Virginla45 Reputație: 4 Postat Noiembrie 22 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 22 Just now, bogcp303 said: Cum colegu din '45 și până în 2025 nu ai găsit ce cauți? Nu vreau să te descurajez , Baftă! Pana anul asta nu am cautat asa ceva! Anul acesta credeam ca am gasit asta, dar se pare ca nu a fost ca sa fie!
Membru Premium bogcp303 Reputație: 3657 Postat Noiembrie 22 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Membru Premium Postat Noiembrie 22 Acum 12 minute, Sabina100 a spus: În altă ordine de idei, fii pregătit!! Forumiștii-unii- nu poartă mănuși când dau cu hate!🙈 Bun sfat, acum depinde și pe ce topice intră ... P.S. Coroborând ce scrie la profilul lui + conținutul postărilor lui, mie nu-mi "miroase" ca fiind "virgin" pe forum + că multe lucruri spuse pe aici (pe platformă pe topicele de DG mă refer), nu sunt deloc reale, știi mai bine ... 1
Repty Reputație: 1506 Postat Noiembrie 23 Postat Noiembrie 23 Acum 8 ore, Virginla45 a spus: Pana anul asta nu am cautat asa ceva! Anul acesta credeam ca am gasit asta, dar se pare ca nu a fost ca sa fie! Stai linistit ca nimeni nu moare virgin, viata ne fute pe toti. Ne da din toate pozitiile. Kamasutra direct! 😂 2
Virginla45 Reputație: 4 Postat Noiembrie 23 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 23 7 hours ago, bogcp303 said: Bun sfat, acum depinde și pe ce topice intră ... P.S. Coroborând ce scrie la profilul lui + conținutul postărilor lui, mie nu-mi "miroase" ca fiind "virgin" pe forum + că multe lucruri spuse pe aici (pe platformă pe topicele de DG mă refer), nu sunt deloc reale, știi mai bine ... Pe forum nu am mai activat, dar eu i-mi fac temele inainte ca sa ma apuc de ceva, orice ar fi acel lucru, asa ca am stat si am citit foarte multe de pe forum, astfel incat sa nu fiu un habarnist!
Membru Premium bogcp303 Reputație: 3657 Postat Noiembrie 23 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Membru Premium Postat Noiembrie 23 1 oră în urmă, Virginla45 a spus: Pe forum nu am mai activat, dar eu i-mi fac temele inainte ca sa ma apuc de ceva, orice ar fi acel lucru, asa ca am stat si am citit foarte multe de pe forum, astfel incat sa nu fiu un habarnist! Hai că o să las glumele și o să "vorbesc" la modul serios. La crearea contului ai scris ⬇️ "Interese Sa nu mai fiu virgin! Dar nu cu oricine, caut o femeie speciala!" Prima fată va fi specială, în principiu oricine ar fi ea, nu o vei uita, pe următoarele poate da 🤦. Așa că îți recomand să cauți o civilă, nu de alta dar să nu-ți miște sentimentul prima fată, că atunci e belea, dar măcar e una în principiu gestionabilă dacă e civilă . Te poți informa de pe platformă despre viața sexuală, sunt multe informații pe diverse topice. 1
Sabina100 Reputație: 2586 Postat Sâmbătă la 18:37 Oras:In your mind Oras:In your mind Autor Postat Sâmbătă la 18:37 La 26.11.2025 la 16:34, KlaussR a spus: Iubesc sa iubesc. Cam la asta se rezumă a fi bărbat pentru mine. Am trecut prin multe în viața asta. La propriu și la figurat :)) Aș zice că am habar despre ce vorbesc. Probabil vor fi bărbați gata să mă contrazică. Dar pentru asta trebuie o ... femeie. N-am încredere in părerile bărbaților. Nu la capitolul acesta. de Santa Klauss is comin' to town by Sabina Sunt Santa Klaus, păzea că vin Fetelor, zău, chiar sunt divin La dame am succes deplin! E drept, și la vrăjeală țin...😁 Expert în preludiu, orgasm, Pe bune, fără vreun sarcasm.☺️ Citesc în ele ca în stele, puteți să le-ntrebați pe ele. mă venerează și în lipsă-, când plec de acolo e eclipsă.🤪 Sunt memorabil, n-o spun eu, intru pe ușă ca un zeu. Iar dacă e consortu' acasă flexibil sunt, m-ascund sub masă. Aș mai ura în astă seară, dar când văd vremea de afară vă las cu grijile mărunte merg să le fac fetelor curte. https://youtu.be/Any0k3D98I4?si=6s-hnhGRgTRyU50J @KlaussR e doar un pamflet😉
KlaussR Reputație: 5 Postat Duminică la 02:57 Oras:București Oras:București Postat Duminică la 02:57 Drăguța mea @Sabina100 Îmi plac provocarile de orice fel, Și faptul că te-ai obosit Un pic Să mă citezi E chiar rebel. Iubesc femeile de fel, Sunt bun la pat Și nu pot zice că-s altfel. Căci doar o doamnă Ce mă știe Poate să-mi spună asta mie. Deci te provoc să mă cunoști Să nu vorbim ca niște ... 😀 Drăguță citare, oricum. O zi frumoasă să ai, cu cine ai, Cu cine vreai! (Licența poetica) 😀 1
Membru Premium silverlion Reputație: 2909 Postat Duminică la 12:43 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Postat Duminică la 12:43 La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui cu ocazia sfantului Andrei! Sa aveti o zi frumoasa! 😉🍷🍷 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum