Jump to content

⛔️✅️✅️Mistress Ana✅️✅️⛔️ 0754530157

Recommended Posts

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Posted

Bună dragilor aș vrea să vin luni după amiază la voi!!!!!

Mi-am găsit apartament în zona Sucevei nr 5 e ok ca adresa, e cunoscută?

Ca servicii eu nu ofer sex!

Masaj de relaxare și dominare

‼️Pentru prima dată la voi‼️

c367cbc6-e70a-4744-8161-722436380895.jpeg

d8de7a27-f1f7-4052-88d9-ad5c454a1a1f.jpeg

13385827-d98d-46fe-bd90-7ef00f9b6635.jpeg

• Inimioara 1
  • Oras:Botosani
Posted
La 11.04.2025 la 21:18, MistresAna a spus:

Buna. Sucevei 5 scara D sau scara A ? E locatie accesibila , locuri de parcare , intrare prin spatele blocului, etaj 5 urci cu liftul. La scara D locatia e putin vintige , la scada A e mult mai moderna. Cat despre servicii ma indoiesc ca o sa iti inroseasca telefonul doar pentru masaj  :)))  . Stii cum e , masajul fara finalizare e ca nunta fara lautari. La 250 lei pe zi chiria sfatul meu e sa iei bani mai multi la tine sa ai cu ce plati pana pleci. 

Zi buna si multa bafta dar pe mine la masaj nu ma prinzi !!!

Posted
Acum 34 minute, paolo40 a spus:

Buna. Sucevei 5 scara D sau scara A ? E locatie accesibila , locuri de parcare , intrare prin spatele blocului, etaj 5 urci cu liftul. La scara D locatia e putin vintige , la scada A e mult mai moderna. Cat despre servicii ma indoiesc ca o sa iti inroseasca telefonul doar pentru masaj  :)))  . Stii cum e , masajul fara finalizare e ca nunta fara lautari. La 250 lei pe zi chiria sfatul meu e sa iei bani mai multi la tine sa ai cu ce plati pana pleci. 

Zi buna si multa bafta dar pe mine la masaj nu ma prinzi !!!

Stai tu liniștit ca pupazele astea 2 nici nu o sa vina în Botoșani.

Ele doar au testat terenul, cum am mai spus, cum au mai făcut și altele. Și foarte bine punctat, dacă ii mergea asa bine cu masajul la Iasi de ce ar fi fost interesata sa vina la noi. Și pentru mine e un nu, având în vedere ca ambele au servicii de publi și în nici un caz de forum

Posted
Acum 19 minute, HellYeahGirl a spus:

Stai tu liniștit ca pupazele astea 2 nici nu o sa vina în Botoșani.

Ele doar au testat terenul, cum am mai spus, cum au mai făcut și altele. Și foarte bine punctat, dacă ii mergea asa bine cu masajul la Iasi de ce ar fi fost interesata sa vina la noi. Și pentru mine e un nu, având în vedere ca ambele au servicii de publi și în nici un caz de forum

Interesant e ca stiu de Sucevei 5 unde sunt doua apartamente , la scara A si scara D. Inseamna ca ceva au ele in gand. Si referitor la Publi si acest forum nu vad de ce o fata care posteaza pe Publi e nasparlie si excroaca iar una de pe Nimfomane nu e. Am mai spus si ma repet . Am avut cateva experiente foarte placute cu fete de pe Publi. Am gasit in spatele usilor respect , igiena , aspect placut, profesionalism si daruire. Adevarat ca mai rar dar am gasit. Cea mai naspa experienta a fost cand in poze era wauu iar in spatele usii era mica de statura , rotunda (in sensul ca era insarcinata in luna avansata cred) , am zis ca hai sa o ajut la dilatatie ca am auzit ca sexul le face nasterea mai usoara. Singura pozitie in care a stat a fost doggy style si bai frate , cand m am uitat mai bine sa vad reactia ei ce crezi ca facea ? Scria mesaje pe telefon frate. Nu stiu cum a perceput creierul meu situatia ca la un moment dat aparatul era la loc in cutie. M am spalat la baie unde iti venea sa vomiti , imbracat , la iesire i am luat inapoi cutia cu bomboane nedesfacuta inca si am dat-o la un pusti in fata blocului.

Posted
On 4/11/2025 at 9:18 PM, MistresAna said:

Buna! Daca ai ajuns pune o lista cu serviciile. Faci masaj cu finalizare?

Posted
Acum 3 ore, SexL0ver a spus:

Buna! Daca ai ajuns pune o lista cu serviciile. Faci masaj cu finalizare?

A spus din start ca nu ofera sex  dar nu e problema la o adica , ii oferim noi sex.