizare facială ) extra 100 de lei. ❌ Sex anal. ❌ CIM. Prețurile mele sunt : 3️⃣0️⃣0️⃣ lei ora ( una sau doua finalizări) 1️⃣5️⃣0️⃣ lei o finalizare ( 30 de minute ). ‼️ NU ACCEPT MINORI. ‼️ NU ACCEPT PERSOANE ÎN STARE DE EBRIETATE SAU A ALTOR SUBSTANȚE. ‼️NU ACCEPT DIMENSIUNI MARI. ‼️ ÎMI REZERV DREPTUL DE A SELECTA PERSOANELE CE TREG PRAGUL LOCAȚIEI MELE. ÎN LOCAȚIE VEȚI GĂSI TOT CE AVEȚI NEVOIE PENTRU IGIENIZARE ( PROSOP CURAT, GEL DE DUȘ, APĂ DE GURĂ , PAHAR DE UNICĂ FOLOSINȚĂ PENTRU IGIENIZAREA CU APĂ DE GURĂ ) VĂ ROG FRUMOS SĂ LE FOLOSIȚI .💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Andreeea92 Reputație: 285 Postat Septembrie 20 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Autor Postat Septembrie 20 🫦🫦🫦❤️❤️
Andreeea92 Reputație: 285 Postat Septembrie 20 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Autor Postat Septembrie 20 Nu mai am locuri disponibile in această seară ne revedem cu drag mâine pupici 😘😘😘😘😘
Andreeea92 Reputație: 285 Postat Septembrie 21 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Autor Postat Septembrie 21 🌟🌟 ASTĂZI NU SUNT DISPONIBILĂ DRAGILOR🌟🌟 NE REVEDEM MÂINE PENTRU A PETRECE CLIPE FAINE ÎMPREUNĂ 🌟🌟🌟🌟
Andreeea92 Reputație: 285 Postat Septembrie 22 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Autor Postat Septembrie 22 Bună dimineața dragilor disponibila pentru voi până la ora 22:00 aștept cu drag mesajele voastre pe watap Serviciile mele sunt : ✅ Sex oral ( Protejat sau neprotejat ) dacă igiena permite. ✅ Sex normal DOAR PROTEJAT ( ador să mă fut în diferite poziții ). ✅ Deep de vis ( Fără dimensiuni mari ). ✅ Cunilingus ( Ador limbutele de mor ). ✅ Facefuk ( Mă ți de cap în timp ce te sug în genunchii ). ✅ Handjob ✅ 69. ✅ COB ( finalizare pe corp sau in 🎈. ✅ FK ( sărut franțuzesc extra 50 de lei ) în funcție de igienă și compatibilitate. ✅ Sărutări corporale. ✅ Masaj de relaxare ( Doar la oră ). ✅ COF ( Finalizare facială ) extra 100 de lei. ❌ Sex anal. ❌ CIM. Prețurile mele sunt : 3️⃣0️⃣0️⃣ lei ora ( una sau doua finalizări) 1️⃣5️⃣0️⃣ lei o finalizare ( 30 de minute ). ‼️ NU ACCEPT MINORI. ‼️ NU ACCEPT PERSOANE ÎN STARE DE EBRIETATE SAU A ALTOR SUBSTANȚE. ‼️NU ACCEPT DIMENSIUNI MARI. ‼️ ÎMI REZERV DREPTUL DE A SELECTA PERSOANELE CE TREG PRAGUL LOCAȚIEI MELE. ÎN LOCAȚIE VEȚI GĂSI TOT CE AVEȚI NEVOIE PENTRU IGIENIZARE ( PROSOP CURAT, GEL DE DUȘ, APĂ DE GURĂ , PAHAR DE UNICĂ FOLOSINȚĂ PENTRU IGIENIZAREA CU APĂ DE GURĂ ) VĂ ROG FRUMOS SĂ LE FOLOSIȚI .💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Andreeea92 Reputație: 285 Postat Septembrie 22 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Autor Postat Septembrie 22 Disponibilă pentru programări simpaticilor 💖💖💖 3 2
Andreeea92 Reputație: 285 Postat Septembrie 22 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Autor Postat Septembrie 22 Serviciile mele sunt : ✅ Sex oral ( Protejat sau neprotejat ) dacă igiena permite. ✅ Sex normal DOAR PROTEJAT ( ador să mă fut în diferite poziții ). ✅ Deep de vis ( Fără dimensiuni mari ). ✅ Cunilingus ( Ador limbutele de mor ). ✅ Facefuk ( Mă ți de cap în timp ce te sug în genunchii ). ✅ Handjob ✅ 69. ✅ COB ( finalizare pe corp sau in 🎈. ✅ FK ( sărut franțuzesc extra 50 de lei ) în funcție de igienă și compatibilitate. ✅ Sărutări corporale. ✅ Masaj de relaxare ( Doar la oră ). ✅ COF ( Finalizare facială ) extra 100 de lei. ❌ Sex anal. ❌ CIM. Prețurile mele sunt : 3️⃣0️⃣0️⃣ lei ora ( una sau doua finalizări) 1️⃣5️⃣0️⃣ lei o finalizare ( 30 de minute ). ‼️ NU ACCEPT MINORI. ‼️ NU ACCEPT PERSOANE ÎN STARE DE EBRIETATE SAU A ALTOR SUBSTANȚE. ‼️NU ACCEPT DIMENSIUNI MARI. ‼️ ÎMI REZERV DREPTUL DE A SELECTA PERSOANELE CE TREG PRAGUL LOCAȚIEI MELE. ÎN LOCAȚIE VEȚI GĂSI TOT CE AVEȚI NEVOIE PENTRU IGIENIZARE ( PROSOP CURAT, GEL DE DUȘ, APĂ DE GURĂ , PAHAR DE UNICĂ FOLOSINȚĂ PENTRU IGIENIZAREA CU APĂ DE GURĂ ) VĂ ROG FRUMOS SĂ LE FOLOSIȚI .💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 1 2
Andreeea92 Reputație: 285 Postat Septembrie 22 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Autor Postat Septembrie 22 Nu mai am locuri disponibile in seara asta ne revedem cu drag mâine vă pup jos 😘 😘 😘 😘
Andreeea92 Reputație: 285 Postat Septembrie 23 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Autor Postat Septembrie 23 Să ne revedem cu bine data viitoare dragilor. 😘😘😘😘
shymusician3 Reputație: 8 Postat Octombrie 9 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 9 Hey, când vii la Cluj? 1 1
Andreeea92 Reputație: 285 Postat Octombrie 14 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Autor Postat Octombrie 14 La 09.10.2025 la 14:55, shymusician3 a spus: Hey, când vii la Cluj? Buna seara simpaticilor voi fi disponibilă la Cluj începând cu luna noiembrie deoarece am de terminat lucrarea dentară vă pup și să ne revedem cu bine
shymusician3 Reputație: 8 Postat Octombrie 14 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 14 4 hours ago, Andreeea92 said: Buna seara simpaticilor voi fi disponibilă la Cluj începând cu luna noiembrie deoarece am de terminat lucrarea dentară vă pup și să ne revedem cu bine 🥰 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum