Gabi013 Reputation: 0 Posted Monday at 11:56 PM Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Posted Monday at 11:56 PM Hei! Vreau sa incep prin a spune ca nu am nici un fel de experienta cu tipele trans, dar imi doresc mult sa incerc, ca pasiv. Ma tot uit pe net incercand sa caut, dar am decis sa va cer voua ajutorul. Ati putea sa imi recomandati niste fete trans, active din zona Bucuresti/ Pitesti/ Ploiesti? Fete feminine, care sa fie ok si potrivite pentru cineva fara experienta. Puncte bonus daca face si fk. Si daca ati putea sa lasati si ceva link sau contact, ar fi si mai perfect! Va multumesc mult!!
Planck Reputation: 169 Posted Tuesday at 05:42 PM Oras:Pitești Oras:Pitești Posted Tuesday at 05:42 PM Acum 17 ore, Gabi013 a spus: Hei! Vreau sa incep prin a spune ca nu am nici un fel de experienta cu tipele trans, dar imi doresc mult sa incerc, ca pasiv. Ma tot uit pe net incercand sa caut, dar am decis sa va cer voua ajutorul. Ati putea sa imi recomandati niste fete trans, active din zona Bucuresti/ Pitesti/ Ploiesti? Fete feminine, care sa fie ok si potrivite pentru cineva fara experienta. Puncte bonus daca face si fk. Si daca ati putea sa lasati si ceva link sau contact, ar fi si mai perfect! Va multumesc mult!! In Pitești nimic local, doar când vin prin turneu diverse trans.
Graveworm Reputation: -4 Posted Tuesday at 06:48 PM Posted Tuesday at 06:48 PM In Bucuresti,ti-o recomand pe Antonia,e cea mai buna si arata si cel mai bine.E foarte,foarte frumoasa.
Gabi013 Reputation: 0 Posted Tuesday at 10:08 PM Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Author Posted Tuesday at 10:08 PM 3 hours ago, Graveworm said: In Bucuresti,ti-o recomand pe Antonia,e cea mai buna si arata si cel mai bine.E foarte,foarte frumoasa. Poti sa imi dai un link sau ceva? Poate niste detalii, te rog?
catalin2015 Reputation: 1721 Posted Wednesday at 06:54 PM Oras:Dark Side Oras:Dark Side Posted Wednesday at 06:54 PM https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/krysstal-trans-domina-luxury-party/0ig80174790i71g4e12808de1i0690g2.html
Recommended Posts