rock10 Reputație: 696 Postat Noiembrie 5 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Noiembrie 5 Merita in realitate arată și mai bine și serviciile sunt pro .
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11 Postat Noiembrie 11 N-am multă minte, dacă niște poze îmi provoacă râvnă nu mai contează ce se spune pe aici. Am citit că programările nu prea sunt respectate, da la așa poze care cică sunt și reale zic parca m-aș risca. Și m-am riscat. Scris pe whatsapp, stabilit o ora si confirmat cu min înainte. Programarea respectată fară probleme. Cum s-a spus, poze reale. Roșcată, undeva la 1.65, fără kg in plus, sânii naturali în parametrii normali cu pierce in sfârcuri, fundul ferm nu bombat. La față frumoasă, spre foarte (pentru mine). Un ansamblu mult peste medie. Are grație in pas si mișcări , cred că a făcut balet sau gimnastică sau ceva. Atitudinea la început cam de durere in pl, plictiseală si/sau aroganță. Cu un compliment o glumă se mai drege. Oricum nasul-mi zice că e doar de fațadă sau pană la acomodare si pană vede cu ce marfă lucrează, spre final i-a mers gura si zâmbetul prezent non-stop. Ca servicii: Fără prea mult preludiu. Mai o gheară pe o țâță, pe o bucă. La oral pare ca merge cu frâna de mana trasa, impresia mea. E totuși ok, o linge pe lateral, pe cap, nu prea adânc. Dar cum am zis, pare că se menajează. Sexul e foarte ok, folosește lubrifiant dar se excită pe parcurs. Flexibilă, am trecut prin 2 poziții clasice (doggy, misionar) executate la perfecție ca implicare și poziționare. Trecut pe la duș și când am revenit am găsit-o goală tolănită pe burtă proptită în coate cu capul în mâini. Ma urmarea din priviri zâmbind. O imagine demnă de admirație si greu de scuturat de pe retină (nu că aș vrea). Acum parcă altfel citesc și înțeleg angoasa clasicilor (curvari 😁) ruși. M-am îmbrăcat cat am putut de încet (am întors ciorapii pe 7 părți 🤣), prea frumos momentul cu ea goală sprijinită în cot cu sânii spre mine sau pe burtă povestind și zâmbind ca sa-l curm prematur. O îmbrățișare dupa ce am reușit să-mi aduc aminte cum să mă îmbrac și valea.
babujee1 Reputație: 102 Postat Noiembrie 13 Oras:Ala Oras:Ala Postat Noiembrie 13 Salutare confutadores, proaspăt ieșit de la domnișoara am hotărât să îi las și eu o recenzie pentru că am și de ce 😎😎😎. Programare pe WhatsApp, îi scriu pe la ora 13, îmi răspunde în jurul orei 14, să îmi spună că doar ce a început, îi spun că doar in 25 30 de minute pot ajunge și îmi spune că s-au ocupat până la 15, zic ok. Pe la 14:30-45 îi scriu iar în funcție de zona din oraș în care mă aflu, îi scriu la ora indicată și îmi spune că e libera, din nou îi spun că fac cam 20-25 de minute și din nou îmi spune că s-a ocupat și poate doar mai târziu sau in alta zi. În mintea mea eram deja, asta e semn să stau acasă, o întreb totuși până când s-a ocupat și îmi spune că îmi zice imediat, între timp mai discut cu ea și o întreb dacă mâine tot așa la ora 14 incepe programul. Îmi spune că nu are o oră fixă, dar în general cam da, între timp îmi spune sa mai aștept că încă nu îi răspunde cel care trebuia sa vina la ora 15, și îi spun, că sunt aproape și pot ajunge eu in 10 minute. Moment în care îmi dă adresa și îmi spune sa vin. Ajung la adresa îi spun că am ajuns, îmi comunica apartamentul și urc la etaj. Ea după ușă, într-un body negru. Facem cunoștință, moment în care ea merge in camera (locația fiind o garsoniera la blocurile acelea noi) . Intru las frumos cadoul pe masă și mă cer la duș, in timp ce ma dezechipam, vine cu un prosop, fac dus și întru și eu în camera. Mă pun pe pat și începe cu puțin lucru manual cat timp eu mă jucam cu sânii ei ( frumoși, medii tip țâța caprei cu pierce in sfârcuri) moment în care ea face o gluma, să nu sug prea mult că nu are lapte, îi spun că am depășit de mult vârsta aceea și trece apoi la OP (ales din motive de securitate) pentru mine, bine executat, după vreo 2 -3 minute îi spun să se pună pe spate, și am pompat in misionar câteva minute, după care am coborât și eu puțin între picioare să mai îmi trag sufletul, mă și gândeam daca să schimbăm după, dar am zis că geme prea frumos sa mai schimb, am mai pompat așa câteva minute după care am finalizat glorios, pot spune că destul de tandră finalizarea pentru că și ea a simțit că vine și mă luase în brațe! Un aspect oarecum negativ era că avea momente in timpul acțiunii când stătea cu capul într-o parte și cu ochii închiși ( acum că își imagina că e cu Enrique Iglesias, bravo ei) pe mine nu m-a deranjat atât de tare. Am mai schimbat după 2-3 vorbe cat am mai făcut un dus și până m-am îmbrăcat și dus. Pet total o experiență buna spre foarte bună, de revenit da, fiindcă mai am niste lucruri de experimentat, fata ei cea din poze, frumoasă, corp bine proporționat, merita încercată, daca știți că nu sunteți adeptul sexului hard.... sălbatic 😂😂😂. Preturi 200/400 + 50 ON. Spor la treabă și ciocane tari să avem! 3 1
Membru Premium farafiltre Reputație: 5391 Postat Noiembrie 13 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Noiembrie 13 Mă, voi aț' intrebat fata daca vrea recenzii? De ce faceŢ de capu' vostru?🤨 De cand dam drumu la scris fara sa fim autorizati?😄 4 dag dal gas!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum