mariachi35 Reputație: 652 Postat Noiembrie 11 Oras:romania Oras:romania Postat Noiembrie 11 La 07.11.2025 la 17:18, Hulk15 a spus: Salut, Eu i-am dat mesaj azi și spunea ca nu mai lucrează deloc. Acuma trageți voi concluziile e mincinoasă sau nu? Am tras concluzia : - ești mincinos și ai bube în cap de aia ai fost refuzat! si eu am vizitat-o zilele astea și nu pot decât să fiu total de acord cu colegii de mai sus fata este de 10!
javradick Reputație: 624 Postat Noiembrie 11 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Postat Noiembrie 11 Acum 5 minute, mariachi35 a spus: Am tras concluzia : - ești mincinos și ai bube în cap de aia ai fost refuzat! si eu am vizitat-o zilele astea și nu pot decât să fiu total de acord cu colegii de mai sus fata este de 10! Avem noi o vorbă "NO BINE MĂ"😄😄
xxxshark Reputație: 2097 Postat Noiembrie 11 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Noiembrie 11 Acum 22 minute, mariachi35 a spus: Am tras concluzia : - ești mincinos și ai bube în cap de aia ai fost refuzat! si eu am vizitat-o zilele astea și nu pot decât să fiu total de acord cu colegii de mai sus fata este de 10! Dați raport la postarea lui poate primește măcar un avertisment ⚠️ 😂@mariachi35 @javradick
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum