Sari la conținut

Recomandari Bucuresti/ Pitesti/ Ploiesti

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Hei! Vreau sa incep prin a spune ca nu am nici un fel de experienta cu tipele trans, dar imi doresc mult sa incerc, ca pasiv. Ma tot uit pe net incercand sa caut, dar am decis sa va cer voua ajutorul.

Ati putea sa imi recomandati niste fete trans, active din zona Bucuresti/ Pitesti/ Ploiesti? Fete feminine, care sa fie ok si potrivite pentru cineva fara experienta. Puncte bonus daca face si fk.

Si daca ati putea sa lasati si ceva link sau contact, ar fi si mai perfect! Va multumesc mult!!

• Proffmod a schimbat titlul în Recomandari Bucuresti/ Pitesti/ Ploiesti
Reputație: 188
  • Oras:Pitești
  • Oras:Pitești
Postat
Acum 17 ore, Gabi013 a spus:

Hei! Vreau sa incep prin a spune ca nu am nici un fel de experienta cu tipele trans, dar imi doresc mult sa incerc, ca pasiv. Ma tot uit pe net incercand sa caut, dar am decis sa va cer voua ajutorul.

Ati putea sa imi recomandati niste fete trans, active din zona Bucuresti/ Pitesti/ Ploiesti? Fete feminine, care sa fie ok si potrivite pentru cineva fara experienta. Puncte bonus daca face si fk.

Si daca ati putea sa lasati si ceva link sau contact, ar fi si mai perfect! Va multumesc mult!!

In Pitești nimic local, doar când vin prin turneu diverse trans.

Postat

In Bucuresti,ti-o recomand pe Antonia,e cea mai buna si arata si cel mai bine.E foarte,foarte frumoasa.

Postat
3 hours ago, Graveworm said:

In Bucuresti,ti-o recomand pe Antonia,e cea mai buna si arata si cel mai bine.E foarte,foarte frumoasa.

Poti sa imi dai un link sau ceva? Poate niste detalii, te rog?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...