Membru Premium robert11111 Reputation: 3651 Posted October 17, 2025 Oras:Booty Bay Oras:Booty Bay Membru Premium Posted October 17, 2025 7 minutes ago, fullspy said: Daca ii duc o ciocolată "vecinei" la fiecare vizitā, se contorizează la faptele bune? 🤔 Ti-ai asigurat locul in paradis cu ciocolata aia! 😄 2 Per aspera ad astra
Membru Premium fullspy Reputation: 3944 Posted October 17, 2025 Oras:Vatra lui Bucur Oras:Vatra lui Bucur Membru Premium Posted October 17, 2025 Acum 4 minute, robert11111 a spus: Ti-ai asigurat locul in paradis cu ciocolata aia! 😄 Așa am zis și eu, merg înainte cu faptele bune! 🤪 1 Nu există ora perfectă – doar compania care face timpul să dispară.
Repty Reputation: 1817 Posted October 17, 2025 Posted October 17, 2025 Azi un pitic a urcat în autobuz și s-a așezat lângă mine. După câteva minute, autobuzul s-a oprit in stație și piticul a alunecat de pe scaun. L-am apucat de braț și l-am așezat la loc. Câteva minute mai târziu piticul a alunecat din nou și l-am prins din nou. După un timp, piticul alunecă pentru a treia oară, l-am apucat de braț și i-am spus: „apucă-te bine piticule de scaun ca eu la prima cobor si nu are cine sa te mai puna inapoi pe scaun” Și piticul cu lacrimi in ochi îmi spune: „eu trebuia sa cobor acum 3 statii dar nu ma lasi tu animalule". 😂😂😂 11
Membru Premium fullspy Reputation: 3944 Posted October 17, 2025 Oras:Vatra lui Bucur Oras:Vatra lui Bucur Membru Premium Posted October 17, 2025 Acum 24 minute, Repty a spus: Azi un pitic a urcat în autobuz și s-a așezat lângă mine. După câteva minute, autobuzul s-a oprit in stație și piticul a alunecat de pe scaun. L-am apucat de braț și l-am așezat la loc. Câteva minute mai târziu piticul a alunecat din nou și l-am prins din nou. După un timp, piticul alunecă pentru a treia oară, l-am apucat de braț și i-am spus: „apucă-te bine piticule de scaun ca eu la prima cobor si nu are cine sa te mai puna inapoi pe scaun” Și piticul cu lacrimi in ochi îmi spune: „eu trebuia sa cobor acum 3 statii dar nu ma lasi tu animalule". 😂😂😂 Așa se naște sindromul Stockholm în transportul public.🤷🏻♂️ 2 Nu există ora perfectă – doar compania care face timpul să dispară.
Super Premium bogcp303 Reputation: 6202 Posted October 17, 2025 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Super Premium Posted October 17, 2025 @fullspy, @Repty, @robert11111 astăzi de bază aici la prima oră ..😂😂.. 👍👍 Neața la toată lumea, să aveți o zi făină și ușoară! 3
Membru Premium fullspy Reputation: 3944 Posted October 17, 2025 Oras:Vatra lui Bucur Oras:Vatra lui Bucur Membru Premium Posted October 17, 2025 Acum 3 minute, bogcp303 a spus: oamenii de bază Pe naiba, se spune că primele semne ale bătrâneței sunt trezitul cu noaptea-n cap! 🤫😅 1 2 Nu există ora perfectă – doar compania care face timpul să dispară.
Membru Premium fullspy Reputation: 3944 Posted October 17, 2025 Oras:Vatra lui Bucur Oras:Vatra lui Bucur Membru Premium Posted October 17, 2025 Acum 7 minute, bogcp303 a spus: Neața la toată lumea, să aveți o zi făină și ușoară Aşişderea! 👍 1 Nu există ora perfectă – doar compania care face timpul să dispară.
Super Premium bogcp303 Reputation: 6202 Posted October 17, 2025 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Super Premium Posted October 17, 2025 La 17.10.2025 la 7:29, fullspy a spus: Pe naiba, se spune că primele semne ale bătrâneței sunt trezitul cu noaptea-n cap! 🤫😅 Se mai spune și că cine se trezește de dimineață, departe ajunge ... ce domniță e așa departe? Upsss 🤫😅 1 2
Membru Premium fullspy Reputation: 3944 Posted October 17, 2025 Oras:Vatra lui Bucur Oras:Vatra lui Bucur Membru Premium Posted October 17, 2025 Acum 5 minute, bogcp303 a spus: Se mai spune și că cine se trezește de dimineață, departe ajunge ... ce domniță e așa departe, upsss 🤫😅 Aha, deci ăsta era secretul trezitului devreme! 😅 1 Nu există ora perfectă – doar compania care face timpul să dispară.
Membru Premium fullspy Reputation: 3944 Posted October 17, 2025 Oras:Vatra lui Bucur Oras:Vatra lui Bucur Membru Premium Posted October 17, 2025 Urmează în curând o deplasare la Cluuuuuj, evident că o voi revizita în primul rând pe superba @lory lory, tare mult îmi lipsește compania ei. Mai aveți și alte recomandări? 🤔 Nu există ora perfectă – doar compania care face timpul să dispară.
Membru Premium fullspy Reputation: 3944 Posted October 17, 2025 Oras:Vatra lui Bucur Oras:Vatra lui Bucur Membru Premium Posted October 17, 2025 Acum 2 ore, robert11111 a spus: Karma nu doarme niciodata Bro, n-ai avut de treabă sa aduci în discuție cuvântul ăsta? 😒 Uite ce mesaj cu dedicație am primit de la "vecina": https://vm.tiktok.com/ZNd7fQeyN/ M-a citit și ea? 😅 1 Nu există ora perfectă – doar compania care face timpul să dispară.
Super Premium bogcp303 Reputation: 6202 Posted October 17, 2025 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Super Premium Posted October 17, 2025 Acum 44 minute, fullspy a spus: Aha, deci ăsta era secretul trezitului devreme! 😅 Și mai este un secret, nici să nu vizitezi vreo domnița cu "noaptea în cap" că s-ar putea să ai surpriza să îți fie xxxx(cenzurat) cam "adormită" ..😂😂.. 1 2
Membru Premium robert11111 Reputation: 3651 Posted October 17, 2025 Oras:Booty Bay Oras:Booty Bay Membru Premium Posted October 17, 2025 9 minutes ago, bogcp303 said: Și mai este un secret, nici să nu vizitezi vreo domnița cu "noaptea în cap" că s-ar putea să ai surpriza să îți fie xxxx(cenzurat) cam "adormită" ..😂😂.. Dimineata?! Atunci are capacitatate maxima de functiune! La mine cel putin!😄 2 1 Per aspera ad astra
Membru Premium fullspy Reputation: 3944 Posted October 17, 2025 Oras:Vatra lui Bucur Oras:Vatra lui Bucur Membru Premium Posted October 17, 2025 Acum 12 minute, bogcp303 a spus: Și mai este un secret, nici să nu vizitezi vreo domnița cu "noaptea în cap" că s-ar putea să ai surpriza să îți fie xxxx(cenzurat) cam "adormită" ..😂😂.. Să știi că la mine e fix pe dos, nici chiar de la 8 dar cele mai reușite întâlniri le am în prima parte a zilei! 😉 După-masă sunt deja stresat/ nervos/ epuizat de la job, îmi sună telefonul "ca la gară"și abia mă pot concentra la vizită, "adormită" nu e niciodată.😒 În plus, încep și telefoanele de acasă cu veșnica întrebare:"iubitule, în seara asta ce vrei să mâncăm?"🙄 1 Nu există ora perfectă – doar compania care face timpul să dispară.
Super Premium bogcp303 Reputation: 6202 Posted October 17, 2025 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Super Premium Posted October 17, 2025 Acum 6 minute, robert11111 a spus: Dimineata?! Atunci are capacitatate maxima de functiune! La mine cel putin!😄 Nu chiar dimineața, ci cu noaptea în cap, cam când se luminează de ziuă, să ajungi la domniță ..😂😂.. Nu mă refer la situația când ai petrecut o noapte cu o bunăciune și te trezești cu xxxx sculată bine ..😂😂.., aia e altceva, ești "încărcat" bineee dinainte de a te trezi ..😂😂.. 3
Super Premium bogcp303 Reputation: 6202 Posted October 17, 2025 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Super Premium Posted October 17, 2025 Acum 9 minute, fullspy a spus: Să știi că la mine e fix pe dos, nici chiar de la 8 dar cele mai reușite întâlniri le am în prima parte a zilei! 😉 După-masă sunt deja stresat/ nervos/ epuizat de la job, îmi sună telefonul "ca la gară"și abia mă pot concentra la vizită, "adormită" nu e niciodată.😒 În plus, încep și telefoanele de acasă cu veșnica întrebare:"iubitule, în seara asta ce vrei să mâncăm?"🙄 Am spus "adormită" (adică trebuie "ajutată" un pic să se trezească, când nu "sare" singură din pantaloni), nu moartă ( adică "resuscitare" ca la spital) Doamne ferește! ..😂😂.. 1
Super Premium bogcp303 Reputation: 6202 Posted October 17, 2025 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Super Premium Posted October 17, 2025 Acum 16 minute, robert11111 a spus: Dimineata?! Atunci are capacitatate maxima de functiune! La mine cel putin!😄 Acum 15 minute, fullspy a spus: Să știi că la mine e fix pe dos, nici chiar de la 8 dar cele mai reușite întâlniri le am în prima parte a zilei! 😉 După-masă sunt deja stresat/ nervos/ epuizat de la job, îmi sună telefonul "ca la gară"și abia mă pot concentra la vizită La modul serios și intervalul meu preferat de vizitare, atunci când se poate (din partea ambelor părți) este 10:00 - 12:00, cam din aceleași motive ca la voi. Am avut în trecut vizite și de la 8:00, 8:30, 9:00 și 9:30, dar totuși parcă începând cu ora 10:00 mi se pare cel mai ok, cel puțin mie. 2
Girlsexy99 Reputation: 10420 Posted October 17, 2025 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Posted October 17, 2025 Good morning ce matinali sunteți 🤣
Membru Premium fullspy Reputation: 3944 Posted October 17, 2025 Oras:Vatra lui Bucur Oras:Vatra lui Bucur Membru Premium Posted October 17, 2025 Acum 8 minute, bogcp303 a spus: Am spus "adormită" (adică trebuie "ajutată" un pic să se trezească, când nu "sare" singură din pantaloni), nu moartă ( adică "resuscitare" ca la spital) Doamne ferește! ..😂😂.. Anyways, am nevoie de "talent" și implicare din partea lor ca să se trezească, le și spun că nu mai sunt ca puștanii să vin cu ea sculată și nici nu mă mai impresionează un trup frumos, am văzut multe la viața mea. 😏 1 Nu există ora perfectă – doar compania care face timpul să dispară.
Super Premium bogcp303 Reputation: 6202 Posted October 17, 2025 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Super Premium Posted October 17, 2025 Acum 3 minute, Girlsexy99 a spus: Good morning ce matinali sunteți 🤣 Da și ce discuții avem, cam de pe la ce oră este p..la "gata de acțiune" 🫢😁😅, nu mai spune la nimeni 🤫🤫 1 1
Girlsexy99 Reputation: 10420 Posted October 17, 2025 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Posted October 17, 2025 Chiar acum, bogcp303 a spus: Da și ce discuții avem, cam de pe la ce oră este p..la "gata de acțiune" 🫢😁😅, nu mai spune la nimeni 🤫🤫 Chiar sunt curioasă de la ce oră 🤣🤣 1
Super Premium bogcp303 Reputation: 6202 Posted October 17, 2025 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Super Premium Posted October 17, 2025 1 oră în urmă, fullspy a spus: Anyways, am nevoie de "talent" și implicare din partea lor ca să se trezească, le și spun că nu mai sunt ca puștanii să vin cu ea sculată și nici nu mă mai impresionează un trup frumos, am văzut multe la viața mea. 😏 De acord cu ce ai spus, nu mai suntem ușor de impresionat, dar nu cred că acesta e singurul factor, nici nu cred că trecerea timpului e cauza aici (dacă e de la "timp" începe la un moment dat să dea "rateuri", aia e altceva ...) Mai e o chestiune, am mai discutat-o noi, "cadența" vizitelor, dacă sunt prea dese se scoală doar la un anumit stimul (de exemplu la oral), dacă sunt la intervalul optim (se poate să fie diferit de la un bărbat la altul) se poate scula de exemplu chiar înainte de oral când îi săruți sânii. Una e excitarea mentală când te gândești pe cine sa vizitezi (poze, recenzii etc.) și alta e cum reacționează corpul tău la o vizită, dacă corpul e "obosit" după nenumărate vizite din ultima perioadă, e normal să nu se scoale decât la un anumit stimul (sau cum ai spus tu "depinde cât de talentată este"). "Obosit" nu înseamnă neapărat obosit fizic, altfel spus când are corpul chef de futut, nu mintea, indicatorul este modalitatea în care ți se scoală, adică la ce stimuli. Același lucru e valabil și la cât timp îți ia să finalizezi ("natural", nu în varianta că "te mai ții"), mergi prea des durează mai mult, mergi mai rar, durează mai puțin. 2
Super Premium bogcp303 Reputation: 6202 Posted October 17, 2025 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Super Premium Posted October 17, 2025 Acum 4 minute, Girlsexy99 a spus: Chiar sunt curioasă de la ce oră 🤣🤣 "Gata de acțiune" cam de pe la 8:00, dar "cele mai bune performanțe" cam de pe la 10:00, cel puțin așa e la mine ... 1 1
Membru Premium fullspy Reputation: 3944 Posted October 17, 2025 Oras:Vatra lui Bucur Oras:Vatra lui Bucur Membru Premium Posted October 17, 2025 Acum 17 minute, Girlsexy99 a spus: Chiar sunt curioasă de la ce oră 🤣🤣 Citește ce "dăm din casă". E pregătită oricând dacă aveți talent! 🤫 1 Nu există ora perfectă – doar compania care face timpul să dispară.
Membru Premium fullspy Reputation: 3944 Posted October 17, 2025 Oras:Vatra lui Bucur Oras:Vatra lui Bucur Membru Premium Posted October 17, 2025 Acum 18 minute, bogcp303 a spus: Una e excitarea mentală În primul rând asta primează la mine, nu pot onora o vizită fără o discuție în prealabil. Acum 18 minute, bogcp303 a spus: mergi prea des durează mai mult, mergi mai rar, durează mai puțin Insinuezi ceva sau persoanele de față se exclud? 🤔😅 1 Nu există ora perfectă – doar compania care face timpul să dispară.
Recommended Posts