Jump to content

0721166725 tipa 18 ani Ared

Recommended Posts

Posted

Eu cred ca e fals anuntul. I am cerut serviciile pe wap , abia stia ce sa raspunda , am intrebat o de 69 , ce fel de finalizari , am bagat o in ceata si n a zis nimic :))

• Haha 1
  • Oras:Oradea
Posted

Eu am sunat-o pe video , doar corpul mi la arătat,  semăna cumva cu pozele dar nu știu

Zicea ca așteaptă cu buletinul în mana dacă vrem dovada ca are 18 ani 😅

• Like 1
Posted

Am fost eu la ea săptămâna trecută. Înalta, slabă destul de frumușică as zice cu ochelari. Din câte îmi amintesc 200-400 era am optat pentru un număr . Am vrut să mă spăl da era cam grăbită am zis ok folosim șervețele. Am întrebat de limbi, 69 o zis că nu face . 

Oral protejat : nimic special dar nici foarte rău

După care am pus-o capră și am pompat , ma incitat tinerețea ei, patul scârția in draci. Nu a fost mare lucru dar pentru o golire rapidă și trofeu merge zic Io. Spor

• Like 3
Posted

Și chiar are 18 ani ? Arata cam ca și în pozele din anunțuri? 

Te-a grăbit? 

Parca zicea ca are și colega 

Posted
Acum 11 ore, futaciosu07 a spus:

Și chiar are 18 ani ? Arata cam ca și în pozele din anunțuri? 

Te-a grăbit? 

Parca zicea ca are și colega 

Am optat pentru un Nr și am vrut să mă spăl și nu prea Io plăcut am folosit șervețele deci probabil iar place mai mult la ora că i mai scumpă . Ea ii in poze deși văd că ar avea mai multe anunțuri, nu știu de colega , n-am văzut , n-am întrebat. Pentru fast fuck ii ok

• Like 1

Posted

Confirm, am fost si eu.
Nu este cea din poze dar constitutia corporala este similara. Corp nota 10, slim gen... are vre-o 8 anunturi :) 

Ca si alte servicii nimic, just fuck.