AdiFuck Reputation: 22 Posted February 4 Posted February 4 Am fost acum câteva zile.Nu îi mai găsesc anunțul.Vorbeste incontinuu pana te plictiseste.Ia doar capul pulii.Accepta poziții dar nu știe sa se fută.Cand te descarci nu te lasă să termini în ea sau pe cur,trebuie să scoți cardanul afară sa-ti dai drumul în gumă... .De evitat.Zicea ca a fost ospătărița și face asta din cauza malaiului... . 2
Nooob Reputation: 19 Posted February 7 Posted February 7 Am fost azi la ea, intra devar face doar oral protejat, e frumușică și arata bine la corp sanii sunt frumoși de pasarica nu mai spun cât de frumoasa e, cam greu cu oral protejat în cazul meu , în fine eu am finalizat pe corp și nu în gumă ,am intrebat o înainte și mi a zis ca pot sa mi dau drumul pe corpul ei..în rest aceeași vrăjeală când sunt doua în aceeași garsoniera,imediat cum am terminat aceeași vrăjeală ca așteaptă clientul la colega ,deja se enervase colega ca m am îmbrăcat mai greu, eu as mai reveni doar dacă o sa fie singura în camera și poate as rămâne mai mult de un număr pt ca arata bine și e și simpatica 4
Recommended Posts