Jump to content

0758556296 Dora 25 ani

Guest

Recommended Posts

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Posted

Se pare că această gagică este în mai multe locuri odată 😄,deoarece același anunț, cu aceleași poze și același număr de telefon este postat în Alba-Iulia!

• Like 1
Posted

Nu răspunde niciodată la telefon sau îl are închis, am încercat în mai multe zile să sun ,este ceva cont feik.

Guest
Posted

Răspunsul primit pe WA (cu câteva zile inainte):

Ceau, sex normal şi oral protejat la 400 lei ora ,anal extra 100lei ,oral cu ejaculare extra100 lei 🥰trimit și video cu mine...contracost

P.S.: chestia aia cu "trimit și video cu mine...contracost" m-a făcut a fi sceptic (formulare ... elegantă).

• Oras:Cluj Napoca
Posted

Mi a trimis 4 filmulețe cu 5o de lei dar nu este ea in filmări. Am vorbit la telefon,face și anal și normal neprotejat cu 3oo lei. Deci........

• Like 1
  • Oras:Pizdeia
Posted
7 hours ago, steffany said:

Mi a trimis 4 filmulețe cu 5o de lei dar nu este ea in filmări. Am vorbit la telefon,face și anal și normal neprotejat cu 3oo lei. Deci........

:))) face o pula. nimeni nu a futut-o pe asta vreodata. scrie ca face! e o mare diferenta. anunturile sunt doar pentru filme. si dupa cum se vede sunt destui fraieri care pun botu. dar...nimeni nu a futut-o. 

P.S. eu cred ca e mascul de fapt. :) . 

• Minus 1
Posted

Nu intru in polemici,la telefon a răspuns o fata,in al doilea rând 5o lei i am trimis de bunăvoie ,conștient că i pierd ..pur și simplu

Posted
3 hours ago, steffany said:

Nu intru in polemici,la telefon a răspuns o fata,in al doilea rând 5o lei i am trimis de bunăvoie ,conștient că i pierd ..pur și simplu

:) plm ,50 de lei pt filme in care tu spui ca nu e ea. deci....50 de lei de pomana. 50*x...intelegi bussinesul fetei, daca zici ca e o fata? un fel de semiteapa. anunt pe mai multe orase, sa ...fie . nu a confirmat nimeni ca ar si exista ca prestatoare. 

• Minus 1
Guest
Posted

Acum e la Constanta...:))) interesant...noroc cu forumul asta ca altfel...mi-o luam :)) 

• Oras:Pizdeea
  • Oras:Pizdeea
Posted
On 1/10/2026 at 10:38 PM, maxcluj said:

daca nu e clar cat de fake sunt pozele alea apoi nu stiu ce sa mai si zic. sincer :)) imi place ca anuntul din dec 2024 e valabil pe bistrita cu fata, dar hei ce sa vezi ? la BN timpul functioneaza altfel si are doar 21 de ani :))

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Posted
La 12.01.2026 la 11:38, bambuzlea a spus:

daca nu e clar cat de fake sunt pozele alea apoi nu stiu ce sa mai si zic. sincer :)) imi place ca anuntul din dec 2024 e valabil pe bistrita cu fata, dar hei ce sa vezi ? la BN timpul functioneaza altfel si are doar 21 de ani :))

Clar se vad ca sunt false, Sau editaré in CV program cu I.A.

Posted

Fata asta asa face bani , adica copiaza de pe net poze si filmulete (gratis) si dupa le vinde pe 50   70  100 lei  depinde cum prinde fraerii...are anunt pe vreo 7 judete