Jump to content

Recomandari Bucuresti/ Pitesti/ Ploiesti

Gabi013

Recommended Posts

• Oras:Bucuresti
Posted

Hei! Vreau sa incep prin a spune ca nu am nici un fel de experienta cu tipele trans, dar imi doresc mult sa incerc, ca pasiv. Ma tot uit pe net incercand sa caut, dar am decis sa va cer voua ajutorul.

Ati putea sa imi recomandati niste fete trans, active din zona Bucuresti/ Pitesti/ Ploiesti? Fete feminine, care sa fie ok si potrivite pentru cineva fara experienta. Puncte bonus daca face si fk.

Si daca ati putea sa lasati si ceva link sau contact, ar fi si mai perfect! Va multumesc mult!!

• Proffmod changed the title to Recomandari Bucuresti/ Pitesti/ Ploiesti
  • Oras:Pitești
  • Oras:Pitești
Posted
Acum 17 ore, Gabi013 a spus:

Hei! Vreau sa incep prin a spune ca nu am nici un fel de experienta cu tipele trans, dar imi doresc mult sa incerc, ca pasiv. Ma tot uit pe net incercand sa caut, dar am decis sa va cer voua ajutorul.

Ati putea sa imi recomandati niste fete trans, active din zona Bucuresti/ Pitesti/ Ploiesti? Fete feminine, care sa fie ok si potrivite pentru cineva fara experienta. Puncte bonus daca face si fk.

Si daca ati putea sa lasati si ceva link sau contact, ar fi si mai perfect! Va multumesc mult!!

In Pitești nimic local, doar când vin prin turneu diverse trans.

Posted
3 hours ago, Graveworm said:

In Bucuresti,ti-o recomand pe Antonia,e cea mai buna si arata si cel mai bine.E foarte,foarte frumoasa.

Poti sa imi dai un link sau ceva? Poate niste detalii, te rog?