Sari la conținut

Show lesbi-0742587099


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

              Buna ziua!

                         Am gasit anuntul in piata online http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5746213, fiind intrigat de ideea unui sow lesbi si datorita faptului k la Cluj din cate am observat nu se prea gaseste acest tip de serviciu am sunat la nr. din anunt. Mi-a raspuns o tipa, dupa voce mi se parea trecut de 35 de ani fapt care mi s-a confirmat cand am ajuns la fata locului. La telefon mi-a comunicat faptul k show-ul este la pretul de 250 Ron pt o ora. Mi-am facut o programare mi s-a comunicat adresa care e in Manastur undeva pe strada Bucegi daca imi aduc bn aminte. La ora stabilita ajung in fata blocului, sun pentru a mi se comunica nr. de la interfon si iata-ma in fata usii apartamentului asteptand curios de ce ma va astepta in spatele ei.

                        Mi-a deschis usa o dameza  inalta, cu un corp sa zicem acceptabil,dar, in ceea ce priveste aspectul fetzei, dupa cum spuneam si mai sus mi s-a confirmat faptul ca are peste 35 de ani, ba  chiar poate si peste 40. Despre apartament nu sunt prea multe de zis este un apartament ceausist cu 2 camere curat, dar ceea ce din punctul meu de vedere este important de mentionat e mirosul puternic, chiar intepator de odorizant de camera, care pentru cei casatoriti ar putea fi o problema. Am fost invitat in camera unde astepta cealalta tipa, cand am vazut-o am ramas un pic dezamagit, era grasa de-a dreptul, cu parul vopsit blond si cu cv tatuaje bineinteles si ea trecuta de varsta de 40 de ani.Mi s-a comunicat ink odata pretul de 250 RON pt show si am decis sa raman gandindu-ma k imi voi indrepta atentia mai mult spre cea care mi-a deschis usa intrucat arata mai bn si k vor compensa lipsa aspectului printr-un show care sa imi trezeasca toate simturile.

                      M-am dezbracat si am trecut la actiune. Au incept sa se sarute putin intre ele, dupa care m-au luat la un oral NP (am uitat sa mentionez mai sus, au zis k accepta ONP in functie de igiena), care a fost destul de bunicel, dupa care tipa mai plinuta a montat un prezervativ si s-a intins pe spate sa trecem la normal. Am inceput in misionar destul de mecanic, dupa care am propus sa schimbam cu colega. Aici a venit si marea surpriza. Cand am propus sa faca schimbul mi-a spus tipa k nu poate face normal k e in acea perioada a lunii. Atunci m-am enervat, chiar ma gandeam sa ma imbrac sa iau 150 de lei din cei 250 lasati pe masa inainte sa incepem actiunea si sa plec. Le-am intrebat dc nu mi-au spus asta inainte iar raspunsul dat de ele a fost  cireasa de pe tort. Mi-au spus k dak ar spune asta la telefon nu ar mai veni nimeni..... . Le-am spus k trebuiau sa imi spuna atunci inainte de a incepe. Si-au cerut scuze si am continuat in misionar cu tipa mai plinutza pana m-am terminat.

                   In timpul cat am facut o pauza pana sa trecem la a doua finalizare, tipa care era pe rosu i-a facut oral celeilalte. In timp ce i se facea oral a inceput sa imi fak si mie, terminandu-ma in cele din urma in gura damezei mai plinutze. Mi s-au oferit servetele sa ma sterg, iar in timp ce ma imbracam le-am spus  ca deoarece au evitat sa mentioneze faptul ca una din ele nu poate sa faca normal ar fi corect sa imi inapoieze o parte din bani....lucru care bineinteles k nu s-a intamplat, asa k dupa ce m-am imbracat am si iesit pe usa cu gandul sa scriu acesta recenzie cat mai repede cu putinta astfel incat, in cazul in care unul dintre membrii forumului ar vrea sa mearga la ele, sa se gandeasca de 3/4 ori inainte.

                    Cat despre note: Locatie:8

                                                Aspect:5

                                                GFE:0

                                                Oral:7

                                                 Normal:4

                                                 Show:3

     Nu recomand, singura mea rocomandare pentru cei care vor sa vada un how lesbi este sa se uite la un film mai bn, pentru ca vor vedea mult mai multa actiune decat la aceste "doamne".  

    

                              

                          

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:depestetot
  • Oras:depestetot

Si pe mine m-a tentat ideea cu show lesbi si cu 2 fete, dar cand am ajuns la ele si le-am vazut am facut cale intoarsa. Nu am ramas ci am plecat rapid desi "grasa"incerca sa ma combine. Da cea mica e grasa cu tatuaje, par scurt, cealalta blonda e pe la tara de pe undeva dupa aspect si vorba e mai inalta mai decenta cat de cat la aspect , dar am zis pas.

Nu recomand

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...