bobe68 Reputation: 257 Posted April 8 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Posted April 8 La 05.04.2025 la 7:13, Julya89 a spus: am destul de multe mesaje si nu pot onora din pacate toate programarile ..da mi mesaj pe wapp si spune mi userul acolo ca sa stiu exact despre cine e vorba 🥹❤️ Buna.Spune si tu pe forum cand prestezi, ca si eu te caut de o gramada de timp.
goforitttt Reputation: 386 Posted April 8 Posted April 8 Acum 28 minute, bobe68 a spus: Buna.Spune si tu pe forum cand prestezi, ca si eu te caut de o gramada de timp. Ar fi util, intr adevar.
sophiedee Reputation: 366 Posted April 8 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Posted April 8 @Julya89 La Cluj cand faci o vizita? pupici😘😘😘
bobe68 Reputation: 257 Posted April 9 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Posted April 9 La 01.04.2025 la 16:49, Julya89 a spus: Nu am putut onora programarile pâna la ora asta din cauza unor probleme tehnice ale telefonului 🥲 Acum totul este in regula , locuri disponibile de la 17:00 - 23:00 🥰🍑🔞 ai rezolvat problemele tehnice ? pt ca nu ai mai postat nimic
Julya89 Reputation: 282 Posted April 9 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Author Posted April 9 Hello Dupa o mică pauză , astăzi voi putea avea si cateva locuri disponibile 20:00 - 00:30 🥰🍑🔞 1
Julya89 Reputation: 282 Posted April 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Author Posted April 10 Disponibilă azi 10:00 - 23:00 🥰🍑🔞
Julya89 Reputation: 282 Posted April 11 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Author Posted April 11 Disponibilă azi 10:00 - 23:00 🥰🔞🍑 1 9
milogul Reputation: 326 Posted April 12 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Posted April 12 Ramasesem dator cu o recenzie pentru Julya. Am vizitat-o acum destul de mult timp, cred ca in martie, pe 8. Locatia e la Exigent Plaza, care e un labirint si initial am sunat la usa gresita. Bine, problema a fost la mine de fapt, ca nu am fost atent la ce mi-a zis ea. Am reusit intr-un final sa ajung la usa, unde m-a asteptat o domnisoara scunda, pe la 1.60-1.65 cred, cu un corp de columbianca. Curul e piesa de rezistenta, foarte bombat si frumos, fara celulita, numai bun de plesnit. Sanii sunt medii si ei foarte draguti, dar tot la fundul ala vei reveni. Julya mi s-a parut un pic timida la inceput, parca evita sa ma priveasca direct in ochi. E normal, fiind prima oara cand ne vedeam, dar a fost destul de joviala per total. Am vorbit un pic, am mers la dus si m-am intors in camera. Oralul a fost bunicel, NP, fara atentie la sateliti dar cu destul de multa saliva si presiune per total. Nu venisem pentru asta, insa, ci pentru stilul caprita, sa ma pot bucura de acel dos frumos. Zis si facut, pompat nu prea mult, terminat in balon. Da, mi-a placut, recomand. D2D a fost cred maxim 20 de minute, dar merita, dpmdv. 1 2
Julya89 Reputation: 282 Posted April 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Author Posted April 12 Acum 8 ore, milogul a spus: Ramasesem dator cu o recenzie pentru Julya. Am vizitat-o acum destul de mult timp, cred ca in martie, pe 8. Locatia e la Exigent Plaza, care e un labirint si initial am sunat la usa gresita. Bine, problema a fost la mine de fapt, ca nu am fost atent la ce mi-a zis ea. Am reusit intr-un final sa ajung la usa, unde m-a asteptat o domnisoara scunda, pe la 1.60-1.65 cred, cu un corp de columbianca. Curul e piesa de rezistenta, foarte bombat si frumos, fara celulita, numai bun de plesnit. Sanii sunt medii si ei foarte draguti, dar tot la fundul ala vei reveni. Julya mi s-a parut un pic timida la inceput, parca evita sa ma priveasca direct in ochi. E normal, fiind prima oara cand ne vedeam, dar a fost destul de joviala per total. Am vorbit un pic, am mers la dus si m-am intors in camera. Oralul a fost bunicel, NP, fara atentie la sateliti dar cu destul de multa saliva si presiune per total. Nu venisem pentru asta, insa, ci pentru stilul caprita, sa ma pot bucura de acel dos frumos. Zis si facut, pompat nu prea mult, terminat in balon. Da, mi-a placut, recomand. D2D a fost cred maxim 20 de minute, dar merita, dpmdv. 🥰🥰🥰🥰
ulf Reputation: 128 Posted April 15 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Posted April 15 Cand o sa mai revii?
Julya89 Reputation: 282 Posted April 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Author Posted April 16 Acum 15 ore, ulf a spus: Cand o sa mai revii? sunt astazi
Julya89 Reputation: 282 Posted April 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Author Posted April 16 Disponibilă azi 15:30 - 00:30 🥰🔞🍑 2 8
johnqwer Reputation: 729 Posted April 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Posted April 16 1 oră în urmă, Julya89 a spus: Disponibilă azi 15:30 - 00:30 🥰🔞🍑 Avem 18 ani! Ai stricat poza .....asteptam varianta reeditata🤗 4
ulf Reputation: 128 Posted April 17 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Posted April 17 Am reusit si eu in sfarsit sa ajung ieri,locatia complex Exigent curata,noua cu tot ce trebuie,dar trebuie atentie ca acelasi numar de bloc este si la faza 3,aici fiind faza 4. Pustoaica foarte bine proportionata,sani frumosi,dar fundul e baza dupa cum se vede si-n poze. Joviala,vorbareata,oralul neprotejat bun, cu saliva,o mai scuipa din cand in cand. Am lins-o si eu in pasa si fundulet,igiena perfecta,epilata,chiar daca veneam de acasa si locuiesc destul de aproape,m-a pus sa mai ma igienizez un pic. Capra ca sa ma bucur de imaginea fundului superb si-am finalizat pe fund exact cum imi doream. De revenit clar 2 1 2
Julya89 Reputation: 282 Posted April 18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Author Posted April 18 Disponibilă azi 17:30 - 22:00 🥰🔞🍑 4
Emg01 Reputation: 0 Posted April 18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Posted April 18 Acum 2 ore, Julya89 a spus: Disponibilă azi 17:30 - 22:00 🥰🔞🍑 Maine mai esti ?
bobe68 Reputation: 257 Posted April 22 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Posted April 22 La 18.04.2025 la 16:07, Julya89 a spus: Disponibilă azi 17:30 - 22:00 🥰🔞🍑 Buna.Astazi lucrezi ?
Julya89 Reputation: 282 Posted April 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Author Posted April 24 Am revenit ❤️ Disponibilă azi 18:30 - 00:00 🥰🔞🍑 1 6
Mihaicst Reputation: 1 Posted April 24 Oras:Militari Oras:Militari Posted April 24 Bunaa, maine cum ai programul ? :)
Julya89 Reputation: 282 Posted April 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Author Posted April 24 Acum 9 minute, Mihaicst a spus: Bunaa, maine cum ai programul ? maine de la 11:00 🥰
boy007 Reputation: 12 Posted April 24 Posted April 24 Acum 3 ore, Julya89 a spus: maine de la 11:00 🥰 Buna, pe weekend te putem gasi?🌺😘
rycky2401 Reputation: 8 Posted April 24 Oras:Buzau Oras:Buzau Posted April 24 Acum 4 ore, Mihaicst a spus: Bunaa, maine cum ai programul ? Primești cu șarpele?
Julya89 Reputation: 282 Posted April 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Author Posted April 24 Acum 2 ore, boy007 a spus: Buna, pe weekend te putem gasi?🌺😘 bunaa . da ❤️
Julya89 Reputation: 282 Posted April 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Author Posted April 24 Acum 1 oră, rycky2401 a spus: Primești cu șarpele? 😂😂😂🍌🍌🍌🍌🔞🔞
Recommended Posts